2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
بچه ها یه سوال دارم وقتی پروست واژینال استفاده میکنم بعد گذشت چندساعت ناحیه پایین با درد ه ...

از پشت نمیشه بذاری عزیزم؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
واقعا ديگه بنده با اين سنم نقش مادر شوهر شما با اين سن كمتون رو دارم ، همه هم كه ديگه ١٦ سالگي عروس ...

خووو کاکلی تو راهههههه😍😍😍😍 خودتو کم کم برای مادرشوهرشدن اماده کن 😂 

چشم عزیزدلممم بیادت هستم🌹😍😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا ديگه بنده با اين سنم نقش مادر شوهر شما با اين سن كمتون رو دارم ، همه هم كه ديگه ١٦ سالگي عروس ...

ای بابا اختیار دارین این حرفا چیه. شما خواهرماهستین مامان سبحان جوون😘😘.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
به اینش فکر نکرده بودم    عکسشو میذارم ببین

برامن گفتن هم.پشت هم جلو فرقی نداره..من سری قبل پشت میذاشتم ..ایندفعه گفتم متفاوت باشم  بذارم واژینال انگار تفاوته اثرش خوووب بود😁

من قبلا بعد ای یو ای همچین چیزی داشتم میخوردم😁باز نظر دکترو بپرس اگه گفته خوراکی ک اشکال نداره

برامن گفتن هم.پشت هم جلو فرقی نداره..من سری قبل پشت میذاشتم ..ایندفعه گفتم متفاوت باشم  بذارم و ...

برای من فقط دردناکه دهانه رحمم بدجور دردمیگیره 😖 

من قبلا بعد ای یو ای همچین چیزی داشتم میخوردم😁باز نظر دکترو بپرس اگه گفته خوراکی ک اشکال نداره

روی نخسه نوشته واژینال و خوراکی 😑ولی یادم نبود بپرسم🤕

سلام عزیزم شما خوبی چه خبرااااااااا در کدوم مرحله مامان شدنی؟😍 وقت؟ آزاد؟ وقت آزاد؟ من؟ واژه غریب ...

سلام ب همگی 

به به بهار خانم ..

خوشحالم که خوبین ....

تبریک میگم تولد پرنسس خانم رو ..قدمش پر خیر وبرکت 

وای چقد بی بیچک مثبت ..ماهیتابه آنا رو دور دیدین ها !!!

مبارک باشه  

عاقا شماره دکترمو دارم  بهش پیام میدم ببینم چی میگه 

سلام بچه ها.  سال نو همگی مبارک. اونایی که مامان شدن هم مبارک. 

مت خدا بخواد میخوام این ماه انتقال بدم. امروز روز اول پریودمه و هفته پیش دیفرلین زدم. از امشب هم میخوام استرادیول بخورم. دیگه چیکارا کنم ؟ بگید مراقبتها کدوم صفحه است که برم بخونم؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

آنا جان من روزی دوتا پروژسترون میزنم... الان هم تقریبا موعد پریدیمه. .اگه باردار نبودم باید پرید میشدم. . به نظرت امشب یه شیاف پروژسترون بزنم. ..

یکم کمر و زیر دلم میگیره و گرفتگی تو تخمدان احساس میکنم... البته دو روز دیگه باید سونوگرافی واژینال بدم. .. موندم تو شرایطم... فقط نگرانم که اتفاقی نیفته