2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
خوب عزیزم روال عادیش نیم ساعت قبل صبحونه هست.....  نمیدونم والا چی بگم....  من که همیشه ...

منم همیشه صبح ناشتا می خورم گاهی اوقاتم نمیزارم نیم ساعت بشه زودتر می خورم ولی ماه رمصون فرق می کنه آدم خیلی گرسنست🙈🙈

من امشب همینطوری اذان زد قرصو خوروم اذان که تموم شد افطار کردم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
رویا تازه من متوجه شدم یکی از علل ماندگاریت خونه بابات شکمو بودنته😅😉خدایی خونه خودت کی دلمه برات م ...

الحق که راست گفتی😂😂😂😂

شکمو تعریف یک دقیقه منه.... شوهرمم اینو میدونه که میگفت اینجا باشی بهتره. بیای خونه خودمون تنبلی میکنی به تغذیه ات نمیرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به پلو اینجوریه که عدس پلو ساده بپز و به رو نگینی خرد کن و یه کم تفت بده .موقع دم گذاشتن عدس پلو لا ...

به به....با اینکه دوس ندارم اما هوس کردم به پلو درست کنم😋😋

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
شما آز ايمني دادين؟

بله. Ana  بالا بود. یه فاکتور دیگه هم بالا بود .  البته ۲ بار بعدش آز دادم منفی بود

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

سلام دوستان منم کاندید ای وی اف شدم الان روز دوم پری هست و دکتر برام یه امپول نوشت گفت نصفش رو ۶ خرداد بزن عضلانی و دیگه بقیش رو بریز دور قرار شد که خرداد پری شدم برم برای دارو ها کسی میدونه این آمپول چی هست ؟

گر نگهدار من آن است که میدانم شیشه را در کنار سنگ نگه میدارد   
سلام دوستان عزیز و آنای عزیز امروز رفتم مطب خراش انجام داد واسم  درد آنچنانی نداشت😀😀😀😀 بع ...

سلام انتظار جون من سینافکت میزنم زیر جلدی روی بازو ،دکترم گفت بازو بزنی بهتره و زمانش گفت صبح بزن تا ساعت ۱۲ من ساعت  ۱۰ میزنم  هر روز

سلام دوستان منم کاندید ای وی اف شدم الان روز دوم پری هست و دکتر برام یه امپول نوشت گفت نصفش رو ۶ خرد ...

امپول دیفرلین یا دکا برای مهار تخمدانه و حواست باشه دوزی که دکترت گفته بزنی کم و زباد نکتی

گرچه منم هنوز آزمایش های تکمیلی رو ندادم.نمیدونم چی میشه شرایطم.تا الان که 15 میلیون به خاطر اینکه د ...

ان شاالله از اینجا به بعدبه خیر وخوشی پیش بره وجواب زحمات وصبرتون ربگیرین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
کسی فریزش تو رویان گرفته دوستان

عزيزم من دوبار توي رويان جنين فريز انتقال دادم ، هر دوبار مثبت شدم ولي دفعه اول توي ٩ هفته قلب جنين ايستاد و سقط شد و دفعه دوم خدا رو شكر نتيجه اش دخترم هست كه ١٤ ماهشه و دفعه دوم آمپول انوكسپارين استفاده ميكردم به اضافه قرص آسپرين .

هر دوبار هم انتقالم با دكتر طاهره معدني بود .

الهی آمیییین... واقعا آدم یادش میاد چکارا کرده چه راه هایی رفته باورش نمیشه همه اون کارارو ما انجام ...

واقعا همينطوره ، امشب كه داشتم دخترم رو ميخوابوندم پسرم هم داشت توي دلم لگد ميزد ، داشتم با خودم ميگفتم واقعا يك زماني اين روزها برام مثل يك اتفاق خيلي دور بود ولي الان ميبينم كه اونقدرها هم دور نبوده . ان شا الله اين روزهاي شيرين قسمت همه دوستان گلم بشه .