2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان عزیز رویان برام ازمایش قند وپرولاکتین نوشت جوابشو گرفتم لطفا جوابشو بگید

عزیزم قندت خوبه اما پایین‌تر باشه بهتره..... 

پرولاکتین ظاهرا بالاست..... 

البته بر اساس علامت های که گذاشته چون رنجشون رو نذاشتی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من امروز آزمایش دادم و بتام ۶بود راضی ام به رضای خدا وقتی شاهده همه چی بود اما بازم نخواست... ...

عزیزم تکرارش کردی؟؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انتقال دادی عزیزم؟ 

انشالله ازهمین امروز تا چهل هفته مامان نی نی توشکمی بعدشم مامان نی نی بیرون از شکم 😁😊

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
نه شنبه

انشالله همه چی عالی پیش میره پس مامان جدید شماییی

منم فکرکنم باحساب خودم دوشنبه بشه انتقالم مطمین نیستم منم انشالله مامان جدید بعدییییی امممم  

انشالله همه چی عالی پیش میره پس مامان جدید شماییی منم فکرکنم باحساب خودم دوشنبه بشه انتقالم مطمین ن ...

ان شاء الله دوتاییییییی به حاجت دلمون برسیم برات صلوات فرستادم ک حاجت روا بشی ان شاء الله عزیزمممممممممم 

ان شاء الله دوتاییییییی به حاجت دلمون برسیم برات صلوات فرستادم ک حاجت روا بشی ان شاء الله عزیزمممممم ...

الهی امیییییینننن

ممنون از محبتت مهربون منم برات صلوات فرستادم انشالله بزودی خوش خبر بیای عزیزممممممم

الهی امیییییینننن ممنون از محبتت مهربون منم برات صلوات فرستادم انشالله بزودی خوش خبر بیای عزیزممممم ...

یه دنیا ممنونم ک دعام کردی عزیزدلم، ان شاء الله باهم خبر خوب مامان بودنمون تا 9ماه رو بیاریممممم... 😘😘

راستی تو چیا میخوری؟ روز انتقال چیکار قبل انتقال انجام میدی؟ 

یه دنیا ممنونم ک دعام کردی عزیزدلم، ان شاء الله باهم خبر خوب مامان بودنمون تا 9ماه رو بیاریممممم... ...

قربونت برممم😘 الهی امین

منم هنوز نمیدونم چیا باید بخورممممم مایعات زیاد میخورم ظاهرا میگن پروتئین باید زیاد بخوریم گوشت و مرغ و ماهی تاالان اب هویج میخوردم الان شک دارم خوب باشه اصلا

شماچکارهایی میکنی فکرکنم باید سعی کنیم ضعیف نشه بدنمون