2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
رويا مامان سلام، حالتون خوبه؟ نيني گولو هم خوبه؟  يه سوال،، ببين اين ديفريلين كه انالوگ گونادر ...

راستی محیا جان به شماهم هر ۳۰ روز داد؟ من اولی رو روز ۵ سیکلم و دومی رو ۳۰روز بعد باید بزنم. البته اولش خواست روز ۳ سیکل شروع کنم امابخاطر تعطیلات عید اینجوری کرد. اینکه دکتر با اطمینان گفت تنبلی داری و به دیفرلین جواب میدی دلمو قرص کرد. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی محیا جان به شماهم هر ۳۰ روز داد؟ من اولی رو روز ۵ سیکلم و دومی رو ۳۰روز بعد باید بزنم. البته ا ...

روز هفت سیکل زدم بعدی رو گفت ۲۸ روز بعد، که میشه همون سی روز بعد که به شما گفتن، چون شما ۵ سیکل زدی، توکل به خدا، به شما نگفت چرا یه دونه نمیدن دوتا میدن؟ به شما گفته کی بری واس شروع سیکل؟

...
راستی محیا جان به شماهم هر ۳۰ روز داد؟ من اولی رو روز ۵ سیکلم و دومی رو ۳۰روز بعد باید بزنم. البته ا ...

پری جون شما چه حالاتی داشتی که گفت تنبلی داری؟ تخمک بالغ داشتین؟

...
روز هفت سیکل زدم بعدی رو گفت ۲۸ روز بعد، که میشه همون سی روز بعد که به شما گفتن، چون شما ۵ سیکل ...

من ۱۷ فروردین باید برم سونو کنه ببینه. ۴ فروردینم دومین دیفرلینه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
پری جون شما چه حالاتی داشتی که گفت تنبلی داری؟ تخمک بالغ داشتین؟

من فولیکولای ریز دارم . ریز و زیاد که اصلا بدون دارو بزرگ نمیشن تا تخمکگذاری کنم. پریودمم  که ۲ سال و نیمه فقط با دارو و امپول میشم.

من ۱۷ فروردین باید برم سونو کنه ببینه. ۴ فروردینم دومین دیفرلینه

۱۶ اسفند دومیه که ۲۸ روز بعدش میشه ۱۵ فروردین 

فقط بهم گفته پری شدی بیا، اخه سختش اینجاس معلوم نیس بعد از این امپول ادم کی پری بشه

...
بعدش دارو میده واس پانکچر؟

من دی پانکچر شدم. واسه قبل انتقال داد بمن.. برا شما قبل پانکچر این امپولو داد؟

۱۶ اسفند دومیه که ۲۸ روز بعدش میشه ۱۵ فروردین  فقط بهم گفته پری شدی بیا، اخه سختش اینجاس ...

من ۱۳ روز بعد امپول باید برم سونو. حالا نمیدونم اصلا میخواد چیکار کنه. اما حدس میزنم یا پروژسترون بده ک پریود شم یا دارو انتقالو شروع میکنه. 

۱۶ اسفند دومیه که ۲۸ روز بعدش میشه ۱۵ فروردین  فقط بهم گفته پری شدی بیا، اخه سختش اینجاس ...

نگفت اگه نشدی بیا.  لااقل بعد تاخیر میری و دارو میده. بالاخره خودشون اینا رو تجویر کردن . پس درمانشو میدونن. دکتر گفت بهم موقتا پریودی رو قطع میکنه. بعدش دوباره میشی

راستی محیا بمن بعد هر دیفرلین ۴ تا هپارین داد ک گفت هر ۱۲ ساعت بزنم. حالا نمیدونم ۱۲ ساعت بعد هر دیفرلین شروع کنم یا بلافاصله با دیفرلین هپارینو بزنم. البته شنبه باید شروع کنم زنگ میزنم میپرسم اما سوال شد برام.. 

آنا جون شما میدونی گلم؟

بعد چند ماه  باید چقدر صبر کرد

عزیزم نگران نباش بعد پانکچر بهت آمپول میدن که زود پریود بشی بعدشم به محض اینکه تخمدانات به حالت عادی برگردن میری برای انتقال من چون لاپاروسکوپی شدم فعلا انتقال نمیدم 

خدا جونم شکرت...