2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست
دوباره تکرارش کنم؟ میگم بعد پانکچر دردا طبیعیه؟ و چه چیزایی رو پیشنهاد میدین از تجربیاتتون برای بعد ...

درد طبیعیه عزیزم حتی زمان ادرار کردن ک بیشتر میشه

اینکه فردا انتقال بدن معلوم نیست شاید سونو کن وشرایطت خوبه باشه اره انتقال میدن

من خودم بعد پانکچر تا انتقالم 3ماه شد چون هایپرشدم اما خب تو سعی کن از نظر تغذیه حسابی به خودت برسی مثلا امشب لااقل ابگوشت ماهیچه بخور صبحانه مفصل بخور زیر دلت رو با روغن سیاه دانه چرب کن بعد عمل هم استراحت کن و کار نکن زیاد 

سلام دوستان من دیروز پانکچر شدم اما متاسفانه🔴🔴 ۶ تا تخمک داشتم(چون این آخرین شانسم قبل عمل بود) که ...

خیلی هم خوبه عزیزم خدا رو شکر کن.

نگران نباش با یه دونه ش هم انشالله به آرزوی قلبی ت میرسی🙏

من هم سه تا داشتم سایز خوب اما یه دونه جنین شد

تخمک باید هسته داشته باشه که بهش میگن فولیکل اگر اون توش نباشه لقاح صورت نمیگیره

بعد اگر فولیکل ضعیف باشه جنین یا تشکیل نمیشه یا رشد نمیکنه (که برای شما ۲تاش اینجوری بوده)

الان همین چهار تا هم خیلی خوبه دختر جان

خدا رو باید هزاااار مرتبه شکر کنی که هنوز میتونی از خودتون جنین داشته باشید.

انشالله که همه چی خیلی خیلی خوب برات پیش بره و سال جدید با نی نی جان بیای تو گروه و از حال و هوای بارداریت برامون بگی😘💖

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوباره تکرارش کنم؟ میگم بعد پانکچر دردا طبیعیه؟ و چه چیزایی رو پیشنهاد میدین از تجربیاتتون برای بعد ...

ببین عزیزم درد تا یه حدی بله طبیعیه.اما‌ اگه بیش از حد درد دارین با مرکز تماس بگیرین و اطلاع بدین.من خودم شخصا وقتی به هوش اومدم دلم و کمرم درد میکرد.از همه هم اتاقیام بیشتر درد داشتم که پرستار مسکن زد بهم.از من ۱۲ تا تخمک کشیده بودن.و شب اول ببخشیدا موقع تخلیه ی ادرار سوزش و‌درد شکم داشتم که تا روز انتقال خوب خوب شده بودم.اما دکتر گفت باید قبلش‌ سونوت کنم ببینم اوضاعت چطوره.سونو کرد و گفت یکم مایع ازاد میبینم توی رحمت‌و برات انتقال نمیدم.برو بعد دوتا پریود بیا.که من ۲۴ بهمن ماه انتقال دادم و خداروشکر تا اینجا همه چی خوب بوده و به لطف خدا مثبت شدم.پس با دکترت مشورت کن و اگه دردش اذیتت میکنه بهشون اطلاع بده.اما تا یه حدودی درد طبیعیه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام به همگی

خبر اینکه من هم با داشتن سه تخمک یه دونه جنین گرید خوب برام تشکیل شده و قراره اسکیمویی ش کنم تا حالش جا بیاد 😉

میخوام بپرسم برای کسانی که فریز انتقال میدن هم پروژسترون تجویز میشه؟

یه عالمه دارم مونده رو دستم 

میخوام پروژسترون فروشی راه بندازم😂😂😂

بهرجهت قسمت ما تک جنینی ست

خدا این رو ازم نگیره (آمین)

الهی شکر که هنوز تشکیل میشه💖

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
چون ازشون خواستم جنين بلاست واسم انتقال بدن

اهان

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
خب عزیزم بعضیا هایپر میشن و شکمشون اب میاره یا دکتر ترجیح میده انتقالو بذاره برای دو تا سه ماه بعد ک ...

بله درجریان همه اینا هستم فقط خواستم بفهمم ک بخواست خودشون انتقال نمیدن یا دکتر چون خیلیا میگن بعد تخمک کشی انتقال ندین چندماه صبرکنین

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام به همگی خبر اینکه من هم با داشتن سه تخمک یه دونه جنین گرید خوب برام تشکیل شده و قراره اسکیمویی ...

اره عزيزم واسه فريزي هم بايد استفاده كني و از خداي مهربون ميخام كه واست يه دوقلوي سالم بشه 🙏🏻

خداااااااايا شكرت🙏🏻
درد طبیعیه عزیزم حتی زمان ادرار کردن ک بیشتر میشه اینکه فردا انتقال بدن معلوم نیست شاید سونو کن وشر ...

اها ممنون دنبال راهنمایی بودم ک واقعا تشکر

بله درجریان همه اینا هستم فقط خواستم بفهمم ک بخواست خودشون انتقال نمیدن یا دکتر چون خیلیا میگن بعد ت ...

عزیزم معمولا دکتر این تصمیمو میگیره که انتقال بده یا فریز کنه.شایدم بعضیا خودشون درخواست بدن اما من تا حالا نشنیدم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

میشه یکی سوال من و جواب بده پریودم ۴ روز عقب افتاده چند روز بی بی زدم منفی بوده.ماه پیش ولی اشتباهی دوتا قرص اورژانسی ۱/۵ خوردم ممکنه برا قرص پریودم عقب افتاده باشه؟؟دردمم میگیره گاهی ولی پری نمیاد جوش هم زدم روی صورتم

ببین عزیزم درد تا یه حدی بله طبیعیه.اما‌ اگه بیش از حد درد دارین با مرکز تماس بگیرین و اطلاع بدین.من ...

اها ممنونم دردم انچنان زیاد نیست ولی بازم دارم 

عزیزم معمولا دکتر این تصمیمو میگیره که انتقال بده یا فریز کنه.شایدم بعضیا خودشون درخواست بدن اما من ...

اما من شنیدم ک دوست خودم نگه داشت واسه ۲ماه بعدش

اها ممنون دنبال راهنمایی بودم ک واقعا تشکر

خواهش میکنم گلم.اولین کار اعتماد به دکترت هست،بعدشم توکل به خدا ان شاالله همه چی خوب پیش میره.اما مواظب خودت باش.زیاد خم و راست نشو.آب زیاد بخور و خودتو تقویت کن

اما من شنیدم ک دوست خودم نگه داشت واسه ۲ماه بعدش

عزیزم چندتا جنین تشکیل شده برات؟گفتن بهت؟

اگه میخوای فریز انتقال بدی میتونی خودت پیشنهاد بدی به دکترت ببین نظرشون چیه

خواهش میکنم گلم.اولین کار اعتماد به دکترت هست،بعدشم توکل به خدا ان شاالله همه چی خوب پیش میره.اما مو ...

وای ازدیروزه همش درازکشم