2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
به به کاکلیهههههههههه 😍🥰🥰🥰 مادرشوهر شدی رفت     تبریک میگم عزیزم ان شاالله اقا کاکلی ...

از جنبه مادرشوهر بودن بهش نگاه نکرده بودم😂

یه لحظه احساس کردم چقدر از خودم بدم میاد😂😂😂😂

سایزش چند باشه پانکچر میکنن

عزیزم خدا رو شکر 6 تا کم نیس که سایزشونم بابد برسه ب بالای18 ک پانکچر کنن.برا روز 8 خیلز خوب بوده تازه ممکنه هنوز چند تاشون بالغ نشده باشن ک تو سونوهای آینده بالغ بشن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا رو شکر 6 تا کم نیس که سایزشونم بابد برسه ب بالای18 ک پانکچر کنن.برا روز 8 خیلز خوب بوده تا ...

یعنی ممکنه تعدادش بالاتر بره

چیکار کنم تعدادش بالاتر و سایزش خوب بشه

خیلی خیلی ناراحتم 😢

یعنی ممکنه تعدادش بالاتر بره چیکار کنم تعدادش بالاتر و سایزش خوب بشه خیلی خیلی ناراحتم 😢

عزیزم همین الانشم خیلی خوبه 6 تا نی نی میخوای چیکار؟الان دوتاشم ب زور میتونی خرجی بدی.انشالله هر 6 تا جنین میشن و همون بسته اول برات میگیره عزیز دلم.اگه خوب نبودن دکتر خودش دوباره دارو میداد حتما ب نظر دکترم خوب بودن دیگه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم همین الانشم خیلی خوبه 6 تا نی نی میخوای چیکار؟الان دوتاشم ب زور میتونی خرجی بدی.انشالله هر 6 ت ...

الهی فدات بشم مهربون .مرسی بابت حرفهای قشنگت اما دوباره دارو داد گونال و بوسرلینو تکرار کرد تا یکشنبه دوباره برم سونو 

وووواییی یلداااا الان بهم زنگ زدن گفتن شنبه برم برای انتقااااالللل انقدر هول شدم حتی نپرسیدم چندتا ...

ای جانننننننننننننم عزیزدلمممممممم استرس نداشته باش خداروشکررررر جیگرا اماده شدن😍😍😍

الهی فدات بشم مهربون .مرسی بابت حرفهای قشنگت اما دوباره دارو داد گونال و بوسرلینو تکرار کرد تا یکشنب ...

خب انشالله ک همون داروها باعث میشن 5-6 تا فولی دیگه هم بالغ بشن و همه با هم تپلی بشن تا روز پانکچرت.بخدا خدا بخواد یه دونه تخمک ناجور و یه اسپرم بی ریخت ک میشن یه جنین بی کیفیت آخر سر میشن یه نی نی تپل مپل گوگولی.توکلت ب خدا باشه در هر صورت شرایطت برا روز 8 خیلی خوبه

یه دونه گرفته.... یکی که اصلا اثرش نیست احتمالا وقت خونریزی ها دفع شده. سومی هم فقط ساک خالیش تو رحم ...

عزیزم اونیکی حتما گل دختره ساکشو گذاشته ک بدونی خیلی زود میاد پیش داداشش

ای جانننننننننننننم عزیزدلمممممممم استرس نداشته باش خداروشکررررر جیگرا اماده شدن😍😍😍

خیلی حس عجیبه هم منتظرم هم نگران خداخودش کمکمون کنه انشالله

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
عزیزم اونیکی حتما گل دختره ساکشو گذاشته ک بدونی خیلی زود میاد پیش داداشش

خیلیییی حرفت قشنگ و دلنشین بود 😘👍🏻👍🏻

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان