2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
سلام انا جون  من روز پنج شنبه سونو دارم روز یازده پریودم میشه از روز دوم تا ۵ روز ۴ تا استراد ...

ترشحات که میتونه از بالا رفتن استروژن باشه اما سوزش و درد شاید به خاطر رطوبت زیاد عفونت گرفتی نمیدونم با دکترت مطرح کن ولی اگه عفونت بود نگران نشو دارو میده خوب میشه منم دقیقا از روز انتقال پماد داشتم برا عفونت و +م شدم. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر عزیزم..خیلی خیلی مبارکت..انشاءالله بزودی قلب خوشکل رو هم میبینی.

ممنون آنا جان.راستی اولین سونو رو باید یکماه بعد از انتقال رفت؟نمیشه زودتر رفت؟

همه اش فکرم مشغوله.انقدر در مورد پوچ بودن و خارج رحمی و تشکیل نشدن قلب شنیدم که میترسم.

خوب قبل سحری نیم ساعت قبلش بخور که ناشتام باشی...  فقط بعدش لبنیات و گردو تا 4 ساعت بهتره نخور ...

آنا جون راستش من رفتم مسافرت  ولی چمدونمون که میرفت تو قسمت بار گم شد یعنی ما رسیدیم ولی چمدونمون نرسید با ما منم قرص تیروئیدمو تو چمدون گذاشته بودم که اون مدت اونجام بخورم همرام باشه وهمچنین قرصای دیگمو کلی ویتامین خودمو شوهرم و..!😣 که چون چمدونمون گم شده بود نتوتستم بخورم یعتیی نزدیک دو هفته نخوردم الان می تونم به همون منوال قبل  ادامه بدم بنظرتون هر چقدر مطل دکتر زنگ نیزنم کسی جواب نمیده نمی دونم چیکار کنم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ترشحات که میتونه از بالا رفتن استروژن باشه اما سوزش و درد شاید به خاطر رطوبت زیاد عفونت گرفتی نمیدون ...

بعد همین دارو برای ضخامت کافیه 

یا اینجا بعضیا گفتن لوبیا سبز خوردن منم بخورم 😁

البته بهم نگفت که ضخامتت چند 

نیاز هست بخورم یا نه بدتر نشه بخورم 😅

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
چون بیشتر اوقات بدون سحری می گیرم یا سحر بلند نمیشم 

خوب آخه ناشتا باید بخوری پس قبل افطار بخور اما خوب نیم ساعت باید افطارو دیر بخوری و چیزاییم که گفتم بهتره نخوری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من با دارو فقط پریود میشم یعنی به خودم باشه شاید ۳ ماه نشم. بعد از انتقال منفی که گفتن با قط ...

والا بستگی داره کدوم بیشتر بهت می‌سازه.... 

ال دی و دیفرلین فکر کنم فازشون یکیه و فکر کنم گفتی با دیفرلین اذیت شدی درسته؟

میخوایی پروژسترونو امتحان کن.... 

ممنون آنا جان.راستی اولین سونو رو باید یکماه بعد از انتقال رفت؟نمیشه زودتر رفت؟ همه اش فکرم مشغوله. ...

عزیزم بهتره یه ماه بعد بری زودتر استرس‌ش بیشتره اگه استرس نمیگیری زودترم میتونی بری اما من توصیه نمیکنم..... 

آنا جون راستش من رفتم مسافرت  ولی چمدونمون که میرفت تو قسمت بار گم شد یعنی ما رسیدیم ولی چمدونم ...

به نظرم به همون روال ادامه بده و تو اولین فرصتم چکش کن.... 

آنا جون راستش من رفتم مسافرت  ولی چمدونمون که میرفت تو قسمت بار گم شد یعنی ما رسیدیم ولی چمدونم ...

بابت گم شدن چمدونتونم متاسفم انشالله پیدا میشه.... 

بعد همین دارو برای ضخامت کافیه  یا اینجا بعضیا گفتن لوبیا سبز خوردن منم بخورم 😁 البته بهم نگ ...

عزیزم هیچی به اندازه دار موثر نیست ممکنه بعصی تغذیه ها برعکس عمل کنه.... 

اما آب خوردن و پیاده روی میتونه تاثیر + داشته باشه چه صخلمتت کم باشه چه نرمال کلا خوبه....