2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
مبارکت باشه افسون جون ان شاءلله بارداری راحتی داشته باشی.

عزیزم.منکه نتونستم با مرکز تماس بگیرم..حالا تو بیا ب گفته دوستمون. امشب و فرداشب اسپرین رو نخوریم..خودمون دکتر بشیم   فک نکنم بادوشب نخوردنش مشکلی پیش بیاد...ن ز د ی ک ی هم نداشته باش..ما ک 9ماه قراره نداشته باشیم این دور روزم روش      

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
روز دوازدهم تست زدی ؟ علایمی هم داری ؟ عاقا سوالای من شروع شده   منم دستم میخواره تست بزن ...

الهامی شیطون رفته تو جلدت داره گولت میزنه ها  محلش نذار  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تیکر شما رو میبینم از هیجان ضربان قلبم تند میشه😍😍 لطفا اولین عکس های نی نی رو برای ما هم بفرست ...

عزیزممممم 😍

بله من خودمم خیلی هیجان دارم ،تا ۷ ماهگی همه چی آرومه ولی وارد ۸ ماه ک میشی  آدم تپش قلب میگیره دیگه روزا برات تند میگذره من الان همش میگم وااای فقط ۲۰ روز دیگه دخترم تو بغلمه ب امید خدا😍

شما هم ب ی چشم هم زدن این روزا برات میگذره و ب سلامتی نینیتو بغل میکنی😍

عزیزم تونستی با ازمایشگاه ابن سینا صحبت کنی؟من به مرکزم زنگ زدم اطلاع نداشت گفتن هرچی دکترت گفته ما ...

عزیزم به منم گفتن هرچی پزشکت بگه که منم به ایشون دسترسی ندارم،امامطالب چندتا سایت  که درباره پی آر پی بودخواندم که گفته بودن ویتامین ای اثر پی آرپی رو کم میکنه،آسپرین هم که شما میگی دکترت حذف کرده،برای همین منم ۲روز نمیخورم بعد پی آر پی ادامه میدم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام گلم.یه ازمایشگاه معمولی سمت محل کارش .حالا امروز بعدازظهرزنگ زدن و گفتن بیا جوابو ببر.اماده شده ...

سلام دوستان ، سارا جون خواهرت يعني كرج آزمايش داده بود ؟ كدوم آزمايشگاه ؟ چون من هم كرج هستم ميخواستم بدونم يه موقع اونجا نرم .

عزیزم.منکه نتونستم با مرکز تماس بگیرم..حالا تو بیا ب گفته دوستمون. امشب و فرداشب اسپرین رو نخوریم..خ ...

منم نظرم همینه،آسپرینو نمیخورم بعد پی آر پی ادامه میدم ویتامین ای هم فقط تا قبل انتقال دارم که حالا چندروز زودتر قطع بشه مشکلی نیست.

وااااای اصلا اسم نزدیکیم نمیارم،شوهرم از دیروز انقدر بد تب ولرز داره که اصلا نمیتونه هیچ کاری کنه چه برسه به نزدیکی ،منم فقط ازش فاصله میگیرم مبادا منم مریض شم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
خخخخخ.. شکمممونم قلمبه میشه ان شاءالله😍😙 از منم خیلی کم اومده جلو.. فقط خودم میبینم😁

شكم كه حالا جلو نمياد من كه سري قبل تا ماه ٧ هم خيلي معلوم نبود باردارم الان هم فكر كنم همونطوري باشه .

عزیزم به منم گفتن هرچی پزشکت بگه که منم به ایشون دسترسی ندارم،امامطالب چندتا سایت  که درباره پی ...

من انتی بیوتیک هم دارم که نمیدونم اونو چکار کنم از امشب شروع میشه تا سه شب

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت