2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
یادمه دریای دل گفت خوردم

عه جدی؟میخوام ببینم دیگه کیا‌ خوردن و مامان شدن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستای گلم ،من از دیروز آمپولهای میکرو رو شروع کردم ورفتم توی سیکل...خواهش میکنم اول دعام کنید ...

بسلامتی انشالله خوش خبر باشی دل ما هم شاد کنی

من چون ذخیره م داغونِ میگم که هی ریسک نکن و بدون برسی های مهم وارد سیکل نشو

به نظرم اگر مکمل استفاده نکردی حتما امتحان کن ۳ماه

ابووست و dhea و امگا۳ و پودر اینفولیک و مولتی ویتامین روی کیفیت  تخمک (نه تعداد) اثر مثبتی میزارن

لوله ها اگر مشکل داره یا آندوتریوز هستی فعلا انتقال نده و چند باری فریز کن که نگران تخمک نباشی بعد سر فرصت با پاکسازی بستر جنین ها رو انتقال بده

اگر بیشتر از مشکلت بگی ممکن بهتر راهنمایی تون کنیم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی انشالله خوش خبر باشی دل ما هم شاد کنی من چون ذخیره م داغونِ میگم که هی ریسک نکن و بدون برسی ...

ممنون عزیز دلم...من شوهرم تحرک پایین وتعدادشم کمه...خودمم فقط ذخیره ام پایینه اصلن تخمکهام رشد نمیکنه

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم
من یه سوال دارم ولی دعوام نکنین😂دقیقا یادم نمیاد رویا جون بود یا یکی دیگه که برامون عکس بروشور مرکز ...

آره عزیزم آناناس خوبه اما چون سنگینِ و قابض مقدار زیادش اصلا خوب نیست 

این میوه آنزیم بروملین داره و تو لانه گزینی به جنین کمک میکنه

این آنزیم ضد التهاب هست و آناناس خون رو رقیق هم میکنه که باز برای لانه گزینی میوه ی خوبی هست

کم بخور نوش جونت 

آره عزیزم آناناس خوبه اما چون سنگینِ و قابض مقدار زیادش اصلا خوب نیست  این میوه آنزیم بروملین ...

خیلی کم خوردم.روز اول یه برش اونم تمومش نکردم.نصفشو خوردم

ولی از روز دوم تا همین دیروز فقط یکی دوتا تیکه از اون وسطش که سفته خوردم.یعنی سرجمع سه تا برش درست حسابی هم نخوردم فکرکنم😑منظورم اینه از روز دوم فقط تیکه ی سفت وسطشو میخوردم.امیدوارم که کار اشتباهی نکرده باشم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون عزیز دلم...من شوهرم تحرک پایین وتعدادشم کمه...خودمم فقط ذخیره ام پایینه اصلن تخمکهام رشد نمیکن ...

تحرک که تو میکرو اهمیتی نداره

ولی شما باید حتما مکمل هایی که گفتم رو با مشورت دکترت بخوری 

ویتامین دی و پرلاکتین و مشکلات انعقادی و ایمنی و آندومتریوز و لوله ها برسی بشه

واسه کسایی که ذخیره شون پایینِ هر بار وارد شدن توسیکل بدون برسی ضرر غیر قابل برگشتِ چون کلی تخمک رو حیف میکنی

پس اول مکمل بعد برسی های مهم آزمایشی و (هیستروسکوپی)

و بعد فریز درست حسابی چند تا جنین خوب

اگر لازم بود پی آر پی و خراش آندومتر 

در نهایت انتقال و جواب مثبت به امید خدا.

کجا میری ؟

دکتر دانا و دلسوز خیلی مهمِ

تحرک که تو میکرو اهمیتی نداره ولی شما باید حتما مکمل هایی که گفتم رو با مشورتدکترت بخوری  ویت ...

یبار هیسترو شدم ی پولیپ داشتم که برداشتن برام ،الانم روز دوم آمپولهامه...دیگه شروع کردم خدا کمکم کنه اینبار نتیجه بگیرم اما دکار ماه قبل فقط نانو دی،فولیک اسید،کیوتن داد و ال دی...الانم روزی سه تا همزمان hmj

خیلی کم خوردم.روز اول یه برش اونم تمومش نکردم.نصفشو خوردم ولی از روز دوم تا همین دیروز فقط یکی دوتا ...

نه خیالت راحت

من تا مطمئن نباشم جواب سئوال کسی رو نمیدم

مشاوره قبل انتقال این رو به وضوح توضیح داد

الهی آمین مامان خانم وای فکرکنم اینجا هم خیلی طولانی میدن جوابو😑ادم هلاک میشه😄 بنظرم الان بخوابی ...

چشم عزیزم سعیمو میکنم ببینم میشه یانه😘😘

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
نه خیالت راحت من تا مطمئن نباشم جواب سئوال کسی رو نمیدم مشاوره قبل انتقال این رو به وضوح توضیح داد

هوف خدا خیرت بده💚مرسی عشقم

خدا دلتو شاد کنه به زودی

چشم عزیزم سعیمو میکنم ببینم میشه یانه😘😘

باریکلا ننه ی خوب،ان شاالله فردا خوش خبر باشی برامون.تو و نفسی جون و مونیکای گل

بترکونین تاپیکو😍

شبت سرشار از آرامش

یبار هیسترو شدم ی پولیپ داشتم که برداشتن برام ،الانم روز دوم آمپولهامه...دیگه شروع کردم خدا کمکم کنه ...

انشالله که بهترین اتفاق ها منتظرت هستن 

توکل به خدا دلت روشن باشه بقیه ش بدست من و تو حل نمیشه

برسی مهمِ اما حرف اول و آخر رو پروردگار مهربون میزنه😍

باریکلای ننه ی خوب،ان شاالله فردا خوش خبر باشی برامون.تو و نفسی جون و مونیکای گل بترکونین تاپیکو😍 ...

الهی آمین،شبت قشنگ عزیزدلم😘😘

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
انشالله که بهترین اتفاق ها منتظرت هستن  توکل به خدا دلت روشن باشه بقیه ش بدست من و تو حل نمیشه ...

ممنون دوست مهربونم واسم باقلب پاکت دعا کن چون ۷ساله دیگه بریدم

فدات شم آتریسای مهربون،دلم به دعاهای شما دوستای مهربونم گرمه،راستش دوسه روزه عجیب استرس گرفتم،هرچی ا ...

ایشاااااالامامان واسه ۹ماه شدی عزیزم،منتظربتای تپلی مپلیت هستیم💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود