2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
بچه ها من آزمایشم صبح بود متاسفانه منفی شد ... خیلی داغون شدم چون خیلی امید داشتم ... نمیدونم چرا حک ...

الهی بمیرم برات بخدا میفهمم حالتو منکه مثل دیوونه هام تو خیابون باخودم حرف میزنم فقط از خدا میخوام اگر باردار نبودم بمیرم تحمل زخم زبون شوهرمو ندارم خیلی حرف میشنوم از مادرشوهرم اینا😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانا

کسی بعد انتقال ویتامین دی میخورده؟دوز ۵۰/۰۰۰ باید یه هفته درمیون باشه یا هرهفته؟

من ویتامین دی‌م توی ازمایش ۱۵ بود،رنج نرمالش از ۱۰ تا ۳۰ بود

دکتر برام دوز ۵۰،۰۰۰ نوشت چند روز قبل انتقال خوردم.فکرمیکردم یه هفته درمیونه الان روی قرصو نگاه کردم دیدم نوشته هر هفته یکی.کسی اطلاع داره بچه ها؟لطفا راهنماییم کنید

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آنا جون دكتر خوب كه كيمياست  ميگن نصر كار انتقالش خوبه ولي مشكل اينه كه تو مراكز ivf هر تيكه ك ...

عزیزم منم این مشکل تاریخ برای سیکل فروردین دارم، اگه راهکاری داشتین به منم اطلاع بدین ممنون میشم

الهی بمیرم برات بخدا میفهمم حالتو منکه مثل دیوونه هام تو خیابون باخودم حرف میزنم فقط از خدا میخوام ا ...

فدات بشم عشقم خدا نکنه ... داغونم خیلی به خدا من ذخیره زیادی هم ندارم ...نمیدونم چرا خدا منو دوس نداره اصلا نداره ....ان شاالله که تو مثبتی 

من عاشق نی نی ام
فدات بشم عشقم خدا نکنه ... داغونم خیلی به خدا من ذخیره زیادی هم ندارم ...نمیدونم چرا خدا منو دوس ندا ...

ان شاء الله زود حامله میشی عزیزدلم غصه نخور هواستو پرت کن فکر خیال بعدش ادمو داغون میکنه برای ارامشت 14صلوات میفرستم 😍

ان شاء الله زود حامله میشی عزیزدلم غصه نخور هواستو پرت کن فکر خیال بعدش ادمو داغون میکنه برای ارامشت ...

ممنون عزیزم راستش اعتقادمو دارم به همه چیز از دست میدم 

من عاشق نی نی ام
فدات بشم عشقم خدا نکنه ... داغونم خیلی به خدا من ذخیره زیادی هم ندارم ...نمیدونم چرا خدا منو دوس ندا ...

دوست عزیزم خدا خیلی مهربونه همه بنده هاشو دوس داره مخصوصا ماهایی که تو این راه قرار داده مطمئن باش.

انشاله بزودی صاحب بچه سالم و صالح میشی

دوست عزیزم خدا خیلی مهربونه همه بنده هاشو دوس داره مخصوصا ماهایی که تو این راه قرار داده مطمئن باش. ...

مهم نیست برام چون خیلی التماسش کردم خیلی بعد این همه زجر میخوام چیکار ..... کدوم دوس داشتن انگاری رو پیشوتی من نوشته استرس و زجر 

من عاشق نی نی ام