2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045641 بازدید | 684477 پست

سلام عزیزای دل🌻

جمعه ی خوبی رو براتون آرزومندم❤

آنا جون من سه شنبه که پیش دکتر بودم،گفت سرویکست اندازه اش چهله.. اگه قول بدی استراحت داشته باشی سرکلاژ نمیکنم... و اینکه من گاه گداری تیر کشیدن تو واژن رو دارم ک دکتر گفت علاوه بر ایزوپرین ک روزی دوتا میخوری،منیزیم رو هم شرو کن... روز در میون.

اما یادش رفت بنویسه. البته تقصیر خودم شد انقد ک سوال کردم... به کیشانی زنگ زدم گفت داروخونه بگو منیزیم ۲۵۰ خودشون میدن... قرصه دیگه درسته؟ منظور نکته خاصی نداره که؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمیخواستم دیگه هیچ چیزی رو بررسی کنم خل شدم باز فقط فکرم درگیر شد    

آهان.

چون دمای بدن ممکنه چیزای دیگم روش اثر بذاره و یک کم تخصصی به نظرم.

ان شاالله بهترین ها برات رقم بخوره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

@مامان_سبحان7    @خاکستری    

ممنون عزیزان انشالله که شما هم بقیه بارداریتون رو به راحتی سپری کنید و کوچولوهاتون رو صحیح و سالم بغل کنید 🙏😍😍

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزم منظورت قسمت خوردن گلوکزشه؟  منم برام سخت بود ولی آروم آروم بخوری کمتر اذیت میشی.....&nbs ...

بله عزيزم موقع خوردن مشكلي نداشتم وقتي آزمايشم تمام شد تهوع خيلي شديد داشتم . حالا ايندفعه آروم تر ميخورم .

سلام ابجبا. 

من مرکز ناباروری دوبار ای یو ای کردم منفی شدم واسه سومین بار میخواستم برم که منصرف شدم پرونده دارم پاپ اسمیر عکس رنگی ا مایش همرو انجام دادم حالا میخوام ای وی اف کنم احتمالا فردا اول پریودیم باشه حالا من روز چندم برم مرکز اقدام کنم واسه ای وی اف

👶👶
سلام عزيزم ، خدا رو شكر كه خوبي خانمي . من هم خوبم خدا رو شكر ، گل پسرم هم خوبه الحمدالله . نه من ه ...

خدا رو شکر عزیزم

منم بد مزاجم میترسم محلول رو بالا بیارم دوباره مجبور شم برم

ممنونم عزیزم ایشالله آزمایش شما هم خوب باشه

آمپول بتامتازون رو دكترت گفته حتما بايد بزني ؟ من فكر نكنم بزنم چون مستعد فشار بالا هستم البته الان ...

راستش دکتر جانشین برام نوشت دو باره همسرم رفت از خود دکترم پرسیده گفت اول آزمایش قند رو انجام بده بیار ببینم بعد بهتون میگم

ولی تا جایی که من خبر دارم معمولا برای اکثر بیماران مینویسه حتی اونایی هم که طبیعی باردار شدن 

فعلا که خدا رو شکر فشار خون نداشتم 

باز دکتر بعد آزمایش میگه شاید گفت لازم نیست

سلام دوستان خوبین 

یکم از خودم بگم این روزا خیلی خیلی سخته ام و واقعا کم اوردم و نمیدونم چم شده 😞

با دکترم باز دوباره با همسرم حرف زدیم درباره مشکلات میگفت همسرت مشکل  اسپرم نداره فقط یکم کُند هست که مشکلی نیست چون میگفت خودمون داخل تخمک تزریق میکنیم ،،و اخرش گفت مشکل از تخمک منه که بی کیفیته فولیهای زیادی تحریک میشه و بخاطرهمین کیفیت تخمک پایین میاد و براحتی بدنم به دارو ها جواب نمیده 😢 و باید منتظر بمونم تا پریود بشم و انتقال میدن نمیدونم واقعا میتونم این راههو تا اخرش ادامه بدم یانه چون این روزا کم اوردم😞

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستان خوبین  یکم از خودم بگم این روزا خیلی خیلی سخته ام و واقعا کم اوردم و نمیدونم ...

سلام. خواهری گلم...شاید نتونم خودمو جات بذارم و بگم اگه جات بودم چ حالی داشتم ...چون واقعا صبوری میکنی فداتشم...فقط میتونم برات دعا کنم واز خدابخام کمکت کنه 🙏تو دختر قوی هستی میدونم که میتونی ادامه این راه رو بری..فقط نذار روحیت رو ببازی عزیزم...همینطور ک تاالان توکل بخدا کردی...از این به بعد هم بکن قطعا جواب صبرتو میگیری....انشاءالله ک خودش چاره سازباشه برات..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام ابجبا.  من مرکز ناباروری دوبار ای یو ای کردم منفی شدم واسه سومین بار میخواستم برم که منصر ...

عزیزم اگه همه کاراتو کردی روز 2یا 3پریود میری سونو میشی. و سیکلت رو باتوجه به شرایطت درنظرمیگیرن وانتخاب میکنن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ثمین جانم منم آخرای خرداد قراره برای بار چهارم تخمک گیری بشم.منم خیلی دلم میخواد یه نفر بهم می گفت ا ...

انشالله اینبار بهترینا برات اتفاق بیوفته و خدا ی دوقلوی ناز بذاره توی دلت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....