2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
آنا جون سلام . من ماه قبل ال دی داشتم و روز دوم سونو شدم و داروهام رو شروع کردم اکوئین از روزی یکی ش ...

عزیزم نمیدونم چه اتفاقی افتاده..... 

شاید ذخیرت زیادی بالا رفته بوده.... 

یا شاید رفلکس بدنت به سرم اینطوری خودشو نشون داده.... 

نمیدونم چه اتفاقی افتاده..... 

انشالله هر چیه به زودی با حل بشه با خودشو نشون بده و حل بشه..... 

سیکل بعدت کی قراره شروع بشه؟؟؟ 

اثر سرم تا 28 روز میمونه انشالله که تا اون موقع انتقال میدی و هزینه ای که کردی هدر نمیره چون واقعا هزینه سرم بالاست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبین؟منو یادتونه؟پانکچر کردم جنین تشکیل شد و قرار شد اسفند ماه بعد دفاعم انتقال بدم،حال ...

عزیزم به سلامتی..... 

مبارک باشه دفاعت عزیزم..... 

انشالله جشن فارغ التحصیلی دردونه هاتو ببینی..... 

عزیزم دقیق نمیشه گفت...

هر وقت پروژسترونت شروع بشن چند روز بعدش انتقال داری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامم گلمم خیلی خوشحالم که مثبت شدی مبارکه.میشه بگی روز چندم از دادی و بتا چند بود؟ رفتی سونو یا ن؟

سلام عزیزدلم ممنونم

من روز ۱۴ ازمایش دادم بتام ۱۲۵۹ بود.۴۸ ساعت بعدش تکرار کردم شده بود سه هزار و خورده ای.رفتم دکتر زنان میخواست سونو واژینال کنه من ترسیدم گفتم سونو شکمی میخوام

بعد رفتم جای دیگه سونو شکمی گفت خداروشکر یه ساک داخل رحم میبینم

منم چون ازمایش دومم یکم زیاد بالا رفته بود خودم دلم میخواست سونو شم زودتر که مطمئن شم داخل رحمه

اما دو سه هفته دیگه میرم برای سونوی قلب ان شاالله

الان هفته ی پنج هستم فکرکنم

تو چبکار‌کردی عزیزم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها دوستاي مهربونم سلام روزتون بخير خيلي بهتون زحمت دادم چند روز،از همه تون بينهايت ممنونم آزي ...

خدارو شکر که بهتری..... 

انشالله به زودی خبر خوشگله رو میدی جبران غرغرات میشه..... 

خخخخخخخخخ..... 

بچه ها بعد انتقال نمیشه مسافرتو اینا رفت؟بعد دو هفته که ان شاءالله مثبت میشه

عزیزم ترجیحا نری بهتره اما خیلی رفتن و مشکلیم پیش نیومده.... 

سلام عزیزدلم ممنونم من روز ۱۴ ازمایش دادم بتام ۱۲۵۹ بود.۴۸ ساعت بعدش تکرار کردم شده بود سه هزار و خ ...

یعنی فقط یک ساک حاملگی دیده شد؟؟ 

من روز ۱۵انتقال ۵۵۴شد خیلی دوس دارم دوقلو باشه فعلا نرفتم واسه سونو قراره پنجشنبه برم ببینم چند قلو

سلامممممممممممممم به روی ماه همتون خیلی ممنونمممم از تک تکتون که با من همدردی کردید خدا جواب دل همتون رو بده به بهترین شکل بده 🙏🏻🌸 خوشحالم دوستانیی به خوبی شما دارم  ❤️😍من اگر دیروز منفی شدم ولی امروز با روحیه ای شاد برگشتم چون میدونمممم به خواسته ای که دارم میرسم 🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلامممممممممممممم به روی ماه همتون خیلی ممنونمممم از تک تکتون که با من همدردی کردید خدا جواب دل همتو ...

گلم ان شالله ک پیروز میشی . اینبار با ضخامت چن انتقال دادی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ان شاالله گلم با ضخامت ۹،۹ بود 

خوب بوده شکرخدا . چ کردی ک ضخامتت عالی شد ؟ روز چن این ضخامتو داشتی و روز چن انتقال داشتی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب بوده شکرخدا . چ کردی ک ضخامتت عالی شد ؟ روز چن این ضخامتو داشتی و روز چن انتقال داشتی ؟

عزیزم روزی دوتا استرادیل فقط خوردم 

۹ پریودم ضخامتم ۹:۹ بود و ۱۳ پریودم انتقال دادن

عزیزم روزی دوتا استرادیل فقط خوردم  ۹ پریودم ضخامتم ۹:۹ بود و ۱۳ پریودم انتقال دادن

برا من بالا نمیره لعنتی

عزیزم دعامیکنم با این همه صبری که کردی خدا بحق مادرم زهرا دامنت رو سبز کنه 🙏🏻

برا من بالا نمیره لعنتی

دیگه دکترت نگفت کی سونو بری برای معاینه ؟ چندوقت شده داری داروی پروژسترون میخوری؟

دیگه دکترت نگفت کی سونو بری برای معاینه ؟ چندوقت شده داری داروی پروژسترون میخوری؟

ن گلم . فقط دو دوره پروژسترون خوردم . دوباره بعد از عید باید برم