2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
غربالگری اول گفت پسر... حالا غربال دوم رو شنبه باید برم ولی نمیدونم چرا خودم همش تو خوابام دارم دخت ...

به به کاکلیهههههههههه 😍🥰🥰🥰 مادرشوهر شدی رفت   

تبریک میگم عزیزم ان شاالله اقا کاکلی رو بخیر خوشی بغل بگیری 🙏🏻🤲😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسیار عالیه عزیزم موفق باشی بزودی جشن مادر شدن هر سه تاتون رو بگیریم 🙏🏻❤️

مرسی مهربووووننن😍♥️ خیلیییی دعامون کن انشالله بزوودی نوبت شمامیشه جشن بگیریمممم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
عزیزم امروز روز ۱۴ انتقال بود صبح بی بی چک گذاشتم منفی بود دیگه داروهارو قطع کردم

عزیزم خوبی 🌹؟ 

داروهاتو قطع کردی  امروز ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم امروز روز ۱۴ انتقال بود صبح بی بی چک گذاشتم منفی بود دیگه داروهارو قطع کردم

یه آزمایش بده خانومی دیدم کسی که بی بی منفی بود اما آز مثبت

زود ناامید نشو عزیزم انشالله که بارداری

آنا جون‌سینافکت رو برا چی میدن؟ مگه برا تقویت تخمک نیست؟ بعد یعنی دیگه پریود نباید بشم تا موقع انتقا ...

نه عزیزم برا تقویت نیست..... 

برا اینه سیستم باروریت خاموش بشه که کارا بتونن خودشون بهتر کنترل کنن...... 

تو سیکل لانگ قبل پری حدودا دهه سوم سیکل قبل شروع میشه، پریود شدی همچنان ادامه پیدا میکنه کنارش تحریک تخمدان شروع میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه آزمایش بده خانومی دیدم کسی که بی بی منفی بود اما آز مثبت زود ناامید نشو عزیزم انشالله که بارداری

مرسی از دلداریت عزیزم ن دیگه مطمعنم منفیه اگه چیزی بود دیگه امروز حتما در حد هاله باید نشون میداد

مرسی از دلداریت عزیزم ن دیگه مطمعنم منفیه اگه چیزی بود دیگه امروز حتما در حد هاله باید نشون میداد

انشالله خدا دلت رو آروم کنه ولی واقعا گفتم بری آز 😘🥰

کاربر رهام ۹۷ روز موعد بتا داد صفر بود ولی بارداربود بی بی که دیگه خطاش بیشتره

آره باید خودمون بریم ی دکتر زنان برامون بنویسه انجامشون بدیم و ببریم مرکز شمام رویان میری درسته؟ می ...

عزیزم این تستها البته ایمنیا ظاهرا اعتبار 6 ماهه دا ن..... 

پس اگه انجام بدی خيلي نباید فاصله بندازی.... 

نهایت دو سه ماه بعدش بری برا شروع..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله خدا دلت رو آروم کنه ولی واقعا گفتم بری آز 😘🥰 کاربر رهام ۹۷ روز موعد بتا داد صفر بود ولی ب ...

مرسی مهربونم😘

ما ک این همه هزینه کردیم باشه غروبم میرم آز میدم

جالبه همه چیز خوب بود حتی جنینا بلاست ولی منفی شد باز دیگه جنینم ندارم باید از اول شروع کنم

مرسی مهربونم😘 ما ک این همه هزینه کردیم باشه غروبم میرم آز میدم جالبه همه چیز خوب بود حتی جنینا بل ...

قربونت برم برات یه یس میخونم انشالله که قابل باشم امیدوارم خدادلت رو شادکنه عزیزم