2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها  رفتم سونو دو تا جنین بودش یکیش قلبش میزد و اون یکی قلبش نمیزد گفت ک ده روز دیگه ب ...

وای خدااایا شکرت.بهترین خبر امروزم بود.خداروشکر واقعا

ان شاالله قلب اون یکی‌ جوجه ت هم میتپه و خدا حسابی سوپرایزت میکنه😍😍😍😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها  رفتم سونو دو تا جنین بودش یکیش قلبش میزد و اون یکی قلبش نمیزد گفت ک ده روز دیگه ب ...

واي عزيزم خيلي خوشحال شدم خانمي برات ، چه معجزه شيريني ، اگر دو قلو باشه كه ديگه محشره ، خدا رو شكر عزيز دلم مباركت باشه خانمي .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدی حرف انا جون درست دراومد و دوقلو بود؟😍😍😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خیلی از صفحات رو این چند روز وقت نکردم بخونم..... آزی25776#   جان امیدوارم نینی نارتو ...

سلاممممم سلامم عزیزدلمم خوبی 😍🌹 

تازه سایت  اومدم پ رو دیدم ممنونم که بیادم بودی مهربون😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

دوستای گلم ببخشین چند روزه خیلی درگیرم..... 

ولی بدونین به فکرتونم..... 

براتون بهترینارو از خدا میخوام..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

خداااااااااااااااا ر شکرررررررررررر

مبارکههههههههههههه ،تبریک میگم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام آنا جان و دوستان عزیز من به امید خدا پس فردا میخوام برم آزمایشای ایمنی و انعقادی رو انجام بدم.روز سوم پریودم هست و میخوام پرولاکتین و tshو lh و fsh دوباره تکرار کنم. لطفا اگر چیز خاصیو باید رعایت کنم بهم بگید

@تورک_آنا    

می فهممت😢😭,منم واقعا تواین دومین پانکچرم،مردم و زنده شدم،اصلا جون نداشتم،بنظرم چون سن م هم بالارفت ...

خواهری به نظرم دیگه ایوبم بود کم میاورد آخه واقعا 15بار انتقال جنین خیلیه تا اینجا هم خیلی صبوری کرده بودم شایدم نمیخواستم غرورمو بشکونم و بگم کم آوردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خواهری به نظرم دیگه ایوبم بود کم میاورد آخه واقعا 15بار انتقال جنین خیلیه تا اینجا هم خیلی صبوری کرد ...

ثمین جان میدونم خیلی سختی کشیدی و اذیت شدی و من نمیتونم هیچوقت خودمو جای تو بذارم. ولی بهت پیشنهاد میکنم یه بار دیگه تخمک گیری بشی.شاید یه ایرادی برای جنینات توی آزمایشگاه موقع لقاح یا فریز کردن پیش اومد شاید واقعا جنینا یه مشکلی دارند که انتقالات موفق نمیشه و هزاران شاید دیگه.

الهی شکر عزیزم چه معجزه ی شیرینی .امیدوارم همیشه از شادی زیاد انقدر بخندی که از چشمات اشک بیاد 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان میدونم خیلی سختی کشیدی و اذیت شدی و من نمیتونم هیچوقت خودمو جای تو بذارم. ولی بهت پیشنهاد م ...

باورت میشه توان ندارم؟حاضرم همین الان 500میلیون هزینه کنم فقط یکی مطمئن بهم بگه این آخرین باره

باورت میشه توان ندارم؟حاضرم همین الان 500میلیون هزینه کنم فقط یکی مطمئن بهم بگه این آخرین باره

ثمین جانم منم آخرای خرداد قراره برای بار چهارم تخمک گیری بشم.منم خیلی دلم میخواد یه نفر بهم می گفت این دیگه آخرین باره ولی چه کنیم که نمیشه. از خدا میخوام که توانشو به هممون بده تا کم نیاریم و ادامه بدیم و موفق بشیم

ثمین جانم منم آخرای خرداد قراره برای بار چهارم تخمک گیری بشم.منم خیلی دلم میخواد یه نفر بهم می گفت ا ...

سلام ببخشید میشه یکم راهنماییم کنید می خوام ای وی اف انجام بدم منتها شهرستانم باید برم مرکز استان مراحل رو دقیق نمی دونم هر چی هم سرچ میکنم بدتر گیج میشم می خوام بدونم باید بمونم یا نه لازم نیست و چیکار کنم که پروسه کوتاهتر و سریعتر بشه یعنی الان ویتامین خاصی بخورم یا کار خاصی انجام بدم چون چند ماه دیگه می خوام برم

سلام کسی میتونه تفسیر ازمایش غربالگری مرحله دوممو بگه لطفا

اخر هفته هفده رفتم آزمایش

غربالگری اولم خوب بود

اما afp ,اینفیبین آ بالاست تو ازمایشم😞😞😞

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
آنا جون میشه برام توضیح بده اسپرم پروسسینگ چی هست و تو این فرآیند چیکار میکنن؟  دیروز رفتیم مط ...

عزیزم خدارو شکر..... 

اسپرم پروسسینگ اگه اشتباه نکنم همون شستشوی اسپرم و بعدش سوا کردن اسپرم‌های خوبشه.....

عملا همون کاری که قبل آی یو آی میکنن..... 

حالا از اينا اگه خوبش بود براتون فریز میکنن..... 

عزیزم میوه و سبزیجات مؤثره اما خوب در کنار مکمل و خنکی و کلا تغذیه سالم و مناسب طبع جواب میده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com