2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
بله شده بودم ولی بعدش همسرم بیمار شد یه مدت داروهایی استفاده کرد که باعث شد مورفولوژیش پایین بیاد ال ...

آزی جون نا امید چرا تا وقتی خدایی مهربون داریم.....به نظر من اول جنین فریزتو انتقال بده......انشاله پرو بال میگیره.....

چرا این حرف رو میزنم چون گفتی طبیعی..   

من پسرم رو طبیعی باردار شدم.....بعد از 5 سال جلوگیری گذاشتم باردارشم که نشد .دکتر اجازه هیچ کمک باروری نمیداد بزور خودم دو سه بار فقط کلومیفن داد .بدون امپول ازادسازی....

چون عقیدش به این بود همه شرایط بارداری طبیعی رو دارم.....باور کن 3 سال از عمرم اینجور گذشت (بخاطر اعتماد به دکتر! )یکسال بعد باردار شدم اما خب پوچ!😓دوباره دکتر گفت چون باردار شدی طبیعی؛ از امروز تا شش ماه دیگه اگر باردار نشدی فکری میکنیم...باز نظر خودش طبیعی باردار شدن من بود!!!

بعداز چهارماه باز من باردار شدم متاسفانه باز پوچ😥

این وسط دکتر هنوز اعتقاد داشت به طبیعی میگفت خانم شما اگر نازایی داشتی باردار نمیشدی🤓

با کلی اصرار من ازهای سقط مکرر رو نوشت...

و این عقیده دکتر بود که حدود 6 سال از عمرم رو تو مطب گذروندم بیخود و بیجهت!این دکترجز بهترین دکترهای نازایی هستند 🤐

کلا دکترم رو عوض کردم و از روز اولی که رفتم مطب دکتر جدید (حدود چهار ماهه )احتمال مثبت شدن با ای یو ای رو در مرحله اول کاری قرار داد.....الان بار سوم هست انجام دادم......توکل بخدا

همینکه داره کارائ میکنه باز امیدم بیشتر میشه😆

خیلی پرحرفی کردم و جریانم رو نوشتم که بگم اگر بچه میخوایی و سنت داره میره بالا حتی یکماه رو هم از دست نده......

من هنوز سی سالم نبود که رفتم دکتر الان 36 سالم شده و هنوز نتیجه نگرفتم!خیلی وقتام بخاطر اعتماد به دکتر هدر رفت😣

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها  سلام من روز هفتم انتقالم از روز چهارم دل درد پریودی داشتم گاهی وقتا تووخواب ااذیتم میکنه اشکال نداره ؟ دارو هم فقط پروژسترون دارم .... نگرانم ینی واس چیه 

من عاشق نی نی ام
آزی جون نا امید چرا تا وقتی خدایی مهربون داریم.....به نظر من اول جنین فریزتو انتقال بده......انشاله ...

سلام عزیزم ، دقیقا منم ۲ سال از عمرمو ب خاطر اعتماد ب ی دکتر ک معتقد بود من طبیعی باردار میشم گذشت ،ی وقتایی حرص اون دو سالو میخورم

تبسم جان اول بايد سرد بزاري فرداش گرم بزاري يا نميدونم روز اول گرم بزاري فرداش سرد بزاري يه همچين چي ...

گلم ده دقیقهدبعداز تزریق کمپرس گرم میزاشتم که بازم یه درد متوسطی داشت اما دیروز که امپول رو زدم و کیسه ابگرم گذاشتم بعد از چندساعت کل با سنم درگیر شد اصلا نمیشد تکون بخورم تا الانم همونطورم ، الان زنگ زدم دکتر مرکز گفت اگه تا این حد و ابسه داری دیگه دارو جذب نمیشه روزی دوتا شیاف بزار

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام عزیزم ، دقیقا منم ۲ سال از عمرمو ب خاطر اعتماد ب ی دکتر ک معتقد بود من طبیعی باردار میشم گذشت ، ...

سلام

واقعا حرص داره.....

انشاله بسلامتی زایمان کنی خانممممممممم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

[QUOTE=82060293]خب آزمایش بده،دکترت نگفته چیکارکنی؟انشاءالله هرچی خیره همون برات پیش بیاد الهی دلت خیلی زوده زود گفت صبر کن ببینیم چی میشه اگه بتا به ۴۰۰ یا ۵۰۰ رسید انتظار داریم خود به خود سقط بشه. 

بچه ها  سلام من روز هفتم انتقالم از روز چهارم دل درد پریودی داشتم گاهی وقتا تووخواب ااذیتم میکن ...

سلام

من واقعا نمیدونم.....اگر اذیت میشی حتما برو دکترت...

اما احتمال اینکه داره خونه برای خودش درست میکنه هست....

آزی جون نا امید چرا تا وقتی خدایی مهربون داریم.....به نظر من اول جنین فریزتو انتقال بده......انشاله ...

ما همون اول گفت بهتره اول ای یو ای کنید یه بار انجام دادیم ولی بعدش دیگه  همسرم قبول نکرد گفت ما میکرو میخواییم. اتفاقا دکترم  هم الان نظرش این بود که اول جنین فریز رو انتقال بدم.