2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

خانما یه سوال دارم شماهم وقتی استرادبول استفاده میکردید پریودتون کم میشد ؟ 

برای من ۷ روزست ولی با استفاده این دارو شده ۴ روزه 😒 این مَ مِ ه دردی دیگه برای چیه 😂 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شده ۱۷۳۵ یعنی چی شده بالا رفته و چرا اینقدر کم

ازیییییییییییی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍اجونممم اینکه خیلی خبرخوبیههههه ان شاالله بحق مادرم زهرا خدا فسقلیت رو حفظ کنه 

خانما یه سوال دارم شماهم وقتی استرادبول استفاده میکردید پریودتون کم میشد ؟  برای من ۷ روزست ول ...

الهام جون من کلا پرئودیم کمه خداکنه سر و کارم به استرادیول نکشه🤗

بی زبون اون م م ه ها با خوردن این داروهای هورمونی گیج میزنند😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اخه دکتر یدونه ساک هم به زور دید گفت نمیشه مطمئن بگم ساک بارداریه

میدونی بارداری های پوچ من مخصوصا اولیش....ازمایشام هر روز خیلی خیلی بالا میرفت و دکتر تا هفته 12 به من زمان میدادن....

پس امیدوارم که انشاله نینی جاش خوفه...

پاشو برو بیمارستانی که شوهرته بپر اتاق سونو😍😎

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
الهام جون من کلا پرئودیم کمه خداکنه سر و کارم به استرادیول نکشه🤗 بی زبون اون م م ه ها با خوردن این ...

فکر این چیزارو نکن عزیزم 😘

یه اوضاعی شده از هرکحا یه دردی میباره بعد هورموناهم مست میشن 😂

خب خاکستری# جان انتقال دادی؟؟؟؟؟ دختر_فروردین# شما چطوری با نی نیها؟ نفسی835# توچکار میکنی ...

سلام عزیزدلم‌خوبی؟اوضاع چطوره؟

من فردا انتقال دارم به امید خدا

التماس دعاا

به احتمال زیاد مامانم نمیذاره بیام نت😂نگرانم نشینا

دعا کنین دست پر برگردم پیشتون😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها شده ۱۷۳۵ یعنی چی شده بالا رفته و چرا اینقدر کم

😍😍😍چه خبره ازیییی

شاید معجزه شده واقعا.یا اینکه دوتا بودن و یکیش مونده پیشت.در اولین فرصت برو پیش دکترت ببین چی میگه.برات دعا میکنم دلت شاد شه گلم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم