2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مشکل شما چیه گلم ؟ 

شوهر مشکل برگشت رتروگراد داره توی اینترنت سرج کنید کامل راجبش میفهمید ای هر کس سوال کردم نمیدونه نمیدونم چیکار کنم خسته شدم 

دخترم دنیام❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر مشکل برگشت رتروگراد داره توی اینترنت سرج کنید کامل راجبش میفهمید ای هر کس سوال کردم نمیدونه نمی ...

عزیزم واقعا سخته خدا خودش مشکلتون رو اسون کنه🙏🏻

ا

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلامم مهربونم خوبی🌹 جنین ندارم سه تا تخمک فریز دارم احتمالا ۳شنبه یا ۴شنبه میذارن برای تشکیل جنین ...

سلام عزیزم خوبی؟انشالله سه تا جنین تپلی هفته آینده در انتظارت هستن🤲

من امروز ۴ روزه تزریقام شروع شده یکشنبه برم سونو ببینن  فولیکول در چه حاله 

به سلامتی عزیزم انشاءالله همشون برات جنینای تپلی میشن و با این انتقالت مامان میشی😍

الهی امین.

ممنون امید به خدا

منتظر انتقال شما هستیم دوست جان

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نمیدونم این آزمایش چیه؟بهمن ماه سه تا جنین انتقال دادم که هیچکدوم نگرفت،الان میترسم باز هزینه کنم و ...

من بهمن سه تا جنین انتقال دادم منفی شدم و اینبار بهانه ای که دکتر گرفت این بود (احتمالا جنینا مشکل کروموزومی داشتن) آز کاریوتایپ واسه من و همسرم نوشت انجام دادیم چند روز قبل جواب گرفتم مشکل نداشت اگه مشکل میداشت باید جنینا پی جی دی بشن 

سلام بچه ها🍀

ان شاءالله تا اینجا جمعه خوبی رو گذرونده باشین...

دوستان دو تا سوال دارم...

💙اول اینکه دکتر غدد بمن گفت قرص تیروئید رو هرروز بخور جز جمعه ها. حالا من حواس پرت امروزم خوردم..‌😑 حالا میخاستم بدونم دلیل خاصی داره جمعه نخورم.. منظور اگه فقط اینه ک یروز نخورم مثلا شنبه ها نخورم....

💙دوم اینکه امروز پای ظرفشوری بودم ..‌یهو انگار سرت سنگین شه و تار ببینی.. حالا شدید نه ها ولی یه لحظه انگار تار شه و دستو پات شل شن.. اونجوری شدم.سریع خودمو رسوندم ب مبل ک بشینم ... بنظرتون از چیه؟

همسرم از بیرون اومد دید رو مبل ولو شدم کلی ترسید😭 از دیشبم نافم درد میکنه....

ممکنه چون امروز قرص تیروئید خوردم اینجوری شدم یا بی ربطه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

سلامممم دوست جونیااا😘😘😘 نماز روزه ها قبول باشه ان شاالله،گفتم که همسرم پرولاکتینش بالا بود ،ام ار ای کرد خداروشکر مشکلی نداشت ، منم دیگه رویان نرفتم ، تو شهر خودمون رفتم پیش ی دکتر حاذق که ایکاش از اول میرفتم پیشش ، حالا واسه همسرم از ژنتیک نوشته که تو رویان اصلا از این کارا نکردن 😑😑😑 میگه این ماه هم درمان شروع نمیکنیم ، میگه بذار بفهمم چرا دوتا انتقال منفی شد بعد... حالا اناجون میشه دوباره لیست آزها رو برام بفرستین بهش بگم همه رو بنویسه؟؟ممنونمم😍😘😘 دوستای گلم سر هر نماز موقع افطار وسحر به یاد همتون هستم واگه قابل باشم دعاگوتونم ،شما هم لطفا منو دعا کنید😍😘😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
😔😔😔😔فعلا که دمارراز روزگارم در اوردن  

سلام عزیزم☘

اول از همه بگم که ناراحت شدم برات که افت بتا داشتی.. امیدوارم هر چه زودتر معجزه خدا لونه کنه تو دلت با همه مشکلات..🌻

عزیزم منم تا دو سالو نیم بعد ازدواجم باردار نشدم.‌.. دکتر میرفتم و میگفت همه چیت خوبه.حدودا بعد سه سال فهمیدم رحمم تک شاخه. به طور مادرزادی یه لوله دارم و رحمم از خانومای دیگه کوچیکتره... حتی بهم پیشنهاد رحم اجاره دادن...‌!!!

نمیدونی چقد سخت گذشت بهم تا اینکه بررسی شد رحمم و گفتن نه خوبه.

منم بار اول انتقالم مث تو افت بتا داشتم.از ۲۶۰ رسید به ۱۷۰ و بعدم ۶...

ناراحت شدم،گریه کردم،غصه خوردم،علاوه بر خودم باید همسرم رو هم آروم میکردم... 

اما خب خداروشکر خودمو جمعو جور کردم و آزمایش دادم و مشکلم رو شد.مشکل انعقادی داشتم.دوماه قرص خوردم...

و الان مادرم...‌🍀

ببین تقریبا یجورایی از اول مشکلامون شبیه همه.. لوله های مشکل دار ،افت بتا...

اما میشه،مطمعنا باش توام مادر میشی🍀

صبوری و توکل به خدا اولویت ماست تو این راه❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام بچه ها🍀 ان شاءالله تا اینجا جمعه خوبی رو گذرونده باشین... دوستان دو تا سوال دارم... 💙اول ا ...

سلام اصلا اشکال نداره امروزم قرصتو خوردی منم چند بار از این اشتباها کردم، دکتر گفت اصلا اشکال نداره، از هفته ی بعد جمعه نخور، ببین من داشتم عوارض شیاف پروژسترونو میخوندم سرگیجه و سردردم نوشته، اتفاقا خواستم ازت بپرسم که بنظرت ما داریم وارد 6 ماه میشیم  زیادی نشد استفاده ازشیاف؟ شایدم اشتباه میکنم، البته دکتر بهتر میدونه ولی میگم کلی عوارض روی برگه نوشته بود

عزیزم در مورد فولیگنان چیزی نمیدونم اما فکر کنم همون هاش سی جیه اما خ. ب مطمئن نیستم.... 

سلام انای مهربونم.خوبی عزیزم؟

انا جان من 7ام 2تا جنین انتقال دادم چون فریز بود مثل سری قبل بهم 3تا امپول داد 2شب درمیون بزنم.بعدم بهمون گفتن ازمایشتونو 14روز بعداز اخرین امپول بدین.یعنی 3هفته بعداز انتقال.

یعنی من اگر پس فردا که روز 16انتقلم میشه ازمایش بدم نشون نمیده؟

اگر با ماهیتابه نیای برام تستم زدم ولی منفی بود.میگم یعنی اگر اثر امپولا باشه حداقل تستمو مثبت کاذب میکرد.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام اصلا اشکال نداره امروزم قرصتو خوردی منم چند بار از این اشتباها کردم، دکتر گفت اصلا اشکال نداره، ...

خدا خیرت بده عززززیزم💙

خیالم راحت شد.

اره منم در مورد شیاف همین نظرتو دارم.

میدونی من دیشب نوبت پرولوتونمم بود شیافم ک گذاشتم فک کنم پروژسترونم خیلی زیاد شد😣

ترشح دارم .. صورتمم ک دون دون شده انگار از همین پروژسترونه...

قربونت عزیزم درست میگی 😘 من چند روزیه نمیدونم چرا تپش قلب دارم به دکترم هم گفتم و گفت تمام ازمایشا ...

اگر ویتامین دی میخوری دیگه نخور

و اگر انار ، لبو ، برگه زرد آلو اونجا گیرت میاد بخور خوب میشی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
فرنگی خوفههه فک کن روی صندلی نشستی 😂

لامصب وقتی میشینم کلا بند میاد😅😅😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹