2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

به نظرتون شیاف پرژسترون مانع از پریودی میش من همش نگرانم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی جواب منو بده لطفا😭😭😭😭😭با مورفولوژی صفر و dfiسی درصد میکرو جواب میده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
یکی جواب منو بده لطفا😭😭😭😭😭با مورفولوژی صفر و dfiسی درصد میکرو جواب میده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

عزبزم منم شوهرم موفوصفرودی اف۲۶هست دکترگف بااین وضعیت جنین ضعیف تشکیل میشه،یاجنین تشکیل نمیشه یابشه ومثبت بشه سقط میشه،دارودادکه واسه سه ماه استفاده کنه دوباره ازمایش بده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزبزم منم شوهرم موفوصفرودی اف۲۶هست دکترگف بااین وضعیت جنین ضعیف تشکیل میشه،یاجنین تشکیل نمیشه یابشه ...

ممنونم که جواب دادین عزیزم.. تهرانین شما؟پیش کدوم دکتر رفتین .. مورفو لوژیش یک بود حدود چهار ساله داروو  ویتامین میخوره شد صفر😭😭

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
@تورک_آنا   سلام انا جان عزیزم خوبی  امیدوارم که حالت خوب باشه😊 نمیدونم منو یادته یانه ...

کپسول میدن حل میشه

چیز عجیب و غریبی نیست

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ممنونم که جواب دادین عزیزم.. تهرانین شما؟پیش کدوم دکتر رفتین .. مورفو لوژیش یک بود حدود چهار ساله دا ...

نه عزیزم،شمالم،ولی واسه دفعه ۶انتقال جنینم ک نگرف یعنی بتا۱۷شدپیش دکتررزاقی میرفتم باراخروکه داروبده وسونوکنه ولی شمال انتقال انجام دادم،بتاک افت کرددکتررزاقی گف جنینت ضعیف بوده چون هسیترودوبارشدم خراشم گرفتم سرم وپردنیزولونم گرفتم،اونوموقع جواب مورفوی همسرم ۸۸درصدبودک بعدتومرکزناباروری انجام دادیم دیدم زده صفر،شماجفتشوتومرکزناباروری انجام‌دادین؟الکارنتین ویال میگن خیلی خوبه،وهرشب یه رب کیسه یخیکه دورش پارچه پیچیدین بایدروناحیه تناسلی همسرتون بذارین وقلبانوسیگارترک بشه وشدوارلی وتنگ نپوشه،انشاالله خوب میشه،شوهرمن فقط سلنیوم وزینک نوشت دکترارولوژبراش

کپسول میدن حل میشه چیز عجیب و غریبی نیست

هیچیزی عجیب غریب نیست ولی متاسفانه شوهر من هرچی بیشتر دارو خورد بیشتر ضعیف شد😐تا اخر که شد ازوا

دیگه دارو نمیخوره میگه منو ببر طب سنتی دارو گیاهی بخورم

دوست جونیا،کسیکه۵هفته بارداره استامینوفن ساده میتونه بخوره؟سرماخورده

استامینوفن ساده تو سرما خوردگی به چه درد میخوره

نظر پزشک رو بپرسه بهتره

این همه میوه های قوی داریم

مرکبات، شلغم ، کیوی  

من که انشالله باردار بشم یه دونه قرص هم نمیخورم

نه عزیزم،شمالم،ولی واسه دفعه ۶انتقال جنینم ک نگرف یعنی بتا۱۷شدپیش دکتررزاقی میرفتم باراخروکه داروبده ...

من سه ساله رویان میام و میرم تا مورفو یک درصد بود هرچی به دکتر گفتیم میکرو کن قبول نمیکرد همش میگفت دارو بخورین زیاد شرایطتون بد نیست ..حالا هم به این وضع افتادیم .دیگه رویان نرفتم میخام برم پیش یه دکتر زنان که میکرو میکنه  ببینم چی میگه ...انشالله  صلاح خدا تو بچه دار شدنمون باشه و دو سه تا سالمو وسلامتشو به همه ما منتظرا بده ...دیگه داره میشه پنج سال خدایا😢😢😢

نه عزیزم،شمالم،ولی واسه دفعه ۶انتقال جنینم ک نگرف یعنی بتا۱۷شدپیش دکتررزاقی میرفتم باراخروکه داروبده ...

عزیزم یعنی با این شرایط شش بار انتقال دادی و نگرفت😢😢😢

هیچیزی عجیب غریب نیست ولی متاسفانه شوهر من هرچی بیشتر دارو خورد بیشتر ضعیف شد😐تا اخر که شد ازوا دی ...

نمیگم گیاهی بدِ 

اما به قول دکترم میگه هر دو کنار هم زودتر جواب میگرن

یعنی تغذیه مناسب طبع و مکمل های خوب و قرص و داروهایی شیمیایی که عفونت رو از بین میبرن

طب سنتی خالی  زمان بر هست و ممکن پشیمون بشید

من سه ساله رویان میام و میرم تا مورفو یک درصد بود هرچی به دکتر گفتیم میکرو کن قبول نمیکرد همش میگفت ...

دختریکیشم بده صحیح وسالم ماراضییم،اخه موفویک ک طبیعی سخته،معجزه همیشه هستامثل اناجون ولی خوب برای طبیعی من شنیدم بالای۴بایدباشه،منم داره۶سال میشه،۶بارم انتقال ناموفق

دختریکیشم بده صحیح وسالم ماراضییم،اخه موفویک ک طبیعی سخته،معجزه همیشه هستامثل اناجون ولی خوب برای طب ...

گرید جنین هاتون چی بودن؟

عزیزم یعنی با این شرایط شش بار انتقال دادی و نگرفت😢😢😢

بله،درسته بدن خیلی مهم،نوع مشکل مهمه ولی شانسیه بنظرم،ثمین جان۱۵بارانجام داده بااینکه مشکل خاصیم ندارن حتی دکترگفت میتونن طبیعی هم بچه دارشن،نمیدونم حکمتای خداروولی ماازدرکش عاجزیم،امیدوارم صبروتوان ماروهم درنظرداشته باشه