2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
آنا جانم راستی یه سوال داشتم ازتون ته زبونم دونه های چشایی زبونم بسیار بزرگ و متورم شده و درد هم میک ...

نه عزیزم چیزی به ذهنم نمیرسه انشالله زودی خوب میشه.... 

با دکترت مشورت کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها.من دیروز که روز 13 انتقالم بود آزمایش تیتر بتا دادم شد 745.الان زنگ زدم بخش ivf گفت این نتیجه مشکوکه.چراا زودتر آزمایش دادی؟ ما گفته بودیم 16 ام آزمایش بده.منم از دیروز به مامانم و خواهرام بارداریمو اطلاع دادم(البته جریان ivf رو به هیشکی نگفتم).الان خیلی دلشوره دارم.یعنی ممکنه مثبت نباشه؟؟؟؟؟

دوستای گلم یکی از مامانمون نیت کرده ماه رمضون برا 30 تا از دوستاش دعا کنه. منم به ترتیب درخواست لیست ...

سلام انا جان خیییلیییی خیلی ممنونم از لطف خودتو ومادرتون انشالله۱۲۰ساله بشید،،،،،واینکهاون ازمایشات تکمیلی که واسه قبل انتقال جنین فریز هستش رو چه موقع باید برم بدم ؟؟؟منظورم چندم پریودی هست؟؟ممنون

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام بچه ها.من دیروز که روز 13 انتقالم بود آزمایش تیتر بتا دادم شد 745.الان زنگ زدم بخش ivf گفت این ...

عزیزم مبارکه،،،برا من تیترم ۵۲۳بود ومثبت شد،،،نگران نباش مثبتی گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام بچه ها.من دیروز که روز 13 انتقالم بود آزمایش تیتر بتا دادم شد 745.الان زنگ زدم بخش ivf گفت این ...

عزیزم.مبارکت باشه...مثبته.  بتات هم خیلی عالیه...واااا برا چی گفتن مشکوکه...

منم گفته بودن روز16ولی روز14رفتم.آز دادم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم شما آزمایش دوم هم دادین؟ این نتیجه برا روز چندمتون بود؟

من روز۱۵انتقالم از دادم همون یکبارم بود فقط

عزیزم مامان شدنت مبارک تیترت هم عالیه دو روز دیگه تکرار کن ک با دو برابر شدن تیترت حسابی شادتر میشی، برو با مادرت و خواهرت جشن بگیر و گوش ب حرف چرت و پرت مرکز هم نده

سلام دوستان عزيز دكتر بهم امپول انوكسوپارين داده و اسپرينم داده اينا باهم تداخل ندارن؟؟؟(قبل از انت ...

نه عزیزم تداخل ندارن ولی بهتره یکیو مثلا صبح میخوری اون یکی شب باشه..... 

انشالله بهترینا منتظرته..... 

پروژسترونم اگه داری دو ساعت باهاشون فاصله بدی خوبه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

چرا مشکوک باشه اما از این اسطوره های روانشناسی بیمار..... 

عزیرم نگران نباش.... 

بتاتم دو روز دیگه تکرار کن همه چی انشالله عالیه.....