2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
نه عزیزم.سونو ان تی گفت احتمالا دختره...بعد به یکی دو نفر که گفتم گفتن ان تی خطا زیاد داره دلتو خوش ...

عه عکس ان تی یا سونو قلب رو بذاری من برات میگما جنسیتش چیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مبارکت باشه مامان ثمین☘🌻🍀از ته دلم دعا میکنم برات😍

ممنونم خواهری کاشکی این دو تا وروجکا بمونن دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با این همه دار‌و که داری تو بدنت وارد میکنی حتما باید آب فرااااااوان بخوری مولتی ویتامین هم ب ...

اره ،هردرور باهم دادن و تقريبا حدود ١٠روز ديگه اينا انتقال جنينمه ،ميشه بگي چرا عجيبه هردورو باهم دادن؟

انا جون چرا تو تداخل داروها نوشته انوكسوپارين با اسپرين

فکر نمیکنم تداخل داشته باشن اخه منم هردو رو باهم داشتم

برای عوارض دارو هست فقط با این شرایط امادگی داشته باش سری بعد زودتر از موعد پریود میشی نگران نشو. ...

چرا پرولاکتین?من همینطوری الان دوماهه روزی تقریبا دوبار رازیانه دم میکنم میخورم البته زمانی ک پریود نیستم،ماه پیش خورده بودم این ماهم خورده بودم و باتاخیر پریودشدم،گفتم شاید بخاطر رازیانست ک هورمونیه اینطوری شده

ولی خب قبلا هم خورده بودم اما باردارم نشدم

پرولاکتینمم هربار ک دکتر برام نوشته بالا نبوده هیچوقت

رازیانرو برا گرم کردن رحم مصرف میکنم کلا در طول روزم از دمنوشایی ک گرم و آرامش بخشن استفاده میکنم و دردای شدید پریودیم بهتر شده،چون طبعم سرده و شکمم تو پریودی سرده حتی اینبارم بازم سرده شکمم بااینکه چندماه دارم رعایت میکنم😒

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
خواهری من نمیدونم جریانتو وگرنه کمکت میکردم

دکتر که رفتم گفت اسپرم همسرم ضعیفه حدود ۷ ماه دارو داد و بعد ۸ ماه میکرو کردم و کیفیت جنین هامم عالی بود ولی منفی شد ، البته نظر دکتر این بود که لانه گزینی انجام شده ولی سیستم ایمنی بدنم دفع کرده ، بعد ۳ماه لنفوسیت کردم و دوبار انتقال جنین داشتم متاسفانه دوباره منفی شد ، نظر دکتر این بود که اسپرم همسرم معیوبه و ژن معیوب داره

دوستم ،من کیفیت جنینام خوب بوده اما نشد اخرین انتقالم تنها بهانه دکتر گرفت بعد منفی شدنم بهم گف شاید ...

لطفا جوابشو بگین ، همسرم از کروموزومی دادن مشکلی نداشت ، دوبار میکرو کردم ولی نگرفت ، میگه اسپرم معیوبه

دکتر که رفتم گفت اسپرم همسرم ضعیفه حدود ۷ ماه دارو داد و بعد ۸ ماه میکرو کردم و کیفیت جنین هامم عالی ...

دکترت طبق آزمایش میگه ژن معیوب داره اسپرم همسرت یا نه هوایی میگه؟خوب اگر از نظرش لانه گزینی کردی و بعد سیستم ایمنی جنینت رو پس زده قرصی چیزی بهت میداده؟آزمایشات ایمنی انجام دادی؟

عه عکس ان تی یا سونو قلب رو بذاری من برات میگما جنسیتش چیه

جدی عزیزم؟الان میذارمش.ولی کیفیتش خوب نیستا.یعنی رو برگه چاپ کرده زیاد واضح نیست.از سونو میفهمی عشقم؟؟چون درمورد ضربان قلب اینا توی سونوم هیچی ننوشته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دکترت طبق آزمایش میگه ژن معیوب داره اسپرم همسرت یا نه هوایی میگه؟خوب اگر از نظرش لانه گزینی کردی و ب ...

بله همه قرصهای ایمنی و سرم اوزالیپید و هپارین استفاده میکردم ، هر دوبار هم جنین دفع شده رو پاتولوژی کرد، قبل پیکرو آزمایشهای کاملی برامون نوشته بود

فکر نمیکنم تداخل داشته باشن اخه منم هردو رو باهم داشتم

قربونت برم سمين جونم ،ان شاالله ني ني هات خوشگلت اين دفعه ديگه براي ماماني مهربونش ميشن 

ميدونم چقدر سخته و كاملا دركت ميكنم عزيزم،ان شاالله به اميد خدا اين دفعه ديگه مامان ميشي عزيزم