2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سلام عزیزم ، نوشته شرکت فراورده های پویش دارو، ممنون عزیزم از راهنماییتون، میگم من چون فشار خونم با ...

سلام دوستان عزيزم ، خانمي نگران نباش متيل دوپا تداخل نداره با اين داروها چون من توي بارداري قبليم كه متيل دوپا ميخوردم اين داروها رو هم داشتم .

سلام بچه ها خوبین؟

من یکشنبه انتقال دارم😐

شما ها از چند روز قبل شیاف پروژسترون داشتید؟

دکترم به من گفت از دیشب شیاف بزارم الان رفتم بیمارستان ماما گفت دوازده ساعتی بزارم دکترم نبود بپرسم ازش 

حالا چکار کنم به نظرتون؟

دوازده ساعتی شیاف ۴۰۰ بزارم؟ از ماما دو بار پرسیدم گفت ،۱۲ ساعتی بزار ولی شک دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم خواهش میکنم😊😘 آخه میدونی وقتی گفتم ویتامین دی خوردم دکتر اصلا نپرسید مثلا الان عددش ...

واقعا ممنونم.منو از سردرگمی نجات دادی.حالا فکرکن من زنگ زدم مشاور میگفت بخور مهم نیس

میگفتم ۵۰ هزاره ها.زیاده دوزش.میگفت اشکال نداره😐😒خوب‌شد نخوردم.دستت درد نکنه عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها خوبین؟ من یکشنبه انتقال دارم😐 شما ها از چند روز قبل شیاف پروژسترون داشتید؟ دکترم به ...

اره عزيزم ، شيافت دوازده ساعتيه ولي آمپولش روزي يه بار

خداااااااايا شكرت🙏🏻
سلام بچه ها خوبین؟ من یکشنبه انتقال دارم😐 شما ها از چند روز قبل شیاف پروژسترون داشتید؟ دکترم به ...

عزیزم من ۴شنبه انتقال داشتم از یکشنبه دکتر گفت باید استفاده کنم.واسه ما روزی سه تا شیاف اندومترین هر ۸ ساعت بود

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان عزيزم ، خانمي نگران نباش متيل دوپا تداخل نداره با اين داروها چون من توي بارداري قبليم كه ...

سلام واقعا ممنونم عزیزم😘 نگران بودم که نکنه دکتر متوجه اینکه متیل دوپا میخورم نشده باشه

الحمدالله❤

سلام عزيزم ، ببخشيد يادم رفت سلام بدم 

ان شالله بسلامتي و اميدوارم كه مثبت بشي و دلتون خوووووووووش و لبتون خندوووون بشه 😍

من چهار روز قبلش آمپول پروژسترون رو ميزدم بعد انتقال هم تا سه روزش آمپول كه روزي يه بار تو ساعت مشخص ميزدم بعدش شياف شد كه روزي دو مرتبه كه همون دوازده ساعتي يه شياف

خداااااااايا شكرت🙏🏻
واقعا ممنونم.منو از سردرگمی نجات دادی.حالا فکرکن من زنگ زدم مشاور میگفت بخور مهم نیس میگفتم ۵۰ هزار ...

خواهش عزیزم😘 میگم فعلا نخور ولی شنبه عصر زنگ بزن از منشی بخواه که از خود افلاطونیان بپرسه، من مطمئنم گف تا سه ماه نباید خورد ولی میگم بپرس خیالت راحت راحت شه دیگه بهش فکر نکنی😘

الحمدالله❤
عزیزم من ۴شنبه انتقال داشتم از یکشنبه دکتر گفت باید استفاده کنم.واسه ما روزی سه تا شیاف اندومترین هر ...

میگم این شیاف رو که میزاری نمیریزه؟!

برا من چند ساعتی میگذره میریزه بیرون نمیدونم چیزی هم جذب میشه یا نه!

الحمدالله❤
عزیزم من ۴شنبه انتقال داشتم از یکشنبه دکتر گفت باید استفاده کنم.واسه ما روزی سه تا شیاف اندومترین هر ...

ممنون عزیزم😘

چون شیافه ۴۰۰ بود فکر کردم زیاده ۱۲ ساعتی.

الهی هفته بعد خوشحالمون کنی😍😍

سلام عزيزم ، ببخشيد يادم رفت سلام بدم  ان شالله بسلامتي و اميدوارم كه مثبت بشي و دلتون خوووووو ...

این چه حرفیه عزیزم ممنون جواب دادی😘

آنقدر استرس گرفتم نمیدونم چمه 😐

واسه iui اینجوری نبودم

مرسی از دعایه قشنگت😘 ان شاالله همه منتظرا زودتر چشمشون به جواب مثبت روشن بشه

ببخشید مثبت شدید بعدش؟

آره عزیزم،منم خیلی ناامید بودم،منفی های قبلی میومد تو ذهنم و حالم بد میشد،خداروشکر این دفعه مثبت شد،ایشالله شما هم میای خبر خوش مثبت شدنت رو میدی،نگرانی با ماها تا آخرش هست،ایشالله خدا تا آخرش به همه مون کمک میکنه

سلام مامانا کسی بعد انتقال ویتامین دی میخورده؟دوز ۵۰/۰۰۰ باید یه هفته درمیون باشه یا هرهفته؟ من وی ...

عزیزم مرکز ما دوهفته انتقال رو میگه هفته ای یکی ویتامین دی ۵۰۰۰۰ بخوریم منم خوردم    ولی می دونم توی ماههای اول بارداری در صورت کم بودن روزی یکی با دوز۱۰۰۰ مجازه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!