2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خودم با دیدن پستت بلاک کردم چون باورش سخته!

الهام هیچی نمیتونه آرومم کنه نمیدونم چیکار کنم سر این انتقال و داروها چاق شدم تمام بدنم داغونه حالا برام چی موند ؟ کلی اضافه وزن و روان داغون

سلام.من دوبار سقط داشتم ازمایش دادم مشخص شد مشکل جهش ژنی دارم و هموزیگوت هستم.خانوماییکه واردین تورو ...

عزیزم بله نگران نباش مامان میشی..... 

منم جهش داشتم اولیو با میکرو بعدیم طبیعی باردار شدم ولی سر هر دو باردارم تا نه ماه انوکسوپارین 4000 داشتم برا شما چون به کوچولو مشکل بیشتره 6000 تجویز شده خیالت راحت مامان میشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش از اول منفی بو نمیدونی این دو روز چی کشیدم

میفهمم عزیزم سخته خیلی، فقط از خدا می‌خوام خودش آرومت کنه،من نمیدونم چی بگم فقط درک میکنم چقدر سختی کشیدی تا امروز

ولی ناامید نباش توکل کن بعد عید بازم با انرژی شروع کن، ان شاالله این سری خدا به دلت کار میکنه

ایمنیش هنوز حاضر نیست چاره چیه؟ چکار باید بکنه واسه حل این مشکل؟

براین مشکلش انوکسان6000باید بزنه چون غلظت خونش بالاست.ایمنی ها رهم بده شایدمشک ایمنی هم داشته باشه.نگران نباشه همه مشکلاتش بادارو حل میشه.بنظرم چون جهشش هموزیگوتی یه ...باید دوماه قبل انتقال روزانه یه قرصب6.هفته ای یه آمپولب12....فولیک اسید 5...واحتمالا  ویتامین د داشته باشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام.من دوبار سقط داشتم ازمایش دادم مشخص شد مشکل جهش ژنی دارم و هموزیگوت هستم.خانوماییکه واردین تورو ...

البته برا شما فقطmthfr چک شده ظاهرا پای وان چک نشده ولی در کل این درمان میتونه کفایت کنه..... 

فقط سعی کن آب زیاد بخوری..... 

تحرک نسبی هم داشته باشی...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باور میکنی وقتی میرم تز میدم و بتا کمه بیشتر داغون میشم برای همین نمیرم میگم شاید بخاطر دا ...

عزیزمم حتما خیرتی هست ازمایش بده 🌸🥰

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
میفهمم عزیزم سخته خیلی، فقط از خدا می‌خوام خودش آرومت کنه،من نمیدونم چی بگم فقط درک میکنم چقدر سختی ...

دیگه بعید میدونم انجام بدم باید با همسرم مشورت کنم اگر اون هم راضی باشه پرونده بچه رو میبندیم .من دیگه سایت نمیام گلم ولی اگر جوابت مثبت شد خوشحال میشم خبردار بشم برات بهترین آرزوهارو دارم❤

نامرد تنها خوری؟؟؟!!! عکسشم قبوله.... من هی میرم تو تینستا عکس خوشمزه جات میبینم بعد چشمامو میبندم ...

بانامردی تمام خوردمش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
معمولا وقتی بتا تپله تکرارش فرمالیتس..... فکرتو درگیر پس فردا نکن فقط به مادرت و ان خانم صاح ...

چشم عزیزدلم.مامانم برای همتون هر لحظه دعا میکنه.اول برای تموم منتظرا دعا‌میکنه بعد من

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها الان شوهرم رفت جوابو گرفت.امروز روز ۱۴ انتقالم بتا ۱۲۵۹ عددش خوبه؟ کلی گریه کردم نمبدونم‌چ ...

مباركتون باشه عزيزم😍💕مطمين مطمين بودم برامون خوش خبرى

الهى بهترينها در انتظارت باشه و اين حس خوب نصيب تك تك منتظرها🙏🏼🌸💕

بچه ها الان شوهرم رفت جوابو گرفت.امروز روز ۱۴ انتقالم بتا ۱۲۵۹ عددش خوبه؟ کلی گریه کردم نمبدونم‌چ ...

مبارکت باشه خاکستری جان💐💐💐💐

روزت مبارک باشه مادر جان😄😄😄

گندوم جان عزیزم دلتو محکم بغل کن و بسپار به خدا حتما مصلحتی بوده البته آزمایش های ایمنی و انعقادی تو حتما انجام بده عزیزم.احتمالا مشکلی هست این قسمت🤔🤔🤔

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
سلام عزیزان ممنون میشم به سوالم جواب بدین ، بارداری با میکرو بعد از اینکه جواب ازمایش مثبت شد همون ر ...

عزیزم بله روندشون مشابه فقط چون ماها باردارشدنمون سخت‌تر بوده اون ترس روانیه که بهمون این حس رو میده متفاوته وگرنه فرقی نداره.... 

مثلا مامان سبحان دو تا بارداری داشته و داره اولی با میکرو دونیم طبیعی فکر کنم اگه اشتباه نکنم برا هر دو تاشم خونریزی داشته.... 

یکیم هر دو میتونه نرمال باشه..... 

بچه ها من دیشب واسه همه مامانایی که انتقال دادن و منتظر جواب آزمایش مثبت ❤هستن وهمچنین اونایی که منتظر شنیدن صدای قلب💗 نی نی نازشون هستن نفری ۱۰۰ تا صلوات فرستادم.😊😊😊

امیدوارم دل همه شاد بشه به حق خانوم فاطمه زهرا🙏🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
بچه ها من دیشب واسه همه مامانایی که انتقال دادن و منتظر جواب آزمایش مثبت ❤هستن وهمچنین اونایی که منت ...

مرسي مهربونم❤️😘 ان شالله كه خودت بياي جواب آز مثبتت رو بدي😍

خداااااااايا شكرت🙏🏻