2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خوب دیگه همش تعریفشونو کردی و گفتی بچه های خوبین و مامانشونو اذیت نمیکنن گفتن بذار نازمونو زیاد کنیم ...

قربون ناز کردنش😍😗

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای خوبم.من رفتم سونوی قلب.یکی یه دونه ی مامانش انقد خوشگل پاهاشو تکون میداد.شوهرم فیلم‌گرفت ...

سهلامممممممم

🙁🙁🙁🙁🙁تو هم یدونه و تک رو داری😪

😍😍😍😍😍پس از همین اول راه حسابی داره اون تو شیطنت میکنه ماشاله خودتو اماده کن...

😙عاقبت بخیر باشه انشاله

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سهلامممممممم 🙁🙁🙁🙁🙁تو هم یدونه و تک رو داری😪 😍😍😍😍😍پس از همین اول راه حسابی داره اون تو ش ...

مریم جون احتمالا قراره خودت دوتایی بیاری برامون😍😜

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم شک نکن حکمتی داشته.....  همین که میبینی دکترت هر کاری ازش بر میاد داره برات میکنه خودش ن ...

مرسی آنا جون توکل به خدا

راستی اگه یه وقت آزمایشم مشکل داشت و پردنیزولون داد بهم بعدش باید مواظب باشم مریض نشم؟یعنی ممکنه خیلی ایمنیم پایین بیاد؟چون من تازه دنبال اینم که این یکی دو ماهو برم آزمایشگاه تشخیص طبی دنبال کار آموزی هم سرم گرم شه هم کار یاد بگیرم که برم سر کار اگه بشه ولی الان شک کردم میگم نکنه حساس باشه این قضیه😕یعنی اگه منعم کنه دکتر واقعا دیگه نمیدونم این مدتو چجوری بگذرونم حوصلم سر نره😬

مریم جون احتمالا قراره خودت دوتایی بیاری برامون😍😜

😂😂😂😂😂

من یدونه دیگه بیارم هنر کردم......

اما از رمانتیکامه دو قلویی البته در صورتی که یکی دیگه کاراشون رو کنه و من فقط بزام و نظاره گر بزرگ شدنشون باشم😂😂😂😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
@هاانا     @بارانبهاری     @مرجان_و_لوبیاش     @روستا۷۱ &nbs ...

مبارکت باشه خاکستری جون.

چقدر خوب که اینهمه صبر کردی ، ولی تمام و کمال دیدیش.

از طرف من به مامانتم تبریک بگو ، بنده خدا بیشتر از تو استرس داشتن و نگران و پیگیر بودن‌.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مرکزی که قراره منتقل بشه به اونجا بهت نامه داده ؟؟؟  تانک مخصوص رو کجا بهت داد ؟؟؟ رویان به م ...

نامه رو در واقع دکتر داد اونم به اصرار من وگرنه اصلا چیز ضروری نیست. تانک هم اگه ندادن بهت مهم نیست میتونی از اون یکی مرکز کرایه کنی. من امروز ساعت ۱۲ میرم حتما هرکاری انجام دادم رو میام بهت میگم. 

سلام دوستای خوبم.من رفتم سونوی قلب.یکی یه دونه ی مامانش انقد خوشگل پاهاشو تکون میداد.شوهرم فیلم‌گرفت ...

خداروشکر چه خبر خوبی😍😍انشالله خدا نگهدار خودت و نی نی باشه و تا همیشه لذتشو ببری عزیزم❤️

مرکزی که قراره منتقل بشه به اونجا بهت نامه داده ؟؟؟  تانک مخصوص رو کجا بهت داد ؟؟؟ رویان به م ...

نامه رو در واقع دکتر داد اونم به اصرار من وگرنه اصلا چیز ضروری نیست. تانک هم اگه ندادن بهت مهم نیست میتونی از اون یکی مرکز کرایه کنی. من امروز ساعت ۱۲ میرم حتما هرکاری انجام دادم رو میام بهت میگم. 

سلام.انا جون ودوستان اگه اطلاعی دارید میشه جواب سوالم رو بدید.تصمیم دارم برم سفر زیارتی میخوام ال دی بخورم که پریود نشم بسته های قرص ۲۱عددی هست که باید از ۵پریود بخورم حالا اگه به جای ۲۱عدد۳شب بیشتر یعنی ۲۵تا بخورم ایرادی داره.؟ تاوقتی ال دی بخورم پریود نمیشم.؟

سلام.انا جون ودوستان اگه اطلاعی دارید میشه جواب سوالم رو بدید.تصمیم دارم برم سفر زیارتی میخوام ال دی ...

باید ببینی دوره خودت چندروزه ست.مثلا۲۸روزه ای،۳۰روزه ای،یاتجربه خودت چیه یعنی چند روز بعد قطع ال دی معمولا پریود می شدی قبلا؟

ولی بنظر من سه روز اضافه ترخوردن مشکلی ایجاد نمیکنه.اماباز عکس العمل هربدن بابدن دیگه فرق میکنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم برا انتقال جنین تانک یا همچین چیزی بهت امانت میدن نگران نباش.....  یادمه اون سالی که دوس ...

آها مرسی آناجون فقط اینکه یادت نیست تانک رو آبان بهشون داد یا نه ؟؟؟ 

چون رویان گفت شما باید تانک بیارین 

خداجونم شکرت