2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
کایوتایپ و دی اف ای ک لازم نیست دیگه چون جنین تشکیل شده 

بله دیگه برا فریز اینا لازم نیستن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@تورک_آنا       آنا جون من تا الان سه تا شیاف هر ۸ ساعت استفاده میکردم.. خونروزیم دیگه خیلی کم شده.در حد لک روی دستمال.

زنگ زدم مطب گفتم میشه دوتاش کنم،گفت آمپول داری آره.

حالا هر ۱۲ ساعت بزارم؟؟؟مثلا ۱۱صب و ۱۱ شب. میخوام واژینالم بزارم که زودتر اثر کنه😊🐤🐣

آنوکسانم ک گفت همین یذره ام باید قطع شه،یکی دوروز کامل نداشته باشی و پاک باشی بعد شرو کنی.

بعد یه چیز دیگه....🙈 من شبا حالت تهوع دارم چررررررا؟؟؟؟؟؟؟؟😁😁😁😁😁همه چیم برعکسه😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
توكل به خدا عزيزم ولي توي خوردنش زياده روي نكن ، براي سرماخوردگي شلغم بخور و روي آبش بخور بگير البته ...

ممنون عزیزم دیگه نخوردم عسل،شلغم میخورم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

لواشک میتونم بخورم؟؟؟

فقط لواشک حالت تهوعم رو خوب میکنه😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بله دیگه برا فریز اینا لازم نیستن..... 

بابت اون ازمایشاهم دکتر گفت لازم نیست چون خودشون داروی انعقاد میدن و اینکه چون من قبلا هایپر شدم ایمنی رو مشکل ندارم... الحمدالله

خانوما دکتر غدد واسه تیروئید تو تهران سمت غرب نزدیک به استاد معین کسی می شناسه

عزيزم من سمت غرب نميشناسم ولي من خودم وقتي مشكل تيروييد داشتم مركز هسته اي مرجان ميرفتم پيش دكتر طبسيان توي بلوار كشاورز خيابان فلسطين ولي چون خود دكتر خيلي پير بود ديگه ظاهرا مريض جديد نميبينه ولي شايد دكتر غدد ديگه اي باشه اونجا ولي خيلي خيلي دكتر خوبي بود ، من پركاري تيروييد شديد داشتم ولي خدا رو شكر بعد از چند ماه خوب شدم و ديگه هم كلا تيروييدم نرمال شده . 

مرسی عزیزم دوستان من فردا انتقال دارم برای بار چهارم ، خیلی خیلی خیلی  ازتون التماس دعا دارم ...

عزیزم انشالله دیگه سحر نزدیک هست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام

من ا لان سونو کردم

یه کیست داشتم یه فولی هم 25😢😢😢😢😢

خیلی ناراحتم دکتر گفت شب امپول ازادسازی بزنم سه شنبه ای یو ای

به نظرتون ان فولی 25 خیلی بزرگ نیست؟🤒😢😓

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنونم  نظرتون در مورد مراکز ناباروری یزد چیه؟

عزیزم خیلی نمیشناسم اونجارو اما به هرحال افلاطونیان اونجاست باید کارشون خوب باشه باز از کسی ک اونجا رفته باید تحقیق کنی

سلام

من ا لان سونو کردم

یه کیست داشتم(فولی33 )و یه فولی هم 25😢😢😢😢😢

خیلی ناراحتم دکتر گفت شب امپول ازادسازی بزنم سه شنبه ای یو ای

به نظرتون ان فولی 25 خیلی بزرگ نیست؟🤒😢😓

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام من ا لان سونو کردم یه کیست داشتم یه فولی هم 25😢😢😢😢😢 خیلی ناراحتم دکتر گفت شب امپول ازاد ...

ان شاء الله که بحق حضرت زهرا سلام الله علیها همین یه دونه فولیه عالیت بشه نی نی😍😍😍😍