2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم من تبلی تخمدان دارم دیروز توضیح داد میگفت با داروهای تحریک کننده برای تخمدانت استروژن ۴ میلیون ...

مرررسی عزیزم انشالله که اینبار همه چی برات روبراه بشه 

تو ایتالیا زندگی خوبه؟ چند سال بمونیم اقامت دا یم میدن 

من برای کار دوست دارم بدرم ایتالیا 

سلام، خانما 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑 شوهرم آزمایش داده مشخص شده واکسن هپاتیت نزده، الان که در حال اقدام هستیم و کلا جلوگیری نداریم تا موقع انتقال بعدی، میشه واکسن هپاتیت رو بزنه؟ اگه باردار بشم و معجزه بشه مشکلی نداره؟! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی.....😍😍😍😍من فکر کردم بعد عید انتقال بدی دوسی..... ایشاله با دل خوش و نتیجه عالی

ممنون عزیزم..دیگه هم دکتر هم همسر جان گفتن الان انتقال بده...جالبه اولش ک منفی شدم اقای شوهر با جدیت تمام میگف..دلم میسوزه اینقد امپول میزنی..دیگه اصلا نمخام بری انتقال بدی بچه نمخایم😮😲ولی بعد دوروز اصراااار ک بیا زودتری برو فکرمون راحت کن😐😐😂😂😂گفتم.کلا معلوم نیس فازت چیه😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من مرکز بهم گفت ۲۰ منم ۲۰ شهر خودم نوبت گرفتم سونو واژینال

شکمی نشون نمیده؟من از سونو واژینال میترسم😑دوستام اکثرا شکمی انجام دادن 

میترسم باعث خونریزی بشه😐

۲۰ اسفند؟!زود نیس؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون عزیزم..دیگه هم دکتر هم همسر جان گفتن الان انتقال بده...جالبه اولش ک منفی شدم اقای شوهر با جدیت ...

خوش به حالت کاش همسر منم میگفت برو باورت نمیشه دکتر گفت این ماه فولی غالب نداری و بزار بعد عید بیا همسرم کلی خوشحال شد  حالا دو روزه خودم احساس میکنم زمان تخمک گذاریمه ولی دیگه جرات گفتن دوباره سونو رفتن رو ندارم. اگه همسرم موافق بود دوباره میرفتم سونو شاید نظر دکتر عوض میشد و قبل عید انتقال میداد برام. اگه بگم میگه چرا اینقدر عجولی و تحمل نداری 

شکمی نشون نمیده؟من از سونو واژینال میترسم😑دوستام اکثرا شکمی انجام دادن  میترسم باعث خونریزی ب ...

اگه با سونو کمی مشکوک شدن که سرکلاژ لازمه اونوقت باید واژینال انجام بدی در غیر اینصورت همون شکمی کفایت میکنه

خوش به حالت کاش همسر منم میگفت برو باورت نمیشه دکتر گفت این ماه فولی غالب نداری و بزار بعد عید بیا ه ...

عزیزم. انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد. اگه قسمتت باشه بری خدا خودش برات جور مییکنه. خب حالافوقش اگه دکتر اجازه داده بهت مثل ماه قبل طبیعی اقدام کن. شاید خداخواست و باز طبیعی باردارشدی عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اگه با سونو کمی مشکوک شدن که سرکلاژ لازمه اونوقت باید واژینال انجام بدی در غیر اینصورت همو ...

اها ممنون عشقم.بنظرت هفته ی چند برم برای قلب؟من گفتم تا اخرین لحظه صبر میکنم اگه بتونم.آخرین پریودم هم ۷ بهمن بوده.نمیدونم کی برم برای سونو

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها یکی ازمایش داشت امروز مگه نه؟ @amir70   بود فکرکنم

دیشب قراربود بره ازمایش ولی هیچ خبری ازخودش ندادا دیگه

تا وقتی خونریزی داری احتمال دفعش هست تا چهارشنبه اینده؟خیلی وقت داری هنوز به نظرم حسابی گرمی بخور و ...

اره چهارشنبه هفته دیگه باید برم از بدم.اخه از این لحاظ میگم که الان خونریزی ندارم.ممکنه با خوردن گرمی و ورزش کردن دوباره خونریزی کنم یا نه؟😧میگم خوردن هر روز زعفران ضرر نداره؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
خدا رو شکر این مرحله هم به سلامتی انجام شد، واقعا خوان هفتمه تو سونوها،راستی اکوی قلب هم انجام میدی ...

ممنون عزيزم ، واقعا خوان هفتمه ، هنوز سونوم رو به دكترم نشون ندادم عزيزم ولي دكتر سونوگرافي كه گفت هيچ مشكلي نيست خدا رو شكر ، فكر نكنم ديگه اكوي قلب جنين لازم باشه ان شا الله ، ديگه توكل به خدا .

من چند وقته نبودم... به سلامتی رسیدی خونه خاکستری؟ حالت خوبه؟

ممنون عشقم اره بعد سه روز رسیدم😂

با کلی ترس و نگرانی

اما خداروشکر مشکلی پیش نیومد

تو چطوری؟گل پسرت خوبه؟

حالا با دكترت صحبت كن شايد اگر توي خلوتي بري و توي راه هم استراحت داشته باشي بتوني بري.  ان شا ...

ممنون عزیزدلم

اتفاقا تصمیم داریم ک چندروز زودتر بریم و من تا اخر راه پشت ماشین دراز،بکشم

ان شاء الله همه مامانا نی نی سالم بیاد بغلشون🌷🌷🌷

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷