2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ممنون عززیزم اره ب لطف خدا😊 ..خانومی دیکه خبری از خودت ندادی یا دادی و من ندیدم؟..چندهفته ای گلم..ت ...

خداروشکر عزیزم ان شاالله که بارداری خوبی داشته باشی، سونو رفتین؟ یکی یه دونه است یا دوقولو؟😍

نه یه مدتی هست نیومده بودم، از بس که هر روزم با استرس و گریه بود قضیه ش طولانیه،

بتام که اونجوری میرفت بالا یه روز پاشدم دیدم لکه بینی دارم هی زیادترم میشد به حدی که معذرت میخوام یه نوار بهداشتی کثیف میشد فکر میکردم تمومه دیگه😞،

ولی تا الان که به لطف خدا به خیر گذشته مقدار پروژسترونام رو زیاد کردن بقیه ش هم توکل به خدا ان شاالله که خوب باشه،

طبق حساب کتاب خودم باید ۹هفته و ۵_۶روز باشم.

دکترا هم که تو تعطیلات نبودن من خودم میرفتم بیمارستان سونو میدادم! فکر کنم ۸بار آز بتا دادم!😅

الحمدالله❤
خداروشکر عزیزم ان شاالله که بارداری خوبی داشته باشی، سونو رفتین؟ یکی یه دونه است یا دوقولو؟😍 نه یه ...

عزیزم یادمه اولش هم کلا بلاتکلیف بودی بخاطر بتا..خب خداروشکر بخیر گذشته.انشاءالله بارداری خوبی داشته باشی تا بغل کردن فرشته کوچولوت... اره سونو رفتم  یکی دونه هست قربونش برم..منم از روز16انتقال کلا لکه بینی داشتم الان دوروزه کمتر شده..ولی تهوع دارم اصلا نمتونم غذابخورم از همه چی بدم میاد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نکن خودتو با یه تهوع هیچی نمیشه..... 

ممنون عزیزم🌷🌷🌷😍😍

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
به سلامتی انشاءالله❤ هچینگ ینی چی😁برام توضیح میدی  ینی بعد اینکه از فریز دراوردن رشد کردن؟ای ...

مرسی عزیزم. هچینگ یعنی اینکه به شکاف کوچولو به پوسته میدن تا راحتر جنین بتونه اونو بشکافه مثلا برای وقتی که دکتر احساس کنه پوسته کمی ضخیمه. راستش فقط در این حد میدونم قبلا برای یه چیز اینشکلی که خیلی اطلاعاتی نداشتم گوگل و مقالات و زیر و زبر میکردم ولی راستش الان یه سرچ کوچولو هم نکردم میخوام همون حس مثبتی که دکتر با جمله «اینکارو کردم تا شانست بیشتر بشه » بهم منتقل  کرد برام بمونه. 

امیدوارم اینبار جنینت محکم بچسبه به دلت و تا 9ماه بعدشم بیاد توی بغلت.

ثمین جان همیشه دعاگوت هستم حتی دوماه پیش که در کمال ناباوری طبیعی باردار شدم تو سجده شکر اسم شما اولین اسمی بود که زبونم اومد مطمئنم که بی شک شما مامان امسالمون هستی

عزیزم یادمه اولش هم کلا بلاتکلیف بودی بخاطر بتا..خب خداروشکر بخیر گذشته.انشاءالله بارداری خوبی داشته ...

آره هر روز میگفتم دیگه داروهامو قطع میکنم! واقعا لطف خدا بود هزارمرتبه شکر باورم نمیشد...

وااای خدا نی نی تو حفظ کنه عزیزم واقعا که این فرشته ها معجزه هستن خدا برا همه رو حفظ کنه😍

من اولش روزی سه تا شیاف اندومترین میذاشتم بعد که روزی دوتا آمپول پروژسترون هم اضافه شد بازم خوب نشدم دیگه شیافامو عوض کرد گفت روزی دوتا سیکلوژست ۴۰۰ بذار الان خداروشکر بهترم،

انوکساپارین۴۰۰۰ و آسپرین هم داشتم که گفت آسپرین رو قطع کن.

وای منم هیچ غذایی دوست ندارم به زور یکم میخورم ولی بنظرم اصلا هیچی خوشمزه نیست😩 ، نسبت به روز انتقالم ۳ کیلو کم شدم

الحمدالله❤
آره هر روز میگفتم دیگه داروهامو قطع میکنم! واقعا لطف خدا بود هزارمرتبه شکر باورم نمیشد... وااای خدا ...

منم.اسپرین همون اول قطع کردم. دیگه چندروز پیش لکه بینی زیاد شد دکترفعلا انوکسا رو قطع کرد ک انگاری تاثیر داشت و لکه بینی داره تموم میشه خداروشکر..خدا خودش بهمون داده..انشاءالله خودش هم حافظ نی نی هامون هست صحیح وسالم میذاره تو بغلمون😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله احتمالش هست مشکلی پیش بیاد....  با دکترت مشورت کن چون اونه که میدونه چرا تجویز کرده.....&n ...

عزیزم خواهش میکنم جواب بده شما از خانم دکتر طرازی شناخت دارین؟من از ایشون وقت گرفتم

خدای مهربونم شکرررررت .
منم.اسپرین همون اول قطع کردم. دیگه چندروز پیش لکه بینی زیاد شد دکترفعلا انوکسا رو قطع کرد ک انگاری ت ...

بچه ها نزديكي بدون جلوگيري چند روز قبل از پانكچر مشكلي داره؟

...
عزیزم خواهش میکنم جواب بده شما از خانم دکتر طرازی شناخت دارین؟من از ایشون وقت گرفتم

سلام

دکترطرازی دکترخوبی هستن واکثرا پیش ایشون جواب گرفتن.خیالتون از بابت دکتری که انتخاب کردین راحت باشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
منم.اسپرین همون اول قطع کردم. دیگه چندروز پیش لکه بینی زیاد شد دکترفعلا انوکسا رو قطع کرد ک انگاری ت ...

واقعا لکه بینی روحیه آدمو کلا خراب میکنه خداروشکر که بهتری عزیزم،

من چون سابقه سقط دارم وقتی گفت آسپرین قطع کن جرئت نمیکردم قطع کنم! دیگه قطع کردم 😊ولی انوکسا رو گفت بزن، تو سونو نوشته بود هماتوم کوچیک دارم ولی دکتر خودش سونو کرد گفت نه جفتت پایینه! من همچی رو تجربه میکنم😅

آره توکل به خدا خودش نگهدارشون باشه😘

الحمدالله❤

نه.فقط سه چهار روز قبل پانکچر نباشه که اسپرم ذخیره بشه برای نمونه دادن روز پانکچر

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم ببین اسپرم همسر من قبل سومین میکروم که+ شدم هم تحرک آ و ب و هم مورفولوژیش صفر شد.....  د ...

آنا جون میشه برام توضیح بده اسپرم پروسسینگ چی هست و تو این فرآیند چیکار میکنن؟ 

دیروز رفتیم مطب دکتر شوهرم اون برعکس دکتر خودم خیلی بهمون امید داد.فعلا قراره یه سری دارو بخوره تا بیست روز دیگه.بعدش بریم برا فریز اسپرم.حتی نامه داد اگه اسپرم خوب پیدا نشد تو نمونه از خودش از بیضه ها اسپرم بگیره.هر چقد دکتر خودم بهم استرس وارد کرد این فقط بهمون آرامش داد.دقیقا حرف شما و بقیه دوستان رو تکرار کرد اما اینم گفت که حالا حالاها باید دارو بخوره.واسه مورفولوژی هم بیشتر رو مصرف میوه و سبزی تاکید داشت.اگه اینطوریه که شوهر من مرتب میوه و سبزی مصرف میکنه پس چرا مورفولوژیش هیچ پیشرفتی نمیکنه؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

عزیزم.من کلا از تحریک.تخمدان نزدیکی نداشتم.دکترم.منع کرده بود