2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
بچه ها... یه سوال؟ الان من باید برم بهداشت پرونده تشکیل بدم...؟ دختر داییم میگفت برای واکسناش حتما ...

حواسم نبود با بهار جون اشتباه گرفتم.... 

فکر کن تا واکسن دو ماهگی دخترم رفتم..... 

به سلامتی انشالله تولد 120 سالگیش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه بابا پرونده نمیخواد  من سومین روز تولد دخترم رفتم بهداشت برای آزمایش غربالگریش همون موقع وا ...

اووووکی🍀🍀🍀

خخخخ اضافی بودن😂😂😂😂

میگفتی دخمل گلم اومده توپ توپم اضافی چی😍😍😍😍

چرا نیلو نرفتی برای غربالگریش؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نمیکردم برای انتقال فریز ال دی بده از یک ماه قبلش، یعنی من پاشم برم تهران تازه میخواد یک ماه بهم ...

من هر دو انتقالم قبلش ال دی داشتم.

زنگ بزن به کیشانی بگو بپرسه ازش.. اگه ال دی میخاد بده نری ... خودت بخر بخور.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
نه بابا پرونده نمیخواد  من سومین روز تولد دخترم رفتم بهداشت برای آزمایش غربالگریش همون موقع وا ...

البته برا روز سوم شاید اون مرکزی که رفتی با مرکزی که بعدا بخوایی بری فرق کنه برا ما که اینطور بوده..... 

آز غربالگری رو همه مراکز انجام نمیدن..... 

ولی برا واکسن‌ها باید مرکز بهداشت محله خودمون باید بریم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چون منم انتقال فریز دارم خونمون اهوازه، اگه این همه راه برم فقط بهم ال دی بده و برگردم، خودم یک ماه ...

حتما به مطب زنگ بزن و بپرس.🌻

مرجان دکتر طرازی اومده؟ چون من دیروز زنگ زدم مطب کسی برنداشت

آره عزیزم.من دیروز مطب بود اتفاقا.یا سرش شلوغ بوده جواب نداده یا بعد ۹ زنگ زدی.

بچه ها... یه سوال؟ الان من باید برم بهداشت پرونده تشکیل بدم...؟ دختر داییم میگفت برای واکسناش حتما ...

پس عزیزم شما همون روز 3 تا 5 که برای آز غربالگری میری اگه مرکز بهداشت محله تون اینکارو انجام بده که فبها همونجا پرونده هم تشکیل میدی نه که غربال رو شاید یه مرکز انجام بدی اما دفعات بعد رو بری مرکز بهداشت محله خودتون..... 

برا ما اینطوری شد..... 

عزیزم همون روز واکسنش دیگه بری کفایت میکنه فقط باید بهداشت محله خودتون بری.  فقط شناسنامه و مد ...

مرسی عشقووولم🌻🍀☘

چون منم انتقال فریز دارم خونمون اهوازه، اگه این همه راه برم فقط بهم ال دی بده و برگردم، خودم یک ماه ...

عزیزم زنگ بزن مطب و شماره پرونده تو به منشی بده و بگو از دکتر برات بپرسه که اگه ال دی داری بخوری بعد هر روزی گفت بری..... 

فکر کنم مشکل انعقادی داری درسته؟ 

مثلا اینجوری بپرس که حتما از دکتر مجبور بشه بپرسه. مثلا بگو ال دی رو باید چیکار کنی و آیا با ال دی آسپرین هم لازمه بخوری....

خلاصه جوری بپرس که حتما مجبور بشه از دکتر بپرسه.... 

پردنیزولون بپرس چون فکر کنم با ال دی یه سری چیزام باید شروع کنی.... 

حواسم نبود با بهار جون اشتباه گرفتم....  فکر کن تا واکسن دو ماهگی دخترم رفتم.....  به سل ...

دخملم دیگه غصه نداره خاله آنا داره😍

پس عزیزم شما همون روز 3 تا 5 که برای آز غربالگری میری اگه مرکز بهداشت محله تون اینکارو انجام بده که ...

ان شاءالله بسلامتی دنیا بیاد😍😍 غربال رو همون نیلو میرم.

برای واکسنا محله خودمون❤

نفسی جون یعنی اگه روز ۱۰ ضخامت خوب باشه وجنین ۵روزه باید ۵ روز پرژسترون استفاده کنه و روز ۱۵انتقال م ...

اره عزیزم درست متوجه شدی. روال مرکز ما که اینطور بود.کلا میگفتن جنین فریز 3روزه بعد اخرین سونو 3روز پروژسترون بعد انتقال و جنین 5روزه...5روز تزریق پروژسترون بعد انتقال

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام گلم خوبی؟  روزی که رفتم پیش طرازی ازمایش های هورمونی و ذخیره تخمدان و تیروئید و ازمایش اس ...

ببین اگه میخوایی انجامشون بدی به نظرم یه ویزیت برو و اگه ننوشت بگو خانوم دکتر اگه بخوام سرم تهیه کنم باید آزها از تاریخ‌ ن 6 ماه بيشتر نگذره پس مجبورم تکرار کنم پس ممنون میشم بنویسین که بتونم زودتر آماده کنمشون. 

سلام عزیزم  فکر نکنم دیگه لازم باشه تکرار آزمایشاتت ولی حتما بیا پیشش تا خودش بررسی کنه اوضاعت ...

عزیزم همه دیفیرلین ندارن اما احتمالا باران جون شرایطش مشابهت باشه چون ذخیرش بالاست..... 

پس چرا دکترم به من گفت ی هفته قبل از تموم شدن ال دی برم پیشش؟؟یعنی میخواد چیکار کنه😊

عزیزم خوب بستگی به شرایط فرد داره شاید میخواد سونوت کنه و احتمالا دیفیرلین یا شایر مشابهاتش بده و میخواد روزشو برات تعیین کنه.....