2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047011 بازدید | 684567 پست
عزيزم ان شا الله كه مادر سه قلوها ميشي و سال ديگه همينجا داري از شيرين كاري هاي وروجك هات برامون ميگ ...

عزیزم  قربووووونشون برم من که مثه باباشون شیطونن😍😍

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
آنا جون منم انشاالله میرم صدری، بعد میگن خود صدری، آخرش میاد راسته؟ میگن اول دستیارش سونو میکنه، تو ...

عزیزم والا من که میرفتم همیشه فقط خودش سونو می‌کرد.... 

من مهر زایمان کردم ماه‌های آخرم یه سونو باهاش انجام دادم که اونم خودش انجام داد..... 

مگر اینکه جدیدا قانونش عوض شده باشه..... 

عزیزم اینطوری نیست وقت گرفتن..... 

هر روزی بخوایی بری همسرت میره اول وقت اسم رو برگه مینویسه، بیمارا خودشون میزنن کنار در ورودی ساختمون. اگه خودش نفر اول باشه خودش برگه خالی ببره اسم بنویسه بچسبونه بقیه میان پشتش اسم مینویسن.....

بعد حدودای 7-7/۵ تو بری چون موقع بازکردن در مرکز و گرفتن دفترچه ها به ترتیب لیست اگه اونجا نباشین عملا نوبت میسوزه چون دیگه به ترتیب چیدن دفترچه ها صدا میکنن. اگه جزء نفرات اول باشی معمولا تا 8-8/5 کارت انجام میشه.... 

من که همیشه با همسرم میرفتم و تو ماشین دراز میکشیدم وقتی نوبتم می‌رسید همسرم میومد منو می‌برد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد آناجون، شما نیلو آزمایش غربالگری رو دادید؟ 

بله من آزهارو نیلو و سونوها و صدری میرفتم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم ان شا الله كه مادر سه قلوها ميشي و سال ديگه همينجا داري از شيرين كاري هاي وروجك هات برامون ميگ ...

عزیزم خدا دردونه هاتو برات حفظ  کنه  از حرفات کلی انرژی مثبت گرفتم.

سلام عزیزدلم،فدای محبتت مهربون ،دلم به دعا های شما دوستای گلم قرصه،بله امروز انتقال داشتم،الان یک عد ...

به به..... 

خدا مامان باباش نو حفظ کنه که بتونن بهشون خدمت کنن و هر سه رو یه جا عروس یا دوماد کنن..... 

آناجون می‌خوام تیکر بارداری بزارم،باید تاریخ آخرین پریودمو بذارم یا سن جنینامو معیار قراربدم؟

فکر کنم باید تاریخ زایمانتو حساب کنی بزنی..... 

اون زمان که اینطور بود..... 

برا تاریخ زایمانم خوب از ماشین حساب زایمان فرزند دلت نت استفاده کن..... 

بر اساس تاریخ لقاح..... 

تاریخ لقاحم به اندازه سن جنینا از تاریخ انتقال برو عقب‌تر..... 

به به.....  خدا مامان باباش نو حفظ کنه که بتونن بهشون خدمت کنن و هر سه رو یه جا عروس یا دوماد ...

الهی آمین،فدات گلم،آناجون از همین الان گفته باشم دخترباشه عروس خودته،پسرم باشه دختر گلت عروس  خودمه😍😍

الهی آمین،فدات گلم،آناجون از همین الان گفته باشم دخترباشه عروس خودته،پسرم باشه دختر گلت عروس  خ ...

علوسرو قبول دارم ولی دخملمو علوست نمیکنم..... 

سه سال کوشولوتره نمیشه..... 

عزیزم والا من که میرفتم همیشه فقط خودش سونو می‌کرد....  من مهر زایمان کردم ماه‌های آخرم یه سون ...

دستت درد نکنه، کامل توضیح دادی😘😘فقط اجازه میدن همراه داخل اتاق بره؟ 

دستت درد نکنه، کامل توضیح دادی😘😘فقط اجازه میدن همراه داخل اتاق بره؟ 

والا سر دخترم که یادمه میذاشتن..... 

اول من میرفتم حاضر که میشدم همسرم صدا میزدن..... 

حتی سه تا مونیتور داره..... 

برا دکتر و مادر و همراه..... 

سر پسرم یادمه یه بارشو که همسرم بود..... 

سلام بچه ها منم میخوام میکرو کنم چه کارای کنم برای اینکه دفعه اول میکرو بگیره

برا اینکه دفعه اول شانست به بالاترین حد ممکن برسه باید همه چیو لااقل در حدی که شناخته شده کامل بررسی کنی.... 

ایمنی، انعقادی، کاریوتایپ، دی اف آی، هیسترو، آندومتریوز، شناسایی طبع، تغذیه بر اساس طبع،.....