2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
الهام جون شما هم رویان انجام دادی ؟؟ رو چ اصلی تصمیم میگیرن

نه عزیزم من ایران نیستم ! شما هایپر شدی گلم ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهامی جونم ماه بعد هم.انتقالی؟یا وقفه میندازن؟

تازه گیرم اوردن 😂😂بازم قراره انتقال بدن این ماه🤕

تازه گیرم اوردن 😂😂بازم قراره انتقال بدن این ماه🤕

عزیزم.توکل بخدا کن..انشاءلله ک خیر باشه برات...دیگه جاره ای جز اعتماد ب دکترا نداریم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله متاسفانه .😢

عزیزم غصه نخور میفهمت میدونم خیلی سخته ولی برای بدست اوردنش نباید تسلیم بشیم !انشااالله بزودی دامنت سبز بشه ❤️🙏🏻

عزیزم.توکل بخدا کن..انشاءلله ک خیر باشه برات...دیگه جاره ای جز اعتماد ب دکترا نداریم

اره عزیزم توکل برخدا 😍 هرچی قسمت باشه همونه دلی خدایی چندماهه همش دارو خسته شدم😞

خب یکمم از خودم بگم😁منم بعد انتقال منفی..بلافاصله ب توصیه دکترم بازسیکل رو شروع کردم.وامروز  سونو بودم ک  انشاءلله برای سشنبه هفته اینده نوبت انتقال بهم داد ..باز انتقال بدم ببینم خواست خدا چی باشه🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تاثیری برای بارداری داره ؟ اولین باره تجویز کرده باید بین نهارم بخورم گفت معده درد میاره😑

اره حتما باید با معده پر بخوری  برای این میدن که اگر از داروهای هورومونی مثل استروژن استفاده میکنی باعث جلوگیری از ایجاد لخته میشه و همچنین باعث کاهش التهابات رحمی میشه که ممکنه رحم جنین رو پس بزنه درواقع محیط رحم رو یجورایی برای پذیرش جنین اماده میکنه. 

کجایی گلم ؟ امیدوارم دکتراش بهتر از اینجا باشن ایشالله ایندفعه مامان جوووون شی 😍

ایتالیا هستم گلم ! دکتراش بد نیستن به مریضاشون اهمیت میدن ! ایندفعه هم خیلی سعی کردم دوتا جنین انتقال بدن میگفت به هیچ عنوان چنین کاری رو نمیکنم ریسکی بزرگی برات هست !

ان شالله قسمت ههمون روزای شیزین بشه🙏🏻🌹

اره عزیزم توکل برخدا 😍 هرچی قسمت باشه همونه دلی خدایی چندماهه همش دارو خسته شدم😞

خوووب خودتو گول بزن فک کن نقل و نبات میخوری😁😝(یکم شوخی کنم بخندیم)