2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
آنا جون بزار قشنگ براتون توضیح بدم من 29 اینماه دیفرلین زدم گفتم دیگه پریود نمیشم این ماه دیروز رفت ...

بخاطز اين ميگند پريود نباشيد كه موقع گرفتن عكس رنگي مايع رو با فشار ميدن داخل و اگه پريود باشيد اين برگشت خون و ... با داخل لوله ها و ... باعث عفونت ميشه. بهتره كه نري.

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نه عزیزم اونا فقط براشون مهمه که باردار نباشی و مسولیت گردنشون بیفته.....  عکس ازت میگیرن....& ...

من بخاطر این نگرانم وسط عکس چون نزدیک موعده نیفتم به خونریزی آبروم بره🙈🙈

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطز اين ميگند پريود نباشيد كه موقع گرفتن عكس رنگي مايع رو با فشار ميدن داخل و اگه پريود باشيد اين ...

هنوز پریودم شروع نشده اگه فردا خون ازم اکمد کامل که دیگه نمیذم ولی چون یه لکه ازم اومد گفتم موردی نداره

اگه آنقدر فکرتو مشغول کرده برا بعد عید نمیتونی وقت بگیری؟؟؟؟ 

چرا دکتر تاکید داره الان بری؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه آنقدر فکرتو مشغول کرده برا بعد عید نمیتونی وقت بگیری؟؟؟؟  چرا دکتر تاکید داره الان بری؟؟؟؟ ...

آنا جون 26 اینماه دوباره باید دیفرلین بزنم دیگه فکر نکنم پریود بشم بعد عید اگه خدا بخواد بدم واسه میکرو میخواستم اینکارامو قبل عید انجام بدم سر دوراهیم الان

بهار جون بعد از اولين ديفريلين معمولا آدم سيكل اول پريود ميشه، شمام اگر ديفريلين رو روز هفت سيكل زدي احتمال خيلي زياد سر موعدت پري خواهي شد، من هم نگران برگشت خون به داخل حفره لگن بودم كه دلم نيومد بهت نگم، اگر ميخواهي خيالت كاملا راحت بشه وقتي كه پاك پاك بوديد برو

شما ديفريلين اول رو چندم پريودي تون زدين؟

...
بهار جون بعد از اولين ديفريلين معمولا آدم سيكل اول پريود ميشه، شمام اگر ديفريلين رو روز هفت سيك ...

خودمم نگران همینم من اولیو 29 بهمن زدم دومیم باید 26 اسفند بزنم 

یعنی میگی نرم؟

بهار جون بعد از اولين ديفريلين معمولا آدم سيكل اول پريود ميشه، شمام اگر ديفريلين رو روز هفت سيك ...

من روز سوم سیکلم زدم

عزیزم بله بوده....  اگه اشتباه نکنم مامان آینده یه هفته بیشتر خورد یعنی 28 تا.....  اما ...

مرسي اناجون، پس به دكتر ميگم اگر جا داره دو سه روزي برام اضافه كنه، ممكنه مامان اينده رو برام منشن كني ازش بپرسم چقد خورده و دكترش چي گفته؟؟ اسم دقيقش خاطرم نيس كه خودم منشن كنم

...
خودمم نگران همینم من اولیو 29 بهمن زدم دومیم باید 26 اسفند بزنم  یعنی میگی نرم؟

فك ميكنم شمام پريود ميشي اين ماه، اگه سيكلات منظمه موعدت ميوفته آخراي اين هفته كه فك كنم حتي دو سه روزم زودتر پري شي،، البته اينا احتماله، من كه بعد اولين امپول اون ماه سر موعد يه دو سه روز زودتر پري شدم، شنيدم هركي اولين ديفريلينو ميزنه پري ميشه از ماه بعدش نميشه، حالا شما الان احتياط كني نري بعدش نميتوني ديگه بري؟ يعني كلا ميوفتي تو تعطيلات كه جا برا عكس رنگي باز نيس؟

...
دكتر همون ١٧ هست، معمولا روز سه سيكل اولين سونو رو ميكنه و از همون روز آمپولا رو شروع ميكنه، اگه همو ...

دکتر برای من بیشتر از ۲۱ تجویز کرد دقیقا برای اینکه برای ۱۷ ام بخوام برم درست در بیاد. تقریبا ۱۰-۱۲ تا بیشتر باید بخورم

یعنی یه ورق و نصفی

البته دکتر دقیق بهت بگه چکار کنی بهتره. به من گفت تا روز ۱۱ پشت سر هم بخور . 

دوستای گلم اگه بدونین الان تو چه شرایطی دارم جواب میدم......  خخخخخخخخخخ.....  اومدم دکت ...

آنا جون خدا صبر و توان بده.و یه بچه دیگه بهت😉😍

(دعایی از جانب خارشوهر بود برات😊)

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
فك ميكنم شمام پريود ميشي اين ماه، اگه سيكلات منظمه موعدت ميوفته آخراي اين هفته كه فك كنم حتي دو سه ر ...

آره باز نیست واسه همین میخوام الان برم و الان زنگ زدم به همون مرکز واسه عکس رنگی گفت اگه فردا پریود شدی بهمون زنگ بزن بهت بگیم چیکار کنی.

میگم ولی اگه نشدم بنظرت برم چون هنوز شروع نشده پریودم خونریزی ندارم می ترسم دیرتر بشم دیگه نتونم برم عکس رنگی فعلا

فك ميكنم شمام پريود ميشي اين ماه، اگه سيكلات منظمه موعدت ميوفته آخراي اين هفته كه فك كنم حتي دو سه ر ...

سیکلام منظم نیست گاهی اوقات فقط با آمپول میشم ولی الان حالتاشو دارم😕

دوستای گلم اگه بدونین الان تو چه شرایطی دارم جواب میدم......  خخخخخخخخخخ.....  اومدم دکت ...

الهیی اینقدر خوبی خدا هر چی میخواید بهتون بده ممنون 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏