2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دختر مثبته نگران نباش سه شنبه باید دوبرابر بشه. توکل برخدا. خیلی خوبه دختر

من ۲۱ انتقال جنین سه روزه داشتم نمیشه فهمید الان هفته چندم بارداریم ؟آخرین پریودم ۵ بهمن بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه از یازدهم انتقالم بی بی چکام مثبت بود حساب سر انگشتی بکنم باید بیشتر از این باشه حتما بتام افت ک ...

این غصه و استرس اصلا ب ات خوب نیست فقط بسپار بخدا. خیره ان شاءالله

بچه ها من امروز روز 6 انتقالم  دیشب چند قطره لک داشتم امروزم لک داشتم چند قطره درد پریودیم دارم تقریبا و با توجه به برنامه پریود ماه قبلم 9 اسفند وقت پریودیمه و الان روزی یه دونع امپولو 2تا شیاف پروژسترون استفاده میکنم به نظرتون قضیه بارداری منتفیه؟چون من همیشه چند روز قبل پریودم لک بینیم شروع میشه

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
الهام تمام امیدم نا امید شد 😭😭😭😭😢😢😢

گندم بخدا اگه پیشت میبودم از گوشات گاز میگرفتم چرا این حرفارو میزنی خیلی خوب اخلاقتو میشناسم الان بشین هی گریه و غصه بخور !بخدا چیزی نشده چند روز دیگه چندبرابر میشه باید خوشحال باشی میدونی چقدز مهمه براشون انرژی بدی !چی بگم از دستت 😔جگرمو خون کزدی

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دارم له میشم چقدر امید داشتم 😢😢😢

اگه زیر 10بود دیگه باید چیکار میکردی. ببین واقعا الان ماهیتابه انا جون رو لازم داری. جنین 3روزه گذاشتی. سه شنبه دوبرابر میشه مطمئن باش

گندم بخدا اگه پیشت میبودم از گوشات گاز میگرفتم چرا این حرفارو میزنی خیلی خوب اخلاقتو میشناسم الان بش ...

ببخشید به خدا از روز انتقال تا الان هیچ استرسی نداشتم ولی الان خالیم .😢

بچه ها من امروز روز 6 انتقالم  دیشب چند قطره لک داشتم امروزم لک داشتم چند قطره درد پریودیم دارم ...

عزیزممم به فال نیک بگیر یکی از دوستان همین یکی دو روز پیش لک میذید و دقیقا خیلی ناامید بود تستش مثبت بود😍  

ذهنت رو مشغول نکن گلم

لک لکه لانه گزینینه 😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸