2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها اصلا نگران نباشی من هفته ۷ قلب نداشت هفته ۹ رفتم قلب داشت 

گلم خوب اونوقت ک هفت هفته رفتین سن جنین رو چن هفته بهتون گفتش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
قبلا روزی یه دونه لووتیروکسین۵۰ میکرو میخوردم tsh ۲.۳ بود دکتر گفت زیر ۲ باشه بهتره بعد هفته ای یک ر ...

نگران نباش خوبه ولی بهتره هر از گاهی چک کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خداروشکر عزیزم ان شاالله که بارداری خوبی داشته باشی، سونو رفتین؟ یکی یه دونه است یا دوقولو؟😍 نه یه ...

عزیزم خدارو شکر تا الانش به خیر گذشته انشالله تا آخرشم به خوبی میگذره و صحیح و سالم بغلش میکنین.... 

عزیزم در مورد رشد بتات ممنون میشم بگی تا اگه از دوستان نیاز به مثال داشتن بتونم مثال بزنم البته اگه دوست داشته باشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خواهش میکنم جواب بده شما از خانم دکتر طرازی شناخت دارین؟من از ایشون وقت گرفتم

عزیزم من سالهاست بیمار ایشونم..... 

الانم دو تا وروجک ناز دارم..... 

اولین با میکرو بعدی طبیعی..... 

دکتر خوبیه..... 

خوب وقت میذاره..... 

اطلاعاتش بروزه.... 

در کل ازش راضیم..... 

بچه ها نزديكي بدون جلوگيري چند روز قبل از پانكچر مشكلي داره؟

عزیزم 2-3 روز قبل تخلیه لازمه اما اگه اجازه ن ز د ی ک ی دارین.... 

اره من تا الان که هفته ۱۹ هستم ترشح زرد دارم ازمایش ادرارم دادم عفونت نبود 

مال منم عفونت نبود

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نگران نباش خوبه ولی بهتره هر از گاهی چک کنی.... 

سلام عزیزم دوستان کسی اگر استان گلستان هست و دکتر اورولوژی توی گرگان میشناسه میشه ازشون بخوایید لطفا معرفی کنن؟😢

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹