2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
يعني اشكال نداره انا جون؟ميگم نكنه رو تخمك تاثير بزاره؟!اين ماه دارم اينو فوليك هم ميخورم به اميد خد ...

عزیزم من خودم شخصا رنگ کردن رو توصیه نمیکنم...... 

اما خوب شما الان رنگ کردی پس بنارو بذار رو اینکه همه چی خوب پیش میره..... 

انرژی + فقط جذب کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هیچی نداد نه ندادم سه بار بعد بی بی منفی ازمایش دادم منفی بود همیشه دو سه روز بعد آزمایشم پریود میشم ...

ضخامت آندومتر چطور بود موقع سونو؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اناجون من اصلا خونریزی نداشتم هم قبل وهم بعدانتقالم پروژسترون داشتم،،،،ولی بقول شما حتما فرق میکنه ش ...

عزیزم خوب خیلیا آمپول رو داشتن..... 

کسایی هم که داشتن معمولا تا یه ماه داشتن و بعدشم پرولوتون جایگزین شده..... 

من حتی تو بارداری طبیعیم هم تا 36 هفته آمپول پرولوتون زدم.... 

سابقه سقط نداشتی!؟ 

یا فرم رحمت خاص باشه؟ 

سلام به همگی  آنا جون لطفا به سوال منم پاسخ بدید ضروریه من دوره قبل برای آی وی اف دکتر آمپول ...

عزیزم والا من بودم از داروخونه میخواستم دارومو عوض کنه..... 

نمیگم داروت مشکل داره ها ولی من شخصا با توجه به روحیه ای که دارم ترجیح میدادم دارم تاریخش جدید باشه که حس خوبی داشته باشم..... 

این ماه سو نو نشدم دو سه ماه پیش واسه همین پر بودن رفتم سو نو شدم گفت مشکلی نداری

عزیزم به نظرم یه سونو بشی بد نیست..... 

تکلیفت مشخصتر میشه.... 

کارایی دو تا آمپول یکیه؟میتونی بگی کدومشون بهتره؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیزم به نظرم یه سونو بشی بد نیست.....  تکلیفت مشخصتر میشه....

مرسی عزیزم واژینال یا شکمی؟ یکی تو گروه گفته بود ذخیره بالا داشته دیفرلین براش تجویز شده بالا یعنی چقدر برا من 5.9 این بال اس یعنی منم لازم دارم این امپولو؟

کارایی دو تا آمپول یکیه؟میتونی بگی کدومشون بهتره؟

عزیزم من کلا از این خانواده دارو نداشتم اما فکر کنم یکی باشن فقط شرکتشون فرق دارن..... 

باز شاید دوستانی که داشتن راحت‌تر بتونن کمکت کنن..... 

مرسی عزیزم واژینال یا شکمی؟ یکی تو گروه گفته بود ذخیره بالا داشته دیفرلین براش تجویز شده بالا یعنی چ ...

عزیزم خوب ذخیرت بالا محسوب میشه..... 

دکتر میخواد احتمالا هم جلوی هایپر شدنت رو بگیره هم کنترل امورت رو بیشتر دست بگیره..... 

عزیزم خوب ذخیرت بالا محسوب میشه.....  دکتر میخواد احتمالا هم جلوی هایپر شدنت رو بگیره هم کنترل ...

برا من طرازی نداد یعنی لازم دارمش فقط 21 تا ال دی داد

ببخشید عزیزم همیشه سوالام زیاد 

مرسی عزیزم واژینال یا شکمی؟ یکی تو گروه گفته بود ذخیره بالا داشته دیفرلین براش تجویز شده بالا یعنی چ ...

فکر کنم واژینال اطلاعات دقیقتری بده.... 

برا من طرازی نداد یعنی لازم دارمش فقط 21 تا ال دی داد ببخشید عزیزم همیشه سوالام زیاد 

عزیزم هر چند تا دوست داری سوال کن..... 

هر کمکی ازم بر بیاد در خدمتم..... 

عزیزم من دقیقا به شرایطت اشراف ندارم اما احتمالا دکترت شرایطت رو سنجیده..... 

اما اگه جای شکی برات مونده باهاش مطرح کن معمولا سعی میکنه توجیحت کنه و اینطوری با خیال راحت‌تر جلو میری..... 

عزیزم هر چند تا دوست داری سوال کن.....  هر کمکی ازم بر بیاد در خدمتم.....  عزیزم من دقیق ...

دیفرلین کلا جلوی های پر شدن رو میگیره با این ذخیره بالا احتمال هایپر شدن منم زیاده درسته شنبه زنگ میزنم ببینم چی میگن میگم نکنه خانم دکتر حواسش مرت شده اخه من اونموقع کلی سوال می پرسیدم وسط چک کردن جواب ازمایشام