2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
چي بگم نفسي جون اينقدر كه من قايمكي اشك ريختم تو اين چن روز،، خدا،،، نفسي جون شما اولين بار ي وي أفت ...

اره عزیزم...یکبار پانکچر شدم. ..دوبار انتقال. ..نه قبلا میکرو نکردم فقط گاهی درمان دارویی و یکبار ای یو ای...شوهرم خیلی ضعیف بود دبگه ک از روز اول گفتن فقط میکرو جواب میده ولی ما پیگیر نشدیم تا سال قبل

عززیزم غصه نخور و بیخود ب خودت استرس نده...تو ک هنوز نمیدونی شرایطت چطوره...لک دیدن ک دلیل بر پری نیس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم راحت باش هر سوالی داری بپرس..من بعد از11سال اقدام لطف خداشامل حالم شد

مبارکت عزیزم قبل از شروع ای وی اف تغذیت چ جور بود ورزش و... هم داشتی؟ قبلا ای وی اف داشتی؟ یا بار اولت بود؟ مشکلتون چی بود؟ 

...... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم ك اصلا ولي كمرم يككمي خيلي كم گرفتگي داره اونم اگه توجه نكنم متوجه نميشم،، ترشحات هميشگيم قهوه ا ...

نه اصلا اصلا هیچ حالتی تو سینه هام نداشتم.یه ذره هفته های ۷ و۸ یه کوچولو تیر میکشید و ول میکرد!کلا من هیچ حالت بارداری نداشتم بخدا.دنبال علائم نباش.من تازه علائمی مث تهوع و اینا از هفته ی ۸ به بعد اومد سراغم.ماها خیلی عجولیم.میدونم همش دوست داری یه چیزی پیدا کنی.ولی هر علامتی اومد سراغت ربطش بده به بارداری.یه جوری خودتو سرگرم کن که یکم یادت بره

چندشنبه ازمایش داری عزیزم؟من هم نه کمردرد نه دلدرد هیچی نداشتم.ولی خیلیا اینارو داشتن و مثبت شدن.بدن با بدن فرق داره کلا

ان شاالله مثبتی عزیزم.دعا میکنم برات💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مبارکت عزیزم قبل از شروع ای وی اف تغذیت چ جور بود ورزش و... هم داشتی؟ قبلا ای وی اف داشتی؟ یا بار او ...

عزیزم من اصلا تغذیه خاصی نداشتم کاملا معمولی بودم..ورزش هم فقط گاهی پیاده روی داشتم..من دفعه دوم انتقالم مثبت شد..مشکل درکل  از اسپرم شوهرم بود ک گفتن باید میکرو کنید..خودمم ب مرور زمان پلی کیستیک شدم 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره عزیزم...یکبار پانکچر شدم. ..دوبار انتقال. ..نه قبلا میکرو نکردم فقط گاهی درمان دارویی و یکبار ای ...

فقط يه چيزي، من متوجه شدم ب همسر شما كلومفين دادن بعد ميكرو كردن، متاسفانه ب همسر من فقط الكارنتين و زينك و كيوتن ميدن، چيكار كنم خودم بگم كه بهش دارو بدن؟

...
فدات شم...مرسی از دعای خیرت مامان کوچولوی دوس داشتنی 😍😍😍 ای جانم ...خدارو هزارمرتبه شکر که نتیجه ...

قربونت عزیزدلممممم.ان شاالله به حق همین ماه عزیزِ پیش رو همه ی منتظرا از جمله خودت و ثمین عزیزم و سهیلا جونم و محیا خانمی و هرکی انتقال داده مثبت بشه

چشم حتما😍من که دلم نمیاد گازش بگیرم.ولی ابجیم کلا ابراز علاقشو اینجوری نشون میده.با اذیت کردن نی نی😂میگه بوسیدنش هیچ لذتی نمیده باید گازش گرفت چلوندش😀ایشالا فندق خودتو گاز بگیریم😈(یک عدد خاله ی بدجنس😁)

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فقط و فقط جنين شناس اين مركز  ارامش منو ب هم زد وگرنه انتقال داده بودم شاد و خندون داشتم ميومدم ...

ای بابا...میفهمم چی میگی محیا جان.خودتو ناراحت نکن.چرا از این شانسها نداری.امیدتو از دست نده.نمیدونم چرا برگشته بهت اینجوری گفته بعد انتقال 😑 واقعا که...

من دلم روشنه برات ..غصه نخوریا...توکل بخدا.ان شاء الله چند روز دیگه بتای تپلتو میزاری تو تاپیک‌..❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
قربونت عزیزدلممممم.ان شاالله به حق همین ماه عزیزِ پیش رو همه ی منتظرا از جمله خودت و ثمین عزیزم و سه ...

الهی آمین...❤❤❤

قربونش برم من 😍😍 

ولی نی نی خودمو فکرکنم بزارمش لای نون بخورم 👿 نمیتونم تحمل کنم جلوم باشه و فقط نگاش کنم 🤦‍♀️😁

نه اصلا اصلا هیچ حالتی تو سینه هام نداشتم.یه ذره هفته های ۷ و۸ یه کوچولو تیر میکشید و ول میکرد!کلا م ...

مرسي ك گفتي، آزمايشم ١٢ نوشته شنبه بايد باشه، خيلي حال روحيم خرابه، مرسي ك باهام حرف ميزنين، خيلي اروم شدم داشتم ميتركيدم

...
فقط و فقط جنين شناس اين مركز  ارامش منو ب هم زد وگرنه انتقال داده بودم شاد و خندون داشتم ميومدم ...

من جات بودم با افتخار میگفتم بله جنینای من کلا خاصن😎ای بابا اصلا به حرف اینا توجه نکن.اینا چه میدونن ماها چقد سختی میکشیم چقد با خودمون کلنجار میریم که اروم باشیم.با یه حرف الکی به هم میریزنمون.اصلا حرفاشو از یادت ببر.عزیزم وقتی یه دکتر زنان متخصص بارداری های پر خطر انقد راحت منو به هم ریخت دیگه‌چه توقعی از ایناست😐باید فقط و فقط به قول انا جون فی لتر بذاریم رو گوشمون که فقط حرفای مثبت رو بشنویم.بقیه ش به ما مربوط نیست

عزیزم خواهش میکنم ارامش داشته باش.بخاطر اون توو دلیات.به خودت قول بده هیچ چیز و هیچکس نتونه ارامش درونی تورو به هم بزنه.باید با خودت کار کنی.اونقد تکرار کنی که حرف هیچکسی برات اهمیت نداشته باشه و فقط به الان و جوجه هات فکرکنی.

مامانی سرشاز از ارامش باش برای فندقات

خدا هم هوامونو داره قطعا

خدايا يعني ميشه نميرم و بچه خودمو ببينم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

محیااااااا نگو اینطوری...این حرفها چیه عزیزم...انرژی مثبت بده به خودت فقط .مطمئن باش بهترین ها در انتظارته. ان شاء الله بعد این دوتا تو دلیات؛ یه سه قلو هم با جلوگیری باردار شی 🤰😁اصلا الهی که یه سال درمیون دوتا اضافه شه به خانواده تون 👼👶😁

الهی آمین...❤❤❤ قربونش برم من 😍😍   ولی نی نی خودمو فکرکنم بزارمش لای نون بخورم 👿 نمیت ...

اخ دقیقا منم 😂😂😂 امیدوارم جلومو بگیرن

فقط يه چيزي، من متوجه شدم ب همسر شما كلومفين دادن بعد ميكرو كردن، متاسفانه ب همسر من فقط الكارنتين و ...

اره. قرص کلومیفن هم.جزو داروهاش بود با ویتامین ای و چنتا چیز دیکه ک الان خاطرم نیس

محیااااااا نگو اینطوری...این حرفها چیه عزیزم...انرژی مثبت بده به خودت فقط .مطمئن باش بهترین ها در ان ...

عاشقتم که عین خواهرشوهرای من دعا میکنی😂😂😂الهی آمین