2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام دوستان من دیشب افتادم به خونریزی دوقلوهام رو بالاجبار هفته 34 به دنیا آوردم هر دوشون زیر دستگاه ...

سلااام مبااارکه عزیزم تبریک میگم انشاءلله نامدار باشن 

چیزی نیست گلم نی نی ها عجله داشتن زودی بپرن بغل مامانشون 🍃🍃🍃❤❤❤❤🍃🍃🍃

خداجونم شکرت       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!! ...

مرسی عزیزم.پزشک عمومی نمیتونه بنویسه؟

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
بچه ها دقت کردید هرکی مثبت میشه همه میریزیم سرش اول یه مبارک باشه میگیم و بعدش شروع میکنیم به سوال ج ...

از بس که پر از استرس و سوال و یاس و نا امیدی میشیم همه اش دنبال یه روزنه امیدیم که شاید لز رفتار دیگران بتونیم پیداش کنیم 

انشالله نوبت خودمون بشه هی سوال جوابمون کنن😂😂

انشاءلله انشاءلله ..خدایا ما مثبت بشیم.تااخر نه ماه سوال جوابمون.کنن😝

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

وای من دل تو دلم نیس تا الهامی بیاد🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

من نگرانم.....انشاله از الهام جون مثبت باشه....

امیدوارم اگر آز الهام منفی شده لااقل خدا صبر و توان و یکم بیخیالی مثل من شیرازی در وجودش نازل کنه......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم درمانش چیه؟ من اصلا مشکل سقط ندارم چندتا بارداری داشتم فقط واسه اطمینان دادم  میگم نوشته ...

عزیزم نگران نباش من شکر خدا دو تا وروجک کاملا سالم دارم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم.پزشک عمومی نمیتونه بنویسه؟

عزیزم.فک.کنم برا اینکه بیمه قبول کنه باید متخصص زنان بنویسه چون هزینش ی خرده زیاده

بچه ها دقت کردید هرکی مثبت میشه همه میریزیم سرش اول یه مبارک باشه میگیم و بعدش شروع میکنیم به سوال ج ...

دقیقا😂😂😂😂😂

یکی از فانتزیام اینه که ان شاالله   مثبت بشم بیام اینجاسیر تاپیاز همه چی رو توضیح بدم یه صفحه ی کامل تایپ می کنم اون موقع ☺☺☺☺☺

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
خانومی بی بی چک مثبت روز نهم انتقال درسته یا تاثیره دارو هستش؟؟منم تحت نظر دکتر شاکری هستم

عزیزم انشالله که مامانی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من، بابا دهه هفتادی عزیز من دهه هفتاد دانشگاه قبول شدم....  زشته از پیر شدن نگووووووو... ...

آدم وقتی تو این مسیر میفته فرقی نمیکنه سنش چقدره.بخصوص وقتی که روحیه حساسی داشتی.من الان احساس یه خلا بزرگ تو زندگیم میکنم.هیچکس اطراف من همچین مشکلی نداشته .منم خیلی ناراحت نبودم به خاطر همچین مشکلی ولی چون گفتم بالاخره یه مدل دیگه صاحب بچه میشیم ولی اولی منفی شد.دومی هم فعلا اینطوری.من هربار از راه خیلی دوری میام تهران خیلی اوقات مجبور بودن تنها از صبح زود برم رویان تا ساعت۶ شب

.بعدش هم خواهرم میمونم با اینکه خیلی معذبم .خیلی اذیت شدیم.برام دعا کنید و از جواد الائمه بخواید این دفه باردار باشم.قلب شما پاک تر از منه و ایمانتون قوی تر

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ای جان عزیزم درکت میکنم منم دی ماه منفی شدم و حال و روزم اصلا خوب نبود تا یه مدت اصلا نمیتونستم تنها ...

ان شاالله همینطور باشه که شما میگید

مرسی آنا جون یعنی اگه من مشکلی نداشته باشم از سیکل کوتاه استفاده میکنن؟

عزیزم اگه مناسبت باشه چرا که نه.....