2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سللممممممم عزیزای دلم منو واقعا با بزرگواریتون ببخشید نیم ساعتی میشه خونه رسیذم جوابم دیر اماده شد و ...

سلام عزیزم - درکت می کنم این راه رو من 7 بار طی کردم ،طبیعیه که چند روزی ناراحت باشی ولی بعد از چند روز خودت رو جمع کن تو غربت زیاد به چیزی که گذشت و نشد فکر نکن . ان شاء الله دفعه بعد خدا برات جبران میکنه عزیزم . تو این راه باید خیلی صبور باشیم وگرنه زندگی رو هم به خودمون و هم به اطرافیانمون خیلی سخت می کنیم . 

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاکستری جون مادرانگیت مبارک ان شاء الله همیشه دلت خوش باشه . برای همه منتظرا دعا کن .

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

آنا جون سلام . من ماه قبل ال دی داشتم و روز دوم سونو شدم و داروهام رو شروع کردم اکوئین از روزی یکی شروع شد و روز 8 به 4 تا در روز رسید روز 10 دوباره سونو شدم که ضخامت 10/6 گرید Aو در عالیترین حد بود و از روز 11 سیکل پرژسترون رو شروع کردم و روز 12 برای تزریق سرم آی وی آی جی رفتم که در حین سرم گرفتن خونریزی کردم و سریع به مرکز مراجعه کردم بعد از سونو مجدد اندومترم 9 شده بود و گرید B که سیکل رو کنسل کردن بعد از اون 4 روز لکه بینی داشتم و بعد دو روز قطع شد و دقیقاً روز 16 سیکل پریودم شروع شد . من همیشه پریودیم 28 روز یکبار بود و خیلی دقیق و منظم نمی دونم این سری چرا اینجور شدم . البته میکرو قبلی هم که ال دی داشتم در حد یه قطره خیلی کوچک لکه بینی داشتم که دکترم اهمیت نداد و انتقال داد و منفی شدم . گفتم توضیح بدم ببینم نظر شما چیه ؟

سلام بچه ها خوبین؟منو یادتونه؟پانکچر کردم جنین تشکیل شد و قرار شد اسفند ماه بعد دفاعم انتقال بدم،حالا دفاع کردم و امروز میرم دکتر برای ادامه ی کار،البته از روز سوم روزی دو تا استرادیولم میخورم یه آمپولم زدم اسمش یادم نیس،امروز روز دهم سیکلمه،حدودا چه روزایی انتقال انجام میشه؟

سلام بچه ها خوبین؟منو یادتونه؟پانکچر کردم جنین تشکیل شد و قرار شد اسفند ماه بعد دفاعم انتقال بدم،حال ...

سلام عزیزم معمولا روز ۱۴ به بعد تا فکر میکنم ۱۶ انتقال میدن.انشاللله به سلامتی براتون انجام شه🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
😢😢😢😢😢 کسی از حال دلمون خبر نداره  چقدر خوبه که شماها هستین  نمیدونم اگه تو گوگل آزو ...

سلام عزیزم منم شوهرم ازواسپرم بود فقط با خوردن خرنوب و گرده نخل با عسل اسپرم تولید شد و خداروشکر الان با ای وی اف باردارم حتماااا استفاده کنید که معجزه میکنه

نمیدونم عشقم.سونو کرد گفت یه دونه ساک دیدم.هرچندتا باشه فقط سالم باشه اره عزیزم بیمارستان مادر یزد

سلامم گلمم خیلی خوشحالم که مثبت شدی مبارکه.میشه بگی روز چندم از دادی و بتا چند بود؟

رفتی سونو یا ن؟

سلام عزیزم منم شوهرم ازواسپرم بود فقط با خوردن خرنوب و گرده نخل با عسل اسپرم تولید شد و خداروشکر الا ...

عزيزم خوووب خوب گرده نخل درست و سالم از كجا ميشه پيدا كرد؟

...

بچه ها دوستاي مهربونم سلام روزتون بخير

خيلي بهتون زحمت دادم چند روز،از همه تون بينهايت ممنونم

آزي جون، آناجون، گلصحرا، مهرآفرين، بهار، مامان سبحان و بقيه ي همه ي دوستاي گلم كه تو چند روز اضطراب شديدي كه داشتم محبت كردين و راهنمايي كردين، از خدا ميخوام ب همتون خير بده و دل تون رو ب زودي زود شاد كنه، داشتم پودر ميشدم از ترس اين چند روز، خواستم بگم انشالله خونريزي يكم كمتر شده، از راهنمايي هاي همه تون ممنونم، دست من خاليه از خدا ميخوام محبتتون رو جبران كنه، ، خب اينهمه وقتي ناراحتم ميام ميگم گفتم حالا كه دلم كمي آروم شده هم بيام بگم

...
عزيزم خوووب خوب گرده نخل درست و سالم از كجا ميشه پيدا كرد؟

عطاری ها دارن

بچه ها دوستاي مهربونم سلام روزتون بخير خيلي بهتون زحمت دادم چند روز،از همه تون بينهايت ممنونم آزي ...

خداروشکر که خوبی اتفاقا خیلی به فکرت بودم ولی پیام ندادم گفتم ارامش داشته باشه یوقت استرس پیدا نکنی دوباره

سلام بچه ها خوبین؟منو یادتونه؟پانکچر کردم جنین تشکیل شد و قرار شد اسفند ماه بعد دفاعم انتقال بدم،حال ...

عزیزم.موفق باشیِ بستگی داره چ روزی ضخامتت ب حد مناسب برسه. بین رو زهای 14تا حتی 22طول میکشه..براخودمن 21سیکلم بودانتقال

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹