2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
اگه خدا بخواد میخوام تازه بسم الله بگم ☺

پس عزیزم زودتر برو چون خود مراحل قبل میکرو یکی دو ماه زمان میبره..... 

تشکیل پرونده و.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاله بسلامتی بپوشه...... ما روز اول ازدواج رفتیم مشهد  .اولین خرید یه سرویس لباس برای نوز ...

انشالله تن دخترت میکنی عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من منتظرم پری بشم برم آزمایش خون بدم. حالا اگه روز سوم بیوفته جمعه چیکار کنم؟ گفته روز ...

عزیزم آز هورمونی منظورته؟؟؟؟ 

اولا آز هورمونی رو روز دوم یوم میتونی بدی بعدشم مگه شبانه روزی نداریم؟؟؟؟ 

تهرانی؟؟؟؟ 

سلام به همه مامان ها

من دو ماه قبل ای وی اف کردم ولی متاسفانه منفی شد  

امروز رفتم کارت جنین هامو گرفتم دو تا بسته دوتایی جنینی دارم با گریدaوb

الان هم روز دوم پریودیمه که باید برم دکتر واسه معاینه که اگه خدا بخواد و مشکلی نباشه این ماه انتقال بدم

توروخدا کمکم کنید بهم بگید باید چیکار کنم که ایندفعه هم منفی نشه خسته شدم دیگه از این انتظار

کسی بوده که بره دکتر اشرف معینی و ای وی افش مثبت شده باشه؟؟؟؟؟

تو رو خدا جوابمو بدید

عزیزم موردی نداره.. من فعلا تو خونه میزنم.اما دیگه پرستارم گفته تا چند روز دیگه بیشتر نمیتونه بیاد. ...

ممنون از دلگرمیت ایشالله خدا فرشته های نازتو برات حفظ کنه .اولی رو رفتم ولی دومی  رو نه. چهارشنبه وقت دکتر دارم ببینم برای کی مینویسه  شوهرم میگه دختر ولی یه حسی بهم میگه پسره توکل بخدا هرچی هست سالم باشه

سلامممم دوستای گلممم تشکررررر از تک تکتون که همیشه بیادم هستید 😍❤️😘 

ازمایش دادم دوساعت دیگه امادست !نمیخوام جومنفی بدم ولی ۱۰۰ منفیه چون خیلی درد پریود شدن رو دارم خودمو اماده کردم براش 😔 بغض لعنتی امون نمیده خودمو یه جوری کنترل کردم ! خدا خودش کمکم کنه تا تحمل داشته باشم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مرجان جان فندقا چطورن؟ خاکستری# خانم شما چکار کردی رفتی برا انتقال؟ elhamiiiiiii# عزیزم ....ن ...

قربونتتتت عزیزم دلمم 😍🥰قلبم با بودن دوستای به خوبی شما پره همیشه با دعاهای خوبتون منو همراهیم کردید امیدوارم بتونم جبران کنم 🥰🙏🏻

سلام به همه مامان ها من دو ماه قبل ای وی اف کردم ولی متاسفانه منفی شد     امروز رفتم کار ...

سلام دوست عزیز

یکی از دوستان من دوسال پیش با ایشون میکرو کرده و خدا رو شکر دختر گلش الان یک سال و خورده ایش هست. فقطم یه جنین داشته اما همون یدونه براش گرفته شکر خدا

نفسییییییییییییی دخترفروردینننن و مونیکا عزیز براتوننن بهترین هارو ارزومندم 🙏🏻🌹😍

پیشاپیش ننه شدنتون رو تبریک میگن انشالله به امید روز قُلُنبه  شدنتون 😂🥰😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤲😘

سلام به همه مامان ها من دو ماه قبل ای وی اف کردم ولی متاسفانه منفی شد     امروز رفتم کار ...

عزیزم خوب بهتره علت منفی بررسی بشه..... 

اگه بتونی تستهای تکمیلی و بدی خوبه اما خوب باید یا دکتر خودت بنویسه با یه جور دیگه انجامش بدی......