2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم یه کم میتونی به خودت فرصت بدی چون نتیجه گرفتن مهمه.....  اگه آمادگی روحی و جسمی نباشه خو ...

آره آمادگیشو ندارم ن جسمی ن روحی تازه قبلش باید یسری آزمایشارم بدم و یکم تقویتی استفاده کنم بعد برم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

انا جون ممنون از جوابت... همینطور شما دوستای خوبم ِِِِِ. انشاءالله همتون به زودی مامان شین..و اونایی هم که مثبتن مراحل بارداری خوبی داشته باشتن...

پنج شنبه هفته پیش انتقالم بود..الان هشت روز میشهِ.ِِ.

میدونم همه تون میگین علایم مهم نیست ولی من انتقالتی منفی زیادی داشنم و اونموقع هم علامت خاصی نداشتم..فقط حالم خیلی گرفتس...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم یه تست روتینه برا کنترل آهن خون....  معمولا تو چکاپ های روتین هست.....

آناجون من یسوالی دارم که هربار با پریود شدنم ذهنمو بدجور درگیر میکنه

من کم کم ۲۶سالم داره میشه همیشه پریودی های دردناکی داشتم که رفته رفته احساس میکنم دردام بیشتر داره میشه ماه پیش که شروع سیکلم بود و ال دی خوردم پریود ک شدم اون درد شدید رو نداشتم و راحت بودم،این ماه دوباره دردای شدیییییییید داشتم همین امروز صبح

دوماه پیشم خیلی درداشتم درحدی ک میخواستم پاشم برم بیمارستان

سوالم اینه،دلیلش چی میتونه باشه من تونت خوندم ک چنددلیل داره،فیبروئید رحم،آندومتریوز،عفونت لگنی بقیش یادم نیست

تو عکس رنگی ک گفتن همه چی خوبه

توی سونو هم هیچوقت چیزی نگفتن ک باشه

پس باید چیکارکنم؟مثلا عفونت لگنی ک میگن باعث نازایی میشه چطور باید تشخیص داده شه؟

آندومتریوز ربطی به سن نداره؟قبلا خونده بودم زیر ۳۰سال دچارش نمیشن

حالا باید چیکارکنم؟

یادمه همین امسال که دردم شدید بود پاشدم رفتم مامای نزدیک حونمون گفتم برام سونو بنویس معلرم شه چخبره ک من این همه درد میکشم نوشته بود آندومتریوز بررسی بشه،آخه باسونو ک مشخص نمیشه،بعد ک سونو رو بردم نشونش دادم گفت یکم مایع لگنی دیده شده ک نمیدونم ینی چی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
خاکستری# الان با بچه ها چه حالی داری......خوب استراحت کن.......انشاله اینماه بتات تپل مپله... راست ...

سلام عزیزم

ممنونم از همه ی اونایی که برام دعا کردن.من دیروز ساعتای ۲/۵ ظهر انتقال دادم

رفتم اتاق عمل دکتر گفت خداروشکر دوتا جنینایی که از فریز دراوردم کیفیتشون عالیه.کامپکت یه همچین چیزی گفت درست نفهمیدم

گفت یه بسته ی سه تایی هچینگ شده هم داری فریز.خلاصه دوتا نی نیامو انتقال داد برام و فعلا از ترس مامانم حسابی در حال استراحتم😂دعا کنین برام که همه چی خوب پیش بره و منم به ارزوی قلبیم برسم😍😍😍

مرسی مهربونا😘😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم ممنونم از همه ی اونایی که برام دعا کردن.من دیروز ساعتای ۲/۵ ظهر انتقال دادم رفتم اتاق ع ...

خداروشکر که همه چی خوب پیش رفته. مراقب خودت و نی نی ها باش 🤰🏼🤰🏼🤱🤱👼🏻👼🏻

عزیزم قندت خوبه اما پایین‌تر باشه بهتره.....  پرولاکتین ظاهرا بالاست.....  البته بر اساس ...

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
عزیزم قندت خوبه اما پایین‌تر باشه بهتره.....  پرولاکتین ظاهرا بالاست.....  البته بر اساس ...

آنا جون یه ماهه با دارو نرمال میشه؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
به نظرم زیادی واقع بینه،خدا خودش کمک کنه فقط

حق نداره بیمارو از ژنتیک خودش محروم کنه من اول رفتم پیش ایشون باوجود اینکه آز هورمونیمو دید و خودشم سونوم کرد وضعیت تخمدانهارو دید ولی گفت فقط تخمک اهدایی چون تو سن شما اگه ۲۰ تا تخمک هم بدی همش پوچه اگر من خودم اطلاعات کافی نداشتم بدون اینکه شانسمو امتحان کنم افتاده بودم تو تله اهدایی

نصر دوتر خوبیه ولی بحای تمرکز روی بیمار تمکزش روی زودتر به نتیحه رسیدنه حتی به وسیله اهدایی

البته که انتخاب با بیماره و من رفتم با دکتر دیگه پانکچر کردم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزم ممنونم از همه ی اونایی که برام دعا کردن.من دیروز ساعتای ۲/۵ ظهر انتقال دادم رفتم اتاق ع ...

ای جانمممممممممممم مبارکه عزیزم مادر دوقلوها شدی 😍🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤲مواظب خودت باش گلم 😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

دوستای گلم میخوام چندتا روش برای ضخامت رحم بدم چون امروز یکی از دوستانی که باهم داخل گروه هستیم گذاشته بود دلم نیومد بهتون نگم !ا

اب نارگیل 

اب انار 

خرما 

چای تمشک قرمز رو خیلی تعریف کرده بودن 

پاهاتون رو گرم نگهدارید باعث میشه رحمتون هم گرم بشه 

اینایی که گفتم قبل از انتقال هست کسایی که ضخامتشون دیر بالا میره !

امیدوارم به دردتون بخوره !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
الهی امین قربونت😘 راستی کجا انتقال داری @anahidd    

من رویان عزیزم شما کجا

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤