2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنون عزيزم انشالله هممون تا پايان باردارى راحتى داشته باشيم🌸💕 مهمترين مساله سلامتيه وگرنه جنسيت ...

ای جانمممممم عزیزدلمم تبریک میگم خدا گل دختری رو خدا براتون حفظش کنه و بخیر خوشی بغل بگیری❤️😍🌸

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ناراحتت کردم انشالله تو مادر  روز مادر باشی ❤خواستم متن و پاک کنم نشد نمیخوام بچه ها انر ...

منم تو سال جدید دیگه ۳۷ میشم. انرژی داشته باش دختر.. محکم باش و بگو دوباره انجام میدم همه سختی ها رو دوباره تکرار میکنم. خدایا تو گفتی از تو حرکت از من برکت. ما داریم تلاش میکنم منتظر برکتتیم... 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم ممنون ولی جواب و گرفتم شد ۳۲ متاسفانه اومد پایین انشالله بقیه دوستان نتیجه بگیرن

😢😢نمیدونم چی بگم باورم نمیشه 😔خدایا خودت صبری بده🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلاااااام دوستانِ عزيز😃 يه چيز بگم اول صبحي بخنديد يه دونه بي بي چك دارم همش مياد جلو و دست و پام ...

عالی بود😂😂😂😂

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
راستش بی بی چک زدم بچه ها مثبت شد🙈یعنی خط پررنگ نشد اما هاله ش مشخصه دعا کنین بتا هم خوب باشه مهرب ...

اخ جوووووون.مبارکه گلم..زود بیا خبر بتای تپلتوو بده  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها الان شوهرم رفت جوابو گرفت.امروز روز ۱۴ انتقالم بتا ۱۲۵۹

عددش خوبه؟

کلی گریه کردم

نمبدونم‌چه حسیه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
و البته من در طول یک هفته سه بار بیبی چک گذاشتم بارو اول و سوم منفی .....بار دوم یه خط خیلی ک ...

وااای مریم.جون اخه برو ی آز بده فکر خودت و ما رو راحت کن گلم..همشهری جان اینقد ریلکس نباش چ با حوصله ی هفته نشستی منتظری قدم.نحس پری خانوم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها الان شوهرم رفت جوابو گرفت.امروز روز ۱۴ انتقالم بتا ۱۲۵۹ عددش خوبه؟ کلی گریه کردم نمبدونم‌چ ...

خدایا شکرت مباررکت عزیزدلم...بتات عااالیه منو هم دعا کن با این حالت

بچه ها الان شوهرم رفت جوابو گرفت.امروز روز ۱۴ انتقالم بتا ۱۲۵۹ عددش خوبه؟ کلی گریه کردم نمبدونم‌چ ...

آخیییییش خدایا شکرت خاکستری جون هزار بار بهت تبریک میگم😘😘😘

الحمدالله❤

مبارکه عالیه

منم گریم گرفته چون بهترین کادو هستتتتتتت دوسی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
برای من تا الانم مثبته ولی چه فایده همین الان خط انداخت تقریبا پر رنگ ولی پوچ .

گندم جان همون ازمایشگاه قبلی تکرار کردی یانه؟

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

وااااای خدای مننننن مبارکت باشه عزیزمممممم

خیلیییی خبرخوبی بود خیلییی خوشحال شدم خدایاشکرتتت

میشه بگی چه علایمی داشتی

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان