2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
بچه ها من ۲۸ سیکلمه پریود نشدم هنوز البته اصلا نمیدونم چندم باید پریود شم چون سیکل قبل که انتقال داش ...

عزیزم انشالله همون به درصدی کا گفتی هست که بعصا اون یه درصد از صد تا 99 درصد قویترین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چشم عزیزم کلا این چندروز تلاشمو کردم اب خیلی بیشتر از قبل بخورم.درمورد منیزیم هم به دکترم میگم ببینم ...

راستشو بخوایی شنیدم بالش زیر پارو ولی من چون بیشتر به پهلو میخوابیدم همون لای پاهام ميذاشتم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله همون به درصدی کا گفتی هست که بعصا اون یه درصد از صد تا 99 درصد قویترین.... 

قلبم وایساد از حرفی که زدی،خیلی دوووره برام،خیلییی،تازه من کلی بپر بپر داشتم این ماه 😯😆امیدوارم خیر باشه هرچیه فقط اگه قراره پریود شم زودتر پریود شم😉

راستی آنا جون دکتر طر ازی بهم پردنیزولون داده با مکمل کلسیم که گفت برای اینکه استخون درد نگیرم بخورمش،شما هم داشتین؟روش دستور پزشک نیست که روزی چندتا!فقط رو قوطیش نوشته روزی دوتا

حالا شانس همه داروهامم نوشته با شروع پریود شروع کنم،هم آسپیرین هم مکمل کلسیم هم پردنیزولون،ال دیم که روزسوم  

قلبم وایساد از حرفی که زدی،خیلی دوووره برام،خیلییی،تازه من کلی بپر بپر داشتم این ماه 😯😆امیدوارم خی ...

بله منم داشتم روزی یکی حتما بخور.... 

امروز صبح عزیزم، تا ظهر هم دیگه برگشتم خونه، انتقالم هم افتاد برای 2 ماه بعد چون هایپر شدم، شما دوبا ...

من شنبه سونو مجدد دارم..... بیمارستان دنا پانکچرم ایشاله هست...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام مجدد آنا جان.من همین الان بی بی چکم کاملا پررنگ مثبت شد😃 به نظرتون فردا که روز 13 اممه برم آز ...

مبارکه خانمممممم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

@تورک_آنا    عزیزم من با اون اکانتم نمیتونم عکس بزارم.   میگم من اون منیزمی ک فرستادی پیدا نکردم. این ایرانیه اشکال نداره بخورم تا برم پیش دکتر از اون داروخونه خارجیشو بگیرم؟ بمن روز در میون گفتن بخور...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
@تورک_آنا    عزیزم من با اون اکانتم نمیتونم عکس بزارم.   میگم من اون منیزمی ک فرستاد ...

بخور نوش جونت من اینو نداشتم فکر کنم اوکی باشه.... 

قلبم وایساد از حرفی که زدی،خیلی دوووره برام،خیلییی،تازه من کلی بپر بپر داشتم این ماه 😯😆امیدوارم خی ...

ترانه جون ازمايشات ايمني دادي كه پردنيزولون داد؟ 

و اينكه چند وقت قبل از انتقال گفت شروع كني؟

...
بخور نوش جونت من اینو نداشتم فکر کنم اوکی باشه.... 

اوکی... فقط مارک جالینوس .. آسپرینش نساخت بهم..  اینو میخورم تا برم دوباره پیش دکتر.

البته همسرم یه خارجی پیدا کرد که علاوه بر منیزیم ویتامین ب و کا هم داره. ترسیدم بخورم.

گفتم ویتامینام یهو زیاد میشه😁 این منیزیم تنهاست بهتره.

اونو خودش میخوره😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀