2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آره واقعا گل بهشتیه، چراغ خونمونه. خداروشکر ان شاءالله خدا قسمت همه بکنه. مامان سبحان جان، از اینکه ...

ممنونم عزيزم خدا به من لطف كرده و طبيعي دوباره باردار شدم ، وقتي به دخترت شير ميدي برام دعا كن كه سالم و صالح بياد توي آغوشم .

سلام دخملا یه سوال دارم راهنماییم کنید من 5شنبه تخمک گشی کردم 9تا تخمک داشتم امروز شنبه زنگ زدم گفتن ...

عزيزم فكرت رو درگير تعداد جنين نكن ٧ تا خيلي هم خوبه ان شا الله كه با اولين انتقال مامان ميشي عزيزم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم فكرت رو درگير تعداد جنين نكن ٧ تا خيلي هم خوبه ان شا الله كه با اولين انتقال مامان ميشي عزيزم ...

انقدر استرس دارم که نگو ایشالا خدا خودش کمک کنه

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر

♥♡♥♡سلام و صد سلام به دوستان خوب و همیشه همراه

من که دیگه کم کم دارم از خاطره ها محو میشم...خدارو هزران بار شکر که یاران قدیمی همگی به سلامتی گلهاشون رو بغل گرفتن...

جونم واستون بگه تا کجاهاا پیش رفتم بله دیگه...سریع برم سر اصل مطلب دل تو دلم نیست تا بهتون بگم داستان رو عزیزای من..دیگه کارهایی میخوام انجام بدم کارستون

●●●●●●●از طریق یکی از دوستان با خانواده ای اشنا شدم که به دلیل یه سری مشکلات دختر بچه 3 سالشون پیش اقوام بزرگ شده و حالا دنبال خانواده ای هستن واسه فرزندخواندگی

وااای بچه هااا تا دیدمش عاشقش شدم اینقدر دختر ناز و آرومیه که نگم واستون...انگار هزار ساله میشناسمش جزیی از خودمه...واااای خیلی خوبه حس اینکه بتونم مفید باشم مخصوصااا در این زمینه ولی خیلی نگرانی دارم که کار درستی هست یا نه

میخوام اگه بشه قدم رو چشممون بزاره و بشه چراغ خونه مون اما چند تا مشگل هست که مشورت میخوام ازتون: 

1. اینکه پدر و مادرش از هم جدا شدن و خب نگران اینده ام که بخوان بچه رو...هرچند که تعهد دادن به بهزیستی و اینکه احتمالا برنامه سفر ما جور بشه و دیگه ایران نیستیم حداقل تا مدتی و از این بابت خیالم کمی راحته...و خوشحالم بچه با شرایط خوبی بزرگ میشه

2. دغدغه بعدی سن این خانوم کوچولو هست...به نظرتون میشه هنوز تو این سن واسه تربیتش سرمایه گزاری کرد و اصلا میتونه با ما کنار بیاد چون دیگه داره میشه 4 سالش و خوب میدونه که پدر و مادر بیولوژیکش نیستیم

یه چیز خنده دار همسرم میگه من دلم نمیخواد بزرگ شم وای یهو میشم پدر یه دختر 4 ساله آمادگیشو ندارم...خدااایاااا هنوزم بعد اینهمه مشکلات آمادگی نداره

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ممنونم دوست عزیزم😍❤🌸 ان شاءالله😍

عزیزم تازه متوجه شدم واقعا متاسف شدم حتما حکمتی داره 

خودتو ناراحت نکن خدا همین یدونه جوجه ی نازت رو برات حفظ کنه و بخیر خوشی بغل بگیری🙏🏻🌹🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
♥♡♥♡سلام و صد سلام به دوستان خوب و همیشه همراه من که دیگه کم کم دارم از خاطره ها محو میشم...خدارو ه ...

سلام آتريساي عزيزم ، خانمي اگر واقعا شرايط مناسبي داره و فرزندخواندگي رو از طريق قانوني ميتونيد انجام بديد چرا كه نه ، چند شب پيش توي برنامه هزارداستان در شبكه نسيم يك خانواده اي رو نشون ميداد كه خودشون يك دختر ١٠ ساله داشتن كه از كودكي كم شنوا بود و دوباره پسر بچه كوچيكي رو كه اون هم كم شنوا بود و بعدا فهميده بودن كه پاهاش هم مشكل داره به فرزندي قبول كرده بودن و توجيه مادر براي قبول كردن پسر بچه اين بود كه چون براي تربيت دختر كم شنواش تجربه زيادي كسب كرده دوست داشته فرزند كم شنواي ديگه اي رو به فرزندي قبول كنه تا از تجربه اش براي تربيت اون فرزند هم استفاده كرده باشه ، با خودم فكر كردم عجب دل بزرگي دارن بعضي آدمها .

شما هم قطعا دل بزرگي داري كه داري به اين موضوع فكر ميكني مطمئن باش كه توي تربيتش هيچ مشكلي نداري و هنوز اين گل بهشتي ميتونه در دامان پدر و مادر بي نظيرش يعني شما و همسرتون تربيت بشه ، براتون آرزوي موفقيت و روزهاي شاد و خوبي دارم دوست عزيزم .

سلام دخملا یه سوال دارم راهنماییم کنید من 5شنبه تخمک گشی کردم 9تا تخمک داشتم امروز شنبه زنگ زدم گفتن ...

خیلیم عالیههههه عزیزمممم 👍

به خودت استرس وارد نکن منم اصلا نمیدونستم جنینم گریدشون چی هست موقع انتقال گفتن !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها من  سیکل پانکچر رو شروع کردم...

♥♥♥♥♥♥ داروهام روزی 225 واحد گونال پن و 150 واحد منوتروپین

به نظرتون داروهای مناسبی هست؟؟؟مخصوصا با شرایط من که باید تا حد امکان جنین زیادی داشته باشم چون بعد عمل نمیدونم چی میشه

گفتم پرگووریس تجویز کنید گفتن همینا خوبه دیگه همش یادم میاد که لاله جون میگفتن برند کارما خوب نیست و متاسفانه منوتروپین برند کارماست و ایرانیه

♥♡♥♡ دوستان خوبم خیلی خیلی به دعاهاتون نیاز دارم.

■●■●■●قرار شد پانکچر بشم به اندازه کافی جنین داشته باشم

●■● بعد برم سراغ چهارمین عمل که اگه خدای نکرده تخمدان...حداقل جنین داشته باشم..

●■ ●قدم بعدی عمل سنگینی رو پیش رو دارم و بعد از اون باید برم

■●■ سراغ رحم جایگزین خیالم که راحت شد از این قضیه در صورت صلاحدید دکتر یکباره دیگه با رحم خودم امتحان کنم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
♥♡♥♡سلام و صد سلام به دوستان خوب و همیشه همراه من که دیگه کم کم دارم از خاطره ها محو میشم...خدارو ه ...

آتریسای عزیزم چقدر خوشحال شدم از ذوقی که توی نوشته هات بود،کارتون خیلی قشنگه،امیدوارم اگه به صلاحتون هست به راحت‌ترین شکل ممکن کاراتون پیش بره.

می‌دونی عزیزم اینکه خانواده بچه رومیشناسی خیلی عالیه میتونی مطمئن شی که بیماری ژنتیکی خاصی نداشته باشن،علاوه براین بزرگ بودن بچه باعث میشه شما چالش گفتن حقیقت به بچه که واقعا سخته رو نداشته باشید،نگران عادت کردن دخترگلمونم نباش زود عادت میکنه،برای تربیتشم عزیزم شخصیت بچه تا۶سالگی شکل میگیره هنوز فرصت هست که بانوع نگاه وشیوه ی تربیتی شمابزرگ بشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم تازه متوجه شدم واقعا متاسف شدم حتما حکمتی داره  خودتو ناراحت نکن خدا همین یدونه جوجه ی ن ...

ممنونم الهام جان😍🌸

ان شاءالله خیلی زود نصیب خودت بشه جوجه فسقلی🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

■●■●■●باید به عرض برسونم که حسابی پاورفول شدم ...اصلا نمیدونم اینهمه جسارت و توانایی چطور در من یهو پدیدار شد..

فرزند خواندگی پانکچر جراحی رحم جایگزین مهاجرت...تاره چندین بار جراحی و انتقالهای گذشته...اوه اوه امیدوارم از پسش بر بیام...

ببخشیداااا ممنون که منو تحمل میکنید یهو پیدام میشه با به عالمه حرف نگفته اما خب اینجا هم خونمه واقعااا دلم میخواد با شما عزیزان هم در میون بگذارم حس میکنم که دعاهای شما همیشه بدرقه راهمه

بچه ها من  سیکل پانکچر رو شروع کردم... ♥♥♥♥♥♥ داروهام روزی 225 واحد گونال پن و 150 واحد منوترو ...

الهی که کلی جنین باکیفیت عالی برات تشکیل بشه🤲🤲

سلام خوشگلا😍❤

میگم من شیاف رکتال میزاشتم ، الان واژینال کنم عیب نداره؟؟

والا من با این لکه بینی آخرش گلاویز میشم😁

هی کم میشه هی زیاد میشه...‌ بزنم شت و پتش کنم.

میگم واژینال بزارم شاید تاثیرش بیشتر بود، تموم شه بره رد کارش🙈😁😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ب■●■●■●باید به عرض برسونم که حسابی پاورفول شدم ...اصلا نمیدونم اینهمه جسارت و توانایی چطور در من یهو ...

آتریسا جون،اینجانگی کجا بگی!!!اصلا این خونه بدون تک تک اعضاش یه چیزی کم داره