2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست
فداتشم من چون شرایط رحمی وتخمدانم برای ساخت تخمکم خوب بود بیشتر از این نمیداد اما اگر بهت گنال داده ...

28 سال من این ماه باید میرفتم که نرفتم به خاطر هزینه هاش که کم آوردم حالا اگه فقط همونو بده که خیلی خوبه کلی از هزینه داروهام کم میشه 

خییییلی ممنون عزیزم، خیلی نگران شده بودم

منم خیلی نگران شدم.حتی مامانم میگفت بریم دکتر.ولی تا فرداش دیدم هیچی جاش نمونده.شایدم یکم بد تزریق شده

ولی مشکلی نیست گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم رفتیم پیش جنتی به همسرم پروکسید داد یکماه استفاده کرد ازمایشش بهتر شد ولی هنو خیلی مونده تا نر ...

عزیزم پروکسید آقایان رو داد؟مصرفش چه جوری بود؟راستی مشکل همسرتون چی بود؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
28 سال من این ماه باید میرفتم که نرفتم به خاطر هزینه هاش که کم آوردم حالا اگه فقط همونو بده که خیلی ...

سهاجونم به دکترت بگو حتما اگه رحمت خوبه ک ایراد نداره برات همونو بنویسه ک هزینهاتم کمتر بشه اذیت نشی

اگه دقیقا قبل انتقاله منظورت ن سونو نکردن اینکه انتقالت افتاد برا بعد حتما خیره انشاءالله به منم گ ...

من دقیقا قبل انتقال‌سونو شدم

نمیدونم حتما خیریتی داره گلم

من به فال نیک گرفتم

ان شاالله‌توام خبر مامان شدنتو بدی چندروز دیگه😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم پروکسید آقایان رو داد؟مصرفش چه جوری بود؟راستی مشکل همسرتون چی بود؟

بله گلم ، یه بسته پودر بود هر روز تو یه لیوان اب حل میکرد میخورد، تعداد ومورفو و تحرک کم🤦‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ای وااای .شوهرم میگه صبح زنگ زدم گفتن هروقت نوبت‌دارین بیاین

عزیزم حتما دکتر هست........

من خودم روز اربعین اولین ویزیتم با این دکتر بود !!!!!!دکتر مطب بود و ویزیت میکرد....چند بار زنگ زدم گفتم اربعینه تعطیله😅😅😅😅گفتن شما بیا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون گلم...حالامتوجه شدم ..رحمو گول میزننو خوب اومدی   انشاءلله بحق فاطمه زهرا همه منتظرا به ...

انشاله انشاله

راستی دکترت کی بود؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون گلم...حالامتوجه شدم ..رحمو گول میزننو خوب اومدی   انشاءلله بحق فاطمه زهرا همه منتظرا به ...

ان شالله بزودی طمع مادر شدن رو بچشی عزیزم🙏🏻😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸