2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
خانومی بی بی چک مثبت روز نهم انتقال درسته یا تاثیره دارو هستش؟؟منم تحت نظر دکتر شاکری هستم

اگه دارو بتا يا أچ سي جي يا هورموني خاصي استفاده نميكني ازه درسته انشالله

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
سلام انا جون ممنون عزیزم که باحوصله جواب میدی واقعا راهنماییت به جا بود من آزمایشها رابه متخصص داخلی ...

عزیزم خوب بعصی دکترا در تخصصشون نیست.... 

به به ایمونولوژ که تو زمینه ناباروری کار کرده مراجعه کن.... 

تهران اگه هستی با مر یم تو کلی یه مشاوره داشته باش..... 

سی دی مارکرارو هم انجام دادی؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چند تا جنین انتقال دادی و چند تاش موند؟؟

عزيزم گفتم اوندفه بت😁

دوتا دوتاشم گرف منتهي من رعايت نكردم هفته ٥ يكيش سقط شد

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

سلام دوستان من دیشب افتادم به خونریزی دوقلوهام رو بالاجبار هفته 34 به دنیا آوردم هر دوشون زیر دستگاه هستن پسرم تنفسش مشکل داره محتاج دعاهاتون هستم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
تارا جان کم شدن روزهای پریودی یه دلیلش نازک بودن آندومتر هست دکتر من که اینو میگه به نظر که منطقی می ...

ممنون عزيزم چند باري كه سونو دادم گفتن ضخامت نسبت به اون روز سيكل خوبه 

نميدونم واقعا مشكل چيه؟ پايين بودن فريتينم ؟ يا اين مشكلات غلظت خونم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام به همه.من ۲۷سالمه.بعد از ۵-۶ماه اقدام به بارداری و نتیجه نگرفتن رفتیم دکتر.طبق آزمایشات دکتر گف ...

عزیز دلم کاملا میفهممت اما سعی کنین مجدد انرژیتونو به دست بیارین.... 

تازه آز ندادی پس انشالله همین دفعه مامانی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم کاملا میفهممت اما سعی کنین مجدد انرژیتونو به دست بیارین....  تازه آز ندادی پس انشالله ...

ممنونم از لطفتون.ان شاالله.فقط اگه زحمتی نیست لیست آزمایشات ایمنی و انعقادی و هرچیزی ک به نظر شما ممکنه دلیل نگرفتن باشه رو بهم بگید تا اگه خدای نخواسته نگرفت دنبال علتش برم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
منم می‌شنوم با اینکه من فقط دو ساله ازدواج کردم و یک ساله اقدام کردم.نه اینکه طعنه بزنن چون کسی از ا ...

عزیزم خدا تورو لایق الماس شدن دونسته داره سیقلت میده..... 

اصل دلته سهیلا جووون ....ظاهر که درست میشه عزیزم الان راه هست واسه جووون شدن.من که باید عمل کنم 😂😂 ...

عزیزم دمت گرم بهترین الگوریتم رو میشه با این الگوی قشنگت نوشت.... 

عزیزم به راهش تستهای تکمیلیه....  ایمنی انعقادیا اگه فریز داری....  اگه فریز نداری کاریو ...

جنین فریز 9تا دارم،احتمالا بقیه هم بی کیفیت باشن

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
سلام دوستان من دیشب افتادم به خونریزی دوقلوهام رو بالاجبار هفته 34 به دنیا آوردم هر دوشون زیر دستگاه ...

نازنین جون قدمشون مبارک باشه عزیزمِ.انشاءلله ک خدا حافظشون باشه عزیزم..خدایا خودت دوقلوهای دوستمون رو سالم وسلامت حفظ کن..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
راستی  من نگفتم که مابایدبترکونیم که😂😂😂😂😂 گفتم آناجان باید برامون بترکونه😂😂😂😂😂 توا ...

نمیترکونیمش انشالله قراره کاربریشو عوض کنیم..... 

یه مهد کودک بزرگ و باحال بزنیم.....