2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046205 بازدید | 684503 پست
گزینه اول گزینه اول😊😊😊😊😊

آزی حان بد به دلت را نده توکه بارداریت بامعجزه خدا بوده بقیه ش هم بسپر بخودش تا معجزه ش به ثمر بشینه عزیزم😘

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
بچه ها  سلام من روز هفتم انتقالم از روز چهارم دل درد پریودی داشتم گاهی وقتا تووخواب ااذیتم میکن ...

این حالتوهمه دارن عزیزم نگران نباش،منم روز۸هستم ودوسه بارحالتای قبل پریود روداشتم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خاکستری# جان انتقال دادی؟؟؟؟؟ دختر_فروردین# شما چطوری با نی نیها؟ نفسی835# توچکار میکنی ...

فدات عزیزم ،بسلامتی شماهم آی یو آی کردی؟پس بچه هامون همسن میشن😍😍😍

من شکرخدا خوبم هیچ مشکلیم ندارم،راستش هفته اول مثه برق وبادگذشت اما از دیروز که وارد هفته ی دوم شدیم انگارهر۲۴ساعت اندازه ۴۸ ساعت طول می‌کشه😅😅خدابهمون صبرعطا کنه که ماهیتابه لازم نشین😂😂

بچه ها شده ۱۷۳۵ یعنی چی شده بالا رفته و چرا اینقدر کم

آزی باورکن دوقلوبوده یکیش دفع شده دومی داره رشد می‌کنه یه سونو برو دوباره ان شاء الله معجزه شده

سلام عزیزدلم‌خوبی؟اوضاع چطوره؟ من فردا انتقال دارم به امید خدا التماس دعاا به احتمال زیاد مامانم ...

ان شاء الله باشکم پربرمیگردی🤲🤲

دوستان اخرین پری من ۳۰ آذر بوده ولی تخمک گزاریم ۱۷ دی بود و تنها اقدامم برای بارداری ۱۹ دی بوده. چطو ...

ببین دکترا با آخرین پری حساب میکنن ولی شماکه تاریخ دقیق رو می‌دونی بنظرم باتوجه به اون باید حساب کنی فکرنکنم توهفته ۵هستی

سللام دوستان .من ای وی اف کردم و جواب ازمایشم مثبت شد .هفته دیگه یکشنبه باید میرفتم واسه سونوی قلب . ...

وای عزیزم مبارکت باشه،ان شاء الله قلب جفتشونم میزنه،گلبک جون یادته سربتای پایین چقدر استرس داشتی والکی خودتو اذیت میکردی؟نمیخوای که دوباره همون کاروباخودت بکنی!!!اگه قراره باسرچ وفکرای الکی دردونه هاتو اذیت کنی باعرض معذرت مجبورم ماهیتابه آناجونو قرض بگیرم😀دیگه خود دانی😅😅

سلاااااام بچه هاااا خوبید ممنون که دعام کردین امروز پانکچرم خداروشکر انجام شدددد قرار فردا زنگ بزنم ...

بسلامتی

انشاله بخوبی و موفقیت انتقال بدی.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلاااااام بچه هاااا خوبید ممنون که دعام کردین امروز پانکچرم خداروشکر انجام شدددد قرار فردا زنگ بزنم ...

به سلامتی عزیزم،ان شاء الله کلی جنین تپل مپل تشکیل میشه

فدات عزیزم ،بسلامتی شماهم آی یو آی کردی؟پس بچه هامون همسن میشن😍😍😍 من شکرخدا خوبم هیچ مشکلیم ندار ...

شما دوشنبه انتقال دادید من سه شنبه ای یو کردم.....

انشاله بتای تپل مپل زیاد داشته باشیم این ماه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستای خوبم تصمیم گرفتم شیاف ها رو ادامه بدم و شنبه برم سونو. میخوام این چند روز رو استراحت کنم و از ...

عزیزم ان شاء الله این لذت برات تاآخر۹ماه ادامه داشته باشه وبابغل کردن دردونت ختم بشه

سللام دوستان .من ای وی اف کردم و جواب ازمایشم مثبت شد .هفته دیگه یکشنبه باید میرفتم واسه سونوی قلب . ...

واي عزيزم ديدي با بتاي پايين هم ميشه دوقلو باردار بود ، الان قلبشون تشكيل شده بود خانمي ؟ نگران لك هم نباش اصلا ، حتي من هم كه طبيعي باردار شدم خونريزي و لك داشتم ، ديگه فقط فكرهاي خوب بكن تا دوقلوهاي نازت رو در آغوش بگيري .