2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
عزیم.پس تو هم داشتی؟..منم 8روزه دارم..ی خرده نگرانم..خودت و فندق تو دلیت برامن دعا کنید..تا برم قلب ...

عزیزززززززززززم باور کن منم خیلی استرس داشتم اون روزا... 

و کاملا میفهمم حالت رو.. و اینم بگم چون گذروندم اون تایم رو.. هیچ چیز جز آرامش مفید نیست...

من بعد بتای دوم که منتظر بودم ده روز بعدش برم سونو لکه بینی اوردم.. یعنی سونو نرفته بودم..که بعد ده روز رفتم و خداروشکر خوب بود همه چی...

باز یه هفته بعد قلب ک خونریزی کردم و یماهو نیم لک داشتم.. باز ان تی رفتم خوب بود همه چی...

فقط دلتو بسپار به خدا...❤

بگو این افکار منفی هم کار شیطونه... بمن ربطی نداره☘🌻🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برام دعا کن چون دوتا سقط داشتم و سقط اولم هم مث این ی لکه خیلی کم داشتم

عزیزم نه ماه مادرانگیت ادامه داره.شک نکن🌻☘🍀 جوجه ات قوی تر از این حرفاس🐣

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم برو انشالله قلب کوچولوش برات ۱۲۰ سال بزنه برای منم دعا کن زندگیم کلا رو هواست دعا کن خدا بهمون ...

ممنون عزیزدلم..بهترینها رو برات ارزو میکنم.ببین اول ارامش زندگیت رو بذار تو اولویت بعد بچه رو...نگران نباش.ولی اگه میتونی. و شرایطش داری چون دوبار منفی شدی ازمایشای تکمیلی رو انجام بده بعد برو واس انتقال بعدی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزززززززززززم باور کن منم خیلی استرس داشتم اون روزا...  و کاملا میفهمم حالت رو.. و اینم بگم ...

ممنون عزیزم از حرفای قشنگت. اره مدام ب خودم میگم تو ک خودت رو کلا سپردی ب خدا پس نگران چی هستی..توکل بخدا..انشاءالله منم دوسه روز دیگه بادیدن قلب یا قلبای کوچولوشون خوشیم کامل میشه😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان بتای 100 بعد از 10 روز تاخیر پریودی خیلی پایینه؟

نیوا جووووووونم مبااااااارکت باشه😘☘🌻🍀

وای که چقد خوشحاااااال شدم🐣😍😗 عجب سالی بشه امسال😍

ممنون عزیزم از حرفای قشنگت. اره مدام ب خودم میگم تو ک خودت رو کلا سپردی ب خدا پس نگران چی هستی..توکل ...

ان شاءالله🌻☘🍀 

شک نکن که جوجه هات منتظرن مامان جونو ملاقات کنن❤🐣❤🐣 منتظر خبرای خوبتیم❤

راستی بار چندم مثبت شدین قبلش چکارایی انجام دادین ببخشید سوالام زیاده

بار دوم عزیزم...ولی هیچ کاری انجام ندادم ن تغذیا خاصی ن کار خاصی.. فقط خواست ولطف خدا بود.تو هم.خودتو.بسپار بخدا..تو این راه بایدخیییییلی صبورباشی..دعامیکنم خدای مهربون ب خودت وهمسرت صبر وارامش بده تا زمانی ک ب هدفتون برسین

جدی انا جون؟اخه میگم شاید ویتامینای بپن خودمم کم باشه.حالا چیزی نمونده تا شنبه عزیزم.ممنون از راهنما ...

عزیزم من استرادیول تا حدودای ۱۳ هفته داشتم... از ۴تا شرو شد رسید به سه و دو و یک... بعدم تموم...

شیافم ک همچنان دارم.

فک نکن اگه زیاد بشه کم بشه چی میشه... دکتر نسبت ب شرایط هر بیمار تجویز میکنه کم و زیادو... ☘🌻🍀

نیوا جووووووونم مبااااااارکت باشه😘☘🌻🍀 وای که چقد خوشحاااااال شدم🐣😍😗 عجب سالی بشه امسال😍

مرسی عزیز دلم.انشالله خدا نی نیتو برات حفظ کنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنون عزیزم هزینه این آزامایشا چقد میشه

دوستان ک.انجام دادن میگن حدود1تمنی میشه

نیوا جان خیلی خیلی خوشحال شدم و مادرشدنت مبارک عزیزم😍 شما هم اگه مشکل انعقادی داری حتما انوکسان بز ...

مرسی قربونت برم.مشکل خیلی کمی داشتم باید ب دکتر بگم ببینم دارو میده.دستام گاهی خواب میره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین