2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام خانما من کم کاری تیروئید دارم چندساله دارو مصرف میکنم الان ازمایش دادمTpoخیلی بالاست قراربود وا ...

سلام.برای کنترلش بهتون دارو میدن نگران نباش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان هرکسی میدونه ممنون میشم جواب بده.تا حالا همسرتون ازمایش های هورمونی رو داده ؟ چه آزمایش هایی ...

Dfi

کاریوتایپ...

برمن که هر روز بدتر از دیروز شد....ولی بازالو درمانی وحجامت خیلی بهترشد.....اما خیلی هاهم با دارو شیمیایی نتیجه گرفتن وباطب سنتی نتیجه نگرفتن.به بدن افراد می مونه که باچی تغییر میکند.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام شب خوش من سه شنبه پانکچر شدم اون روز درد داشتم که با شیاف و دکتر نگفتن که هایپر شدم...بهتر شدم ...

انتقال میخواین بدین یافریزکنین جنین ها ر؟

من توبیمارستان بهمن پانکچر شدم.بهم گفتن امروز و فردا حالت خوب خواهد بود.دردهات از روز سوم شروع میشن...واگه چنین و چنان بود به مرکز مراجعه کن.

بنظرم برشماهم از روز سومی که اونها گفتن شروع شده.اگه خیلی شدید نیست طبیعی یه،به هرحال جراحی داشتی ودرد طبیعی یه.

ولی من از لحظه به هوش اومدن حالم بدبودتاهمین الآن که نه روزه ازپانکچرم گذشته🌹😂🙌

آزي جون سلام خوبي؟ آزي جون ميگم ممكنه يه زحمتي بازم بهتون بدم؟ يه سوالي داشتم، من خيلي نگرانم كه ايا ...

سلام به روی ماهت عزیزم. چشم  حتما میپرسم هنوز خونه نیومده. شما کی تزریق کردی؟یعنی چند روز از تزریق گذشته؟

سهیلا جون از چه لحاظ میگی فریز؟ من هم اصلا موافق نیستم اما فکر کنم چون آخرین شانسم هست دکتر می ...

فدای توشم.ان شاالله باهمین یه جنین مامان دوقلوهای همسان میشی.😍😍

من تومطب دکترعارفی بودم یکی به ماماش زنگ زد وپرسیدچرا قصدانتقال جنین فرش بهم ندارین؟ دکترگفت بگوچون جنین فریز احتمال مثبت شدنش بیشتر.

بعدش اگه بتونی قبل انتقال جنین،خراش آندومتر بدی وپی آرپی یالنفوکنی ،خپ درصدموفقیتشون بالا میره.

امابایدیادمون هم باشه یدالله فوق ایدیهم و اگه خدا بخواد نیازی به این کارها نیست.و اگر نخوادباانجام این کارهاهم آدم مثبت نمیشه.فقط بایدخدا بخواد.چون همه چی دست خداست اما ماها باپوست وگوشت وخون درک کردیم که مرگ و زندگی واقعا دست خداست.

الهی که خدا برات مادر شدن ر باهمین جنین نازت بخواد.الهی آمین

بچه هااااااااا❌❌❌❌ کسی بوده که با فعالیت و کار خیلی خیلی خیلی زیاد بعد از انتقال باردار شده باشه؟؟

من سه بارانتقال دادم ومنفی شدم.باراول فقط استراحت کردم....دودفعه بعد سرکار رفتم اماهر سه به سلامتی منفی شدم😂😂😂🙌🙌🙌🌸💮🌺🌻🌹

بچه ها کسی هایپر شدید شده که اب شکمشو خالی کنن ی سوال فوری برام پیش اومده اگه کسی بوده برام دعوت دوس ...

قاصدک حالت چطوره؟

سارا جون هایپر شد وبیمارستان بستری شد.خیلی حالت بده؟

بچه هااااااااا❌❌❌❌ کسی بوده که با فعالیت و کار خیلی خیلی خیلی زیاد بعد از انتقال باردار شده باشه؟؟

اخه خوشگل خانم اونایی که با این همه سختی برای میکرو میرن معمولا خیلی مراعات میکنن و اگه هم کار کنن دیگه خیلی خیلی خیلی نیست برای همین به نظرم به جای اینکه دنبال مورد مشابه بگردی به خدا توکل کن که برای اون هیچی نشد نداره   انشالله شما هم به زودی خبر خوش مامان شدنت رو بهمون میدی. 

بچه ها ی سوال..نظرتون راجع به اپلاسیون زیر بغل چیه؟اینکه میگن غدد لنفاوی کش میاد و به مرور باعث غده ...

من چندین سال انجام میدادم مشکلی هم برام پیش نیومد بعد دیگه رفتم لیزر و تمام😊😊😊

اخه خوشگل خانم اونایی که با این همه سختی برای میکرو میرن معمولا خیلی مراعات میکنن و اگه هم کار کنن د ...

آزی جان

سارابود هایپر شده بود؟میتونین اسم کاربریش ر برامون پیداکنین

سلام شب خوش من سه شنبه پانکچر شدم اون روز درد داشتم که با شیاف و دکتر نگفتن که هایپر شدم...بهتر شدم ...

اتریسا جان ممکنه از عوارض هایپری باشه نمیشه که اطلاع ندی خدایی نکرده ممکنه مشکلی برات پیش بیاد. به نظر من پیگیری کن انشالله که بلات دوره

من چندین سال انجام میدادم مشکلی هم برام پیش نیومد بعد دیگه رفتم لیزر و تمام😊😊😊

والا بس ازضرراش میگن ادم نمدونه چکار کنه..بالیزر کلا پاک شده یعنی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قاصدک حالت چطوره؟ سارا جون هایپر شد وبیمارستان بستری شد.خیلی حالت بده؟

سلام عزیزم . من فردا صبح ازمایش و سونو دارم .ممکنه دوباره فردا تخلیه داشته باشم 😭

تو رو خدا هر کی این پستو میخونه التماس دعا 😢🙏