2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

سلام به همه الان تو رویانم  گفتن ساعت ۱۱ونیم انتقال دارم  منم دعا کنین مهربونا😍😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیز دل دوست خوبم از اول تا همین الان پست هایی رو که گذاشتی بخون همش منفی بودن اون طفلی تو دلت زند ...

مرسی عزیزم،دست خودم نیست،یکی میگه یه لیوان برداری سقط میشه،یکی میگه به پشت نخوابی سقط میشه،تو بیمارستان همش ازین حرفا بود،اطرافم همش ازین حرفاس،چشمم ترسیده،برام دعا کن دم عیدی دلشکسته نشم،بیام اینجا خبر بارداریمو بدم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌دونم سه شنبه باخبر خوشت شادمون میکنی ،پیشاپیش مامان شدنتو تبریک میگم عزیزم

ممنون عزیزم انشاءلله اول جشن مامان شدن خودت بعد من  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام به همه الان تو رویانم  گفتن ساعت ۱۱ونیم انتقال دارم  منم دعا کنین مهربونا😍😍

عزیزم.مامان شدنت از همین.حالا تبرررریک میگم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.مامان شدنت از همین.حالا تبرررریک میگم

فدات بشم عزیز دلم 😍😍😍😍ایشالا به زودی خبر مادر شدنت رو بشنوم گلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سما جون کجا عکس گرفتی یکم توضیح بده لطفا

ابن سینا رفتم. قبلش خیلی استرس داشتم کسایی که بدون بیهوشی بودن میرفتن تو جیغ میزدن ولی میومدن بیرون میگفتن فقط یک لحظه درد داشت. من با بیهوشی بودم کلاااا چیزی نفهمیدم وقتی به هوش اومدم لباسامم تنم کرده بودن بیچاره ها

سلام دخملا یه سوال دارم راهنماییم کنید من 5شنبه تخمک گشی کردم 9تا تخمک داشتم امروز شنبه زنگ زدم گفتن 7تا جنین داری ولی کیفیت نگفتن فقط گفتن سه شنبه موقع انتقال مشخص میشه کیفیت چطوری و فریز میکنیم یا نه😥سوابم اینه 7تا جنین کمه؟و شرایط فریز کردن جنین چیه؟

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
سلام میشه ازت ی چیزی بخوام

بگو عزیزم

میری رویان اسم شیافایی ک میشه جای آمپول پروژسترو استفاده کنیو بپرسی برام

شیاف پرژسترون سیکلو ژست