2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
دیروز رویان  بهم گفتن حبوبات. سبزیجات .نمک. چیزای نفاخ. سرخ کردنی اصلا نخور تا میتونی سفیده تخم ...

من شنیدم چیزای نمکی خوبه برای هایپری که.میگن دوغ با نمک بخورین خوبه مثلا.اما هرچی‌مرکزتون گفته رعایت کن که اذیت نشی عزیزم

من دوماه قبل تا اتاق عمل هم رفتم اما دکتر سونو کرد گفت یکم مایع ازاد داری،ولی من هرروز سفیده و پروتئین اینا میخوردم ذره ای درد‌و عوارض هایپریو نداشتم خداروشکر.هایپر شدن بد نیست.اگه عوارضشو بتونی کنترل کنی خیلی هم خوبه

همینایی که گفته بهت رعایت کن گلم ان شاالله کلی جنین تپل مپل برات تشکیل میشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من شنیدم چیزای نمکی خوبه برای هایپری که.میگن دوغ با نمک بخورین خوبه مثلا.اما هرچی‌مرکزتون گفته رعایت ...

عزیزم به من گفتن دوغ بدون نمک .

یعنی رفتی پانکچرت نکردن . چون مایع ازاد داشتی . چند وقت بعد نینیها اومدن تو دلت . 

چند تا تخمک و چند تا جنین شدن .ببخشید سوالم زیاد شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه، ان‌شاالله بسلامتی مثبت میشی، من روز 6 ام هستم شما روز چندمی، 

من روز نهم هستم گلم.بی صبرانه منتظر روز ازمایشم😍

ان شاالله هرکی انتقال داده مثبت شه که عیدشو حسابی جشن بگیره💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم به من گفتن دوغ بدون نمک . یعنی رفتی پانکچرت نکردن . چون مایع ازاد داشتی . چند وقت بعد نینیها ...

نه عزیزم پانکچر که شدم.انتقال ندادن!

من زیاد هم تخمک نداشتم نسبت به خیلیا اما نمیدونم چرا این اتفاق افتاد.۱۴ تا تخمک داشتم که ۱۲ تاشو کشیدن

اسپرم شوهرم ضعیف بود و ۵ تا نی نی تپل تشکیل شد.سه روز بعد که رفتم واسه انتقال دکتر سونو کرد گفت درد نداری؟گفتم نه.گفت یکم مایع ازاد میبینم.انتقال ندم بهتره.دوماه استراحت بده به رحمت بعد بیا.الانم ۹ روز میشه انتقال دادم عزیزم

فدات راحت باش‌.سوال داشتی بپرس بدونم جواب میدم حتما

من بعد دوتا پریودم رفتم برای انتقال.التماس دعا

سفیده تخم مرغ روزی چند تا خوردی . پروتئین چیا زیادتر میخوردی

روزی دو سه تا میخوردم اما از یه ماه قبلش تقریبا.من خودم فکرشم نمیکردم مایع ازاد باشه توی رحمم.کاملا اماده ی انتقال بودم.اما خب مرغ و گوشت و ماهی بخور.تو اینترنت بزن ببین‌ چه چیزای پروتئین دارن که برات ضرر هم نداشته باشه.انا جون همیشه میگه اب زیاد بخورین و سفیده ی تخم مرغ تا سه چهارتا بخور.هرچقد میتونی بخور.اگه دکتر بهت گفته انتقالت افتاده برای بعد دوغ زیاد بخور.اینارو شنیدم خوبه

انشالله، علائمی داری؟ 

فکرمیکنم نمیشه رو این دردا و گرفتگیا اسم علائم گذاشت اما من هرچی اومد سراغم به فال نیک گرفتم تا الان

بعضی وقتا دردهای شکمی دارم.البته میگیره و ول میکنه.زیر دلم بعضی وقتا تیر میکشه‌.کمرم هم‌گاهی درد میکنه.پهلوهام هم همینطور.و چیزی که از روز اول تا الانم باهام بوده درد تخمدانام بوده.مخصوصا تخمدان راستم بیشتر وقتا تیر میکشه یه‌کوچولو

یهو گرمم میشه.یهو سردم میشه

نمیدونم والا همه چیو من دارم تا ببینم خدا چی‌میخواد😄😍💚

قرار بود امروز نی نیشون به دنیا بیاد فکرکنم😍

دریا_دل3236# قدم نو رسیده مبارکککک😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ان شالله😍من و شما يه روز بينمونه 😍

ای جونم.اینجا چندتا بودیم همزمان انتقال داده بودیم.ان شاالله دل تک تک منتظرا شاد شه ماها هم همینطور💚😘منم همش میگم ۷ اسفند میرم ازمایش میدم🙈روز مادر هم که هست😍

ممنون عزیزم .امیدوارم هر چ زودتر دلت شاد بشه و سوالای بارداری ازت بپرسم 🙏🌹😍

ای جونم.چه دعای نااابی.ممنون گلم.ان شاالله قسمت تک تکمون شه این حس خوب💚