2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
علائم نمیخااادددد کهههه فقط چندروز تا جواب مثبت و ترکوندن موندهههه خداروشکر  کاش منم زودتربرسم ...

این یکی دو روزه خیلی اضطراب داشتم خدا کنه حالشون خوب باشه ..... دعام کن ...نمیدونم من چرا فک میکنم بدون علائم .... نی نی نیست 

من عاشق نی نی ام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر که درد نداری... خستگی رو باید بکشی😊😉 آش کشک خالته برای کشت ادرار حتما یه تست بده.... ...

فدات عزیزم...

نمیدونم والا.. آخه پریشب ک دکتر رفتم خوب بودم برای همین نگفتم نسخه کنه.

از اون شب اینجوری شدم.

فک میکنم چون مثانم پر بود و واژینال سونو شدم بخاطر اونه.

حالا اگه بهتر نشدم میرم آزاد آزمایش میدم.

میگم رویا تو در کل روز دراز کشیدی یا نه؟

منظور راه میری؟رو مبل بشینی؟یا حالت لمیده تکیه بدی...یا بیرون یه دوری بزنی با ماشین؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
این یکی دو روزه خیلی اضطراب داشتم خدا کنه حالشون خوب باشه ..... دعام کن ...نمیدونم من چرا فک میکنم ب ...

نه اصلا اینطور فکرنکنننن همه چی خوب پیش میرهههه خیلیا علایم ندارن عزیزممم حتما دعات میکنممم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

من امروز رفتم برای انتقال که گفتن بلاستوسیت باید بشه باید وایسی شنبه صبح بیای انتقال از ۱۱ تا تخمک هم گفتن ۱۰ تا تشکیل شده باید ببینیم گریدشون تا پس فردا چ طور میش واس من دعا کنین بچه ها😍😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
من امروز رفتم برای انتقال که گفتن بلاستوسیت باید بشه باید وایسی شنبه صبح بیای انتقال از ۱۱ تا تخمک ه ...

ان شاء الله ک همشون موفق وسربلند بیرون میان از امتحان پزشکی😉😍