2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنونم عزیزم ان شاا... با دعای شما گلم اره انگار چاره ای ندارم باید بپرسم میتونم داروی دیگه مصرف کنم ...

عزیزم پماد لاکسی ژل خیلی خوبه فقط نمیدونم الان میتونی استفاده کنی یانه اما در مورد الو این روشی که میگم اثرش رو ده برابر میکنه

اخر شب بعدازاینکه دیگه چیزی نخواستی بخوری ده تادونه الو بخارا بریز تو یه قابلمه کوچک و کمییی اب بریز بذار روی حرارت یکی دوقل زد بردار و بخور فقط یکی دوقل واینکه حتمااخرین چیزی باشه که میخوری مادرم سالها اسیرشقاق بود این مثل اب رو اتیش بود براش

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
سلام دوستان من سه  روزه یه دونه جنین انتقال دادم شقاق مقعد شدم نمیدونم به خاطر قرص  مترونی ...

سلام عزیزم مبارکت باشه عزیزم انشاللله چسبیدن محکم😚 منم زیاد یبوست میشم آلو بخارا یا برگه زرد الو رو شبها خیس کن با آب جوش و صبح کلش و بخور دیگه یبوست نمیشی عالیه و من روی غذاهام وقتی میخام بکشم بخورم یکم روغن زیتون میریزم دیگه یبوست نمیشم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂نیم ساعت وقت میدم واسه شیافت هفت ونیم جلوی در ازمایشگاه منتظرتم

وای خدا😂😂😂نه جدی من ۷/۵ تازه شیاف میذارم.تا ۸/۵ هم سفت و سخت میخوابم.ولی ساعت ۹ میرم.نهایتا تا ۱۱-۱۲ جواب قطعیو بهتون میگم.دعا کنین بتام خوب باشه💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
وای خدا😂😂😂نه جدی من ۷/۵ تازه شیاف میذارم.تا ۸/۵ هم سفت و سخت میخوابم.ولی ساعت ۹ میرم.نهایتا تا ۱۱ ...

ان شالله فردا با خبراي خوش مياييي و دلمون رو خوش مي كني😍

خداااااااايا شكرت🙏🏻
سلام عزیزم بله سه تا تخمک داشتم که انشالله تا چهارشنبه تکلیف شون روشن میشه التماس دعا🌹💖🙏

بسلامتی عزیزم انشاءلله ک 3تا جنین تپلی برات میشن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان من سه  روزه یه دونه جنین انتقال دادم شقاق مقعد شدم نمیدونم به خاطر قرص  مترونی ...

عزیزم برای مشکلت بچه ها کامل توضیح دادن  من فقط برای خودت و نی نی  ارزوی سلامتی دارم. انشالله که دردونه ات هم تا ۹ ماه دیگه سفت بچسبه بهت. ❤️

سلام عزیزدلم.امیدوارم حالت خوب باشه و از این به بعد فقط شادی و خوشبختی وارد زندگیت شه.منم فردا میرم ...

ای جانم الهی فردا خبر خوشت حال بد چندروز گذشتمو جبران کنه،یادت باشه بعداز دیدن بتای مثبتت اول برای من و آرامش دلم و زندگیم دعاکنی که بی نهایت محتاج دعاتون هستم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
اقا حسودیم شد منم. خوبه منم فردا حالا ازمایش که نه لااقل به بی بی  بزنم.  الکی مثلا منم ما ...

آزی جون فداتشم، شک نکن بااین اشتیاقی که برای مادرشدن داری شک نکن بانی نی تودلت  سرسفره هفت سین میشینی

سلامم عزیزم ان شاالله که حالت خوب و خوشو خرم باشی ❤️🥰 تشکر گلم که بیادمون بودی من دوشنبه اینده ازم ...

ممنون گلم بابت دعای خیرت.

وای راست میگی تواون ۲هفته مخصوصا هفته‌ی دوم اصلا روزانمیگذره،ان شاءالله پایان انتظارت شیرینه

ای جانم الهی فردا خبر خوشت حال بد چندروز گذشتمو جبران کنه،یادت باشه بعداز دیدن بتای مثبتت اول برای م ...

الهی دورت بگردم.اگر لایق باشم حتما حتما دعا میکنم برای حال دلت.امیدوارم همه چی همونجور شه که دوست داری و لبخندت همیشگی شه.

اگر به امیدخدا مثبت شدم برای همتون دعا میکنم.کار هرروزم دعا برای تک تک منتظراس

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم